JimBeam написа:percival написа:Добре,колеги след като знаете за какво става въпрос защо продължавате да ги четете тия и аз не знам вече как да ги нарека .По другите държави им викат спортни медии и работещите в тях журналисти.Тия нашите маскари ако не са тия измислици ,интриги и героични заглавия за хляб няма да могат да изкарат .Но продължавайте да ги четете и храните едновременно,а после се карайте за това кой какво е съчинил и написал.
ПП: Има някое и друго изключение в България така че да не се обиждат.Те си знаят кои са .
Аз статията не съм е чел, но няма и как да не я забележиш.Влизам аз тази вечер в Гонг и от 5 важни новини на първата страница 4 са за този играч.Влизам в друг сайт същата работа, влизам тук натъквам се и на тази тема с това безумно заглавие преписано от "спортен сайт" и т.н. е аз да не съм сляп бе
Просто това е прекалено, а на всичкото отгоре в топ новините на Гонг както казах бълват само за този играч и то в топ 5 като едната новина е "Вижте головете на еди си кой" а можеше да го вмъкнат в статията за него както правят с играчите на всички други отбори.То тук е просто защо е така, защото голяма част от журналистите са левскари, а да не забравяме и кой ръководи Гонг
Сега пък сляха темата с тази
Ехххххххх злобата е голямо нещо!