Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Re: Левски привлече играч на Сантос .

Мнениеот NO MERCY » 23 яну 2012 00:01

JimBeam написа:
percival написа:Добре,колеги след като знаете за какво става въпрос защо продължавате да ги четете тия и аз не знам вече как да ги нарека .По другите държави им викат спортни медии и работещите в тях журналисти.Тия нашите маскари ако не са тия измислици ,интриги и героични заглавия за хляб няма да могат да изкарат .Но продължавайте да ги четете и храните едновременно,а после се карайте за това кой какво е съчинил и написал.

ПП: Има някое и друго изключение в България така че да не се обиждат.Те си знаят кои са .

Аз статията не съм е чел, но няма и как да не я забележиш.Влизам аз тази вечер в Гонг и от 5 важни новини на първата страница 4 са за този играч.Влизам в друг сайт същата работа, влизам тук натъквам се и на тази тема с това безумно заглавие преписано от "спортен сайт" и т.н. е аз да не съм сляп бе :)
Просто това е прекалено, а на всичкото отгоре в топ новините на Гонг както казах бълват само за този играч и то в топ 5 като едната новина е "Вижте головете на еди си кой" а можеше да го вмъкнат в статията за него както правят с играчите на всички други отбори.То тук е просто защо е така, защото голяма част от журналистите са левскари, а да не забравяме и кой ръководи Гонг ;)

Сега пък сляха темата с тази :)

Ехххххххх злобата е голямо нещо!

levskar4e_forever
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот levskar4e_forever » 23 яну 2012 00:06

Харесва ми това, че Ники Костов променя схемата!!! Забелязвам, че този полусезон няма да играем с чист нападател, а ще се въртят! По такъв начин играхме срещу Берое(първия мач на Костов), ако си спомняте! Отпред преса и без изявен център нападател ! Въртяха се Цветков, Дарко и там още няколко! Хар ми това !!! Ама дано се получи ... ;)

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 23 яну 2012 00:36

levskar4e_forever написа:Харесва ми това, че Ники Костов променя схемата!!! Забелязвам, че този полусезон няма да играем с чист нападател, а ще се въртят! По такъв начин играхме срещу Берое(първия мач на Костов), ако си спомняте! Отпред преса и без изявен център нападател ! Въртяха се Цветков, Дарко и там още няколко! Хар ми това !!! Ама дано се получи ... ;)

При това положение, аз мисля, че през пролетта голмайстор на отбора ще стане... Младенов! :lol:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 яну 2012 01:00

groti написа:
JimBeam написа:Ей тези журналисти са много долен народ значи.
Какво заглавие само са праснали само и само за да засилят интереса към статията да му се невиди.Как този играч го описахте като играч на Сантос след като той е бил под наем само и правата му ги държи съвсем друг отбор.
Да не говорим, че той е бил играч там в далечната 2010-та година и не идва директно от там.

По тази ваша логика Адебайор трябва да е играч на Реал Мадрид след като игра под наем там.

Май не те разбрах...Той не е футболист на Сантос,защото идва от друг отбор или защото не е собственост на Сантос? Защото според инфо от медиите си е точно тяхна собственост. А за другите смешки,които каза...Каза фена на отбора,който "присвоява" всеки реализирал се футболист,без значение откъде е купен :roll:

Като изолирам лумпена,а се върна на темата..По-скоро съм скептичен относно трансфера.Той е млад футболист,който идва от другия край на света по средата на подготовката.Бразилците по принцип по-бавно се приспособяват с нашите ширини..Пък и мисля,че трябва да мислим за бъдещето,а не за следващите 15 мача.Все пак имам доверие на Костов и ако толкова много го е искал е хубаво,че го взеха

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=42560 .. 2:26 чуй какво казва, футболиста е притежание на Сантос
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 23 яну 2012 01:15

ralka_levskarka написа:
groti написа:
JimBeam написа:Ей тези журналисти са много долен народ значи.
Какво заглавие само са праснали само и само за да засилят интереса към статията да му се невиди.Как този играч го описахте като играч на Сантос след като той е бил под наем само и правата му ги държи съвсем друг отбор.
Да не говорим, че той е бил играч там в далечната 2010-та година и не идва директно от там.

По тази ваша логика Адебайор трябва да е играч на Реал Мадрид след като игра под наем там.

Май не те разбрах...Той не е футболист на Сантос,защото идва от друг отбор или защото не е собственост на Сантос? Защото според инфо от медиите си е точно тяхна собственост. А за другите смешки,които каза...Каза фена на отбора,който "присвоява" всеки реализирал се футболист,без значение откъде е купен :roll:

Като изолирам лумпена,а се върна на темата..По-скоро съм скептичен относно трансфера.Той е млад футболист,който идва от другия край на света по средата на подготовката.Бразилците по принцип по-бавно се приспособяват с нашите ширини..Пък и мисля,че трябва да мислим за бъдещето,а не за следващите 15 мача.Все пак имам доверие на Костов и ако толкова много го е искал е хубаво,че го взеха

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=42560 .. 2:26 чуй какво казва, футболиста е притежание на Сантос

Рали, в сайта на сантос този играч изобщо липсва, а в уикипедия пише,че е преостъпен бил там както и сегашният си отбор.Предполагам,че това са му казали на Костов и той само го повтаря това.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 23 яну 2012 09:09

фифи перото написа:
BadBoy написа:
milen.hristov написа:Успех на Зезиньо, дано да се наложи в отбора. Дано даима клауза за закупуване ако се представи добре, а не лятото да търсим новиграч на негово място.

100% ще има такава клауза, по-интересно с каква ли стойност ще е, защото като зная за какви куци коне какви пари искат, то за това младо момче сумата няма да е по-малко от 1.5 милиона евро.

Прав си!Младо и Момче!
При вас идват ..други.. :mrgreen:

Уникална реплика, немога да си представя,какво щеше да напишеш,ако имаше поне капка обида в поста на реплакирания :roll: , вероятно щеше да вложиш капка мозък да го напсуваш..
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 23 яну 2012 10:17

http://www.extrafootie.co.uk/clubs/deta ... nal/31874/ - аз ли бъркам или цената му е била 1.5 милиона ??????.За какви 15 мил.става дума ???.Това май пак някаква журналистическа сензация от типа Мечо Пух

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 яну 2012 10:24

Абе момчето е било преотстъпено на втородивизионният ( но не и безизвестен ) -> Байа.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 23 яну 2012 10:27

THE G.A.M.E написа:Абе момчето е било преотстъпено на втородивизионният ( но не и безизвестен ) -> Байа.

Преостъпено е, ама от кой клуб? Не е от Сантос със сигурност, защото и там е играл под наем и щом не са го купили ясна е работата. То си пише, ама нашите журналя трябва да се намъчат да прочетат.
Явно е имал голям талант, но преди 3-4 години. Факт е, че има 3 мача за нац. отбор до 17 години, но в по-високата възрастова група не е викан.
Както казах, много ми мирише на нов Трекаричи...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 яну 2012 10:31

scooool написа:http://www.extrafootie.co.uk/clubs/detailed/arsenal/31874/ - аз ли бъркам или цената му е била 1.5 милиона ??????.За какви 15 мил.става дума ???.Това май пак някаква журналистическа сензация от типа Мечо Пух

Доколкото разбирам Арсенал са предложили 1,5 млн. паунда, после се съгласили на 2,75 млн. но Ювентуд искали 5 млн. паунда. А иначе това за българския пазар си е ЦЕНА. И то каква!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Архив”