Tommi написа:Ако Дембеле остане, Карвальо трябва да го пускат по, крилото, вместо Младенов. Ако не се справи на тази позиция, ще се наложи да "играе" на мястото на Иса - няма друга алтернатива. Когато Дарко няма възможност да играе, мястото му трябва да заеме Йовов (а негови заместници ще са Киров и Александров).
Разбирам, че всеки има мнение, но при цялото ми уважение към Ицо Йовов (защото е дал не малко за Левски) - вече няма физическия потенциал да изиграе 90мин. дори във вътрешното ни първенство. (Няма да коментирам отигравания от типа - бави топката, грешни пасове, слаби изстрели и тн., защото всеки има спадове).
За мен ще е малко... странно Карвальо да играе по крилото, въпреки, че може.
Иначе не вярвам да го гласят за поста на Иса.

Може би в началото. докато се сработи, няма да е титуляр, но в последствие...
Все пак зависи и кво ше става с Гарата...
Ще ми е интересно да видя 4-4-2 с Гара и Карвальо. Просто защото са различни като стил. А и все пак, в момента отбора играе за Гара - всички топки са към него - високи, ниски, тъч, от вратаря... Не мисля, че с този тип игра би се получил добър тандем, но ще видим.
Да не мислим от сега схеми много-много и кой къде ще играе, щото в следващите два дни може да го пратят в ЦСКА, Славия, Бурса, Лех, Ман Ю. Генчлербирлиги и тн...
За това и бях казал, че вече трябва да видя даден играч в официален мач, за да повярвам. Щото взе да ми писва от потайността на ръководителите (не само на Левски), отделно от журналистическите "драсканици".
За това правя евала на хора като Балъков и Карвальо, които си казват кого искат, към кого има интерес (вътре-вънка) и тн.