Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски

Мнениеот batbozho » 08 яну 2011 17:35

Истината е че ако Левски задържат Гара до лятото каквито са индикациите напоследък ще направят такова нападение дето аз не помня да е имало последните 20-на години в БГ.
Базил ще го представят понеделник на Герена и няма нищо общо с продажбата на Дембеле.Днес пак го гледах на тренировката.Много класен нападател,всяко отиграване подсказва за това.
Честито на Левскарите,пак ударихте 6-ца от тотото.За пореден път ви преливаме животворни черно-бели кръвни телца :) Остава да си вземете и титлата сега.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот vladitol » 08 яну 2011 17:36

обственикът на Локомотив Пд Коко Динев е първият, който официално потвърждава за преминаването на Базил де Карвальо от неговия тим в Левски. Той даде кратко интервю за Дарик радио.

- Господин Динев, може би основният въпрос около селекцията на Локо Пд е дали Базил де Карвальо остава, или отива в Левски?

- За Базил де Карвальо имаме устна договорка с ръководството на Левски. Тази устна договорка за мен е като договор.

- Тоест?

- Тоест, Базил де Карвальо ще бъде играч на Левски.
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 яну 2011 17:38

Ако Дембеле остане, Карвальо трябва да го пускат по крилото, вместо Младенов. Ако не се справи на тази позиция, ще се наложи да "играе" на мястото на Иса - няма друга алтернатива. Когато Дарко няма възможност да играе, мястото му трябва да заеме Йовов (а негови заместници ще са Киров и Александров).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 08 яну 2011 17:39

Мисля,че трябва да се сбогуваме вече с Христо Йовов нека си изкара про-лиценза и да е помощник треньор да понаучи нещо.След 5-6 години може и да ни е треньор.Също така с Александър Александров да го продадем в чужбина да понатрупа и той малко приходи също така и Петков да отиде при Стоилов,но доколкото знам той го иска без пари.А както знаем Батков нищо не дава за без пари .
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 08 яну 2011 17:46

batbozho написа:Истината е че ако Левски задържат Гара до лятото каквито са индикациите напоследък ще направят такова нападение дето аз не помня да е имало последните 20-на години в БГ.
Базил ще го представят понеделник на Герена и няма нищо общо с продажбата на Дембеле.Днес пак го гледах на тренировката.Много класен нападател,всяко отиграване подсказва за това.
Честито на Левскарите,пак ударихте 6-ца от тотото.За пореден път ви преливаме животворни черно-бели кръвни телца :) Остава да си вземете и титлата сега.

Затова Левскарите в България освен собствения си клуб, другият и почти единствен, който уважават е Локомотив Пловдив. ;) Сметките са ни били чисти, приятелството добро.
Надявам се Гарра да остане, офертите за 1,8 милиона са смешни за него, само от участието догодина в ЛЕ, ако станем шампиони и отпаднем последния кръг преди групите на ШЛ ще вземем 3,5 милиона евро. Не виждам защо му е на Батков да си разбиваме отбора сега. Има един вариант, при който продаваме Жо и Базил ще играе отляво.
П.С. Тази година Левски ШАМПИОН, Локо с купата и всички др да го ...

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 08 яну 2011 17:47

caci написа:Карвальо,според мен е по-добър от Гара погледнато комплексно,а ако постигне КПД-то на Гара,ще се окаже и по-скъп.

:shock: :shock: Сигурно си единствения човек на планетата, който смята че Карвальо е по-добър от Дембеле...
Не забравяйте какво каза Батков. Че задължително ще вземем набелязания нападател (Карвальо), независимо дали Гарата ще си тръгне или не. Така че шансът двамата да играят заедно в Левски не е 1:1000 а 50:50 ;)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 08 яну 2011 17:49

Наков: ЦСКА действа подмолно спрямо Костов, Левски бе коректен
08 януари 2011 14:30
Фотограф: Десислава Комарова
"Не знам дали Станислав е преговарял с червените", заяви изп. директор на Пирин
Изпълнителният директор на Пирин Емил Наков заяви, че от не е запознат със спекулациите, че футболистът на тима Станислав Костов ще играе за ЦСКА. Според него червените са действали некоректно спрямо "орлетата", предвид тежката ситуацията, в която се намира клуба от Благоевград.

"Нямам никакви информации, че ЦСКА са го договаряли, наистина. Не знам, дали той ще ходи там, както се пише. От ЦСКА обаче мога да кажа, че действат изключително некоректно. Ние се намираме в много тежко положение, защото те не си чистят дълговете навреме. Специално към Станислав мога да кажа, че от Левски се отнесоха доста коректно. Хората изпратиха оферта за него още през декември, но тогава Костов не искаше да напуска клуба. Сега може и да е променил решението си, не знам.", заяви Наков, който още изрази разочарование от амбицията на вратаря Благой Макенджиев, който също иска да напусне Пирин в посока Борисовата градина.

Както е известно, Костов се превърна в ябълката на раздора между Левски и ЦСКА в последно време, като вчера нападтелят заяви пред ***.eu, че засега не се разбирал с червените и бъдещето му ще стане ясно след Арбитража.
Support Stan!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 яну 2011 17:49

Tommi написа:Ако Дембеле остане, Карвальо трябва да го пускат по, крилото, вместо Младенов. Ако не се справи на тази позиция, ще се наложи да "играе" на мястото на Иса - няма друга алтернатива. Когато Дарко няма възможност да играе, мястото му трябва да заеме Йовов (а негови заместници ще са Киров и Александров).

Разбирам, че всеки има мнение, но при цялото ми уважение към Ицо Йовов (защото е дал не малко за Левски) - вече няма физическия потенциал да изиграе 90мин. дори във вътрешното ни първенство. (Няма да коментирам отигравания от типа - бави топката, грешни пасове, слаби изстрели и тн., защото всеки има спадове).

За мен ще е малко... странно Карвальо да играе по крилото, въпреки, че може.
Иначе не вярвам да го гласят за поста на Иса. :) Може би в началото. докато се сработи, няма да е титуляр, но в последствие...

Все пак зависи и кво ше става с Гарата...
Ще ми е интересно да видя 4-4-2 с Гара и Карвальо. Просто защото са различни като стил. А и все пак, в момента отбора играе за Гара - всички топки са към него - високи, ниски, тъч, от вратаря... Не мисля, че с този тип игра би се получил добър тандем, но ще видим.

Да не мислим от сега схеми много-много и кой къде ще играе, щото в следващите два дни може да го пратят в ЦСКА, Славия, Бурса, Лех, Ман Ю. Генчлербирлиги и тн...
За това и бях казал, че вече трябва да видя даден играч в официален мач, за да повярвам. Щото взе да ми писва от потайността на ръководителите (не само на Левски), отделно от журналистическите "драсканици".
За това правя евала на хора като Балъков и Карвальо, които си казват кого искат, към кого има интерес (вътре-вънка) и тн.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 08 яну 2011 17:54

Изображение :mrgreen:
Support Stan!

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 08 яну 2011 17:54

Ако някой си направи труд да провери ще открие, че преди да дойде в Локо де Карвальо е играл ЕДИНСТВЕНО като дясно крило през абсолютно цялата си кариера, по всички сайтове където открих информация за него пише AMR/Winger. Въобще няма да има проблеми да заиграе заедно с Дембеле, ако последният остане в Левски (дано).

Върни се в “Архив”