Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stn написа:Българска му работа. Човека всяка година се чуди как да финансира отбора, а за благодаря го обиждатДава чудесни условия на футболисти и треньори и му викат вън
Я пак
plamenst7 написа:Абе вие нормални ли сте бе? По пътя на ЦСКА ли искате да тръгнем? Докато не се появи някой който да отправи оферта и да каже аз искам да купя Левски и ще осигуря това и това на отбора няма смисъл от подобни искания.
Parmalat написа:plamenst7 написа:Абе вие нормални ли сте бе? По пътя на ЦСКА ли искате да тръгнем? Докато не се появи някой който да отправи оферта и да каже аз искам да купя Левски и ще осигуря това и това на отбора няма смисъл от подобни искания.
Ми до тогава вече ще сте отпаднали от отбори от Андора и Сан Марино.
makedonski написа:Батков трябва да понесе отговорността за всички унижения, които ни причини. Цел номер едно пред привържениците е да се отървем от агент Тара.
plamenst7 написа:makedonski написа:Батков трябва да понесе отговорността за всички унижения, които ни причини. Цел номер едно пред привържениците е да се отървем от агент Тара.
Пак да попитам-искаме да поемем по пътя на ЦСКА ли? Да не говорим, че при нас нещата може да се развият и по различно и да изхвърчим от А група.
plamenst7 написа:makedonski написа:Батков трябва да понесе отговорността за всички унижения, които ни причини. Цел номер едно пред привържениците е да се отървем от агент Тара.
Пак да попитам-искаме да поемем по пътя на ЦСКА ли? Да не говорим, че при нас нещата може да се развият и по различно и да изхвърчим от А група.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта