Висша лига - Сезон 2016/2017

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Висша лига - Сезон 2016/2017

Мнениеот tevez » 16 апр 2017 19:02

Thsmith написа:Много ще се радвам Ютд да паднат по задник от двата стола. След този състав срещу Челси, не заслужават нищо повече този сезон. Моуриньо е за уволнение!

Аз гледам състава и се чудя какво толкова те възмущава в него...
Пуснал е титулярният вратар, титулярната защита, титулярите в халфовата линия, Карик има нужда от почивка, а Ерера е точно за такъв тип мач. Пуснал е Рашфорд и Лингард, които играят много често напоследък, а само на пейката е оставил Ибра и Мхитарян. И с Ибра сме завършвали наравно и сме падали.
Това, че играят футболисти като Йънг, Фелайни и Дармиан, ако за теб е изненада, за феновете на Юнайтед не е.
Ако искаше Моу да пусне слаб състав, в него нямаше да фигурират Валенсия, Погба, Рашфорд, Де Хея и някой от Рохо и Байи.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 апр 2017 19:09

Ибра е безполезен срещу нас и е доказано във всичките пъти, в които играхме с ПСЖ и този сезон с Юнайтед.

Отделен въпрос е, че нищо не играем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 16 апр 2017 22:33

Все още Челси са абсолютни фаворите и ще е шок ако не вземат титлата.

Програмата им е доста по-лесна от тази на Тотнъм - ако трябва да бъдем честни Тотнъм са по-добрият отбор, но Конте с тази извънземна серия дръпна твърде много.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2017 04:44

Furious_Monk написа:Какво им е на състава?

Почти изцяло изграден от работливи футболисти, плюс задължителното наличие на Погба. Двама бързи и остри играчи в атака и много тичане по целия терен.

До този момент перфектно се справят с тактиката на Челси.

Айде де... Той и с Челси би Пул по същия начин, но това за мен си е обида към турнира и някаква демонстрация, че се концентрираш върху нещо друго (ако случайно паднеш). Както и да е, излишно е да говоря след като е победил, но за мен това беше подигравка.
Ако излезе и каже, че това е тактическо решение с цел бла бла бла, ОК. Ама преди мача да говориш за умора и да излезеш с този състав като оправдание едва ли не.... е не мерси. Като ти трябва почивка, в четвъртък ще дава такава, а не за първенството.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Vanderlei_Luxemburgo

Мнениеот Vanderlei_Luxemburgo » 17 апр 2017 08:40

Ами значи и за Моуриньо е ясно, че ЛЕ е по-важен турнир от слабото английско първенство. А и 4то място му дава единствено право на квалификации за ШЛ, докато спечелване на ЛЕ - директно класиране за групите. То за това и ЛестА им е през кура за ПШ и се концентрират в по-важния турнир - ШЛ ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 апр 2017 09:55

Thsmith написа:
Furious_Monk написа:Какво им е на състава?

Почти изцяло изграден от работливи футболисти, плюс задължителното наличие на Погба. Двама бързи и остри играчи в атака и много тичане по целия терен.

До този момент перфектно се справят с тактиката на Челси.

Айде де... Той и с Челси би Пул по същия начин, но това за мен си е обида към турнира и някаква демонстрация, че се концентрираш върху нещо друго (ако случайно паднеш). Както и да е, излишно е да говоря след като е победил, но за мен това беше подигравка.
Ако излезе и каже, че това е тактическо решение с цел бла бла бла, ОК. Ама преди мача да говориш за умора и да излезеш с този състав като оправдание едва ли не.... е не мерси. Като ти трябва почивка, в четвъртък ще дава такава, а не за първенството.

По принцип би бил прав, но само ако говориш за отбори от ранга на Севиля или Лестър. Не може да хвърляш 100 млн. за един футболист, а останалата част от отбора ти да е съставена от неспособни да се справят в подобни мачове играчи. Разчита се на всеки един от тях в определен момент от сезона и то не защото трябва да събереш 11 футболиста на терена, а защото са в необходимото състояние да го направят.

Юнайтед игра по-силно срещу Челси отколкото срещу Андарлехт, поне според мен, така че, това че по някакъв начин чрез резервите си Моуриньо е принизил първенството, не изглежда точно така.

Очевидно е, че Юнайтед има ресурси да върти състава така както си реши треньора. За мен лично, в такива отбори, освен няколко безспорни титуляри, няма резервни, а предимно ротационни играчи.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 апр 2017 11:37

Хах.. Смити, шокиран съм от твоето учудване на действията на Моуриньо - та той така е постъпвал през цялата си кариера и точно пренебрегването му на един турнир за сметка на друг е едно от нещата, които винаги са ме дразнили най-много при него. Сметкаджийството при португалеца е просто на друго ниво в сравнение с останалите му колеги (иначе това си е също част от играта все пак - винаги съм казвал, че няма правилен или грешен начин да постигаш резултати във футбола).

Иначе вчера Моуриньо за първи път, откакто пое Манчестър Юнайтед, проведе мача в свой стил и наистина са прави тези, които казват, че са видели най-накрая Юнайтед на Моуриньо. Цял сезон имам усещането, че португалецът се мъчеше да се нагоди той към клуба, а не обратното, но в решителната част от сезона той ще се завърне към традиционната си методология, направила го толкова успешен треньор в крайна сметка. И нe, нямам предвид паркиране на автобуси и така нататъка - просто Юнайтед играха изключително стегнато, дисциплинирано и с ЖЕЛАНИЕ (в крайна сметка това за мен е било винаги най-силното оръжие на Моуриньо - мотивацията). Оттам нататък неговата способност да нагоди тактиката на тима с цел да неутрализира силите на противника (ако разделим треньорите по критерий реакционни и проактивни, то Моу е сред най-добрите сред първите) му спечели мача доста лесно, честно казано.

Разочарован съм от Антонио Конте във вчерашния мач. Както и при загубите срещу Арсенал и Тотнъм (тази с Кристъл Палас си беше в графата случващи се - все пак един тим не може да бъде непобедима машина през целия сезон в съвремения футбол), така и вчера Челси изглеждаха като загубени на терена поради факта, че противникът е изготвил по-добра или успешна стратегия за сблъсъка. С две думи италианецът има сериозни проблеми, когато неговият план А не сработи.. Разбира се, в сегашния състав на Челси той все още може би няма най-подходящите ипълнители за да може динамично да нагажда тима според ситуацията, но в това отношение Моу е едни гърди пред него. Иначе това, което през сезона ми хареса най-много от работата на Конте беше способността му да съчетава лоялността си към футболната си идея, облечена в неговата система (Клоп, Гуaрдиола и Венгер са почти фанатични в това отношение) с прагматичността и тактическата гъвкавост на типичен италианец. Мотивационните му умения също бяха подложени на тест вчера, когато играчите на Юнайтед видимо излязоха по-надъхани за срещaта..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 17 апр 2017 11:57

Е Моу с подобен резервен състав преби и Барса преди няколко години (май бе 2013) на Кампа, защото пазаше някои играчи за лигата/ШЛ. Беше 1/2 финал за КнК, първия мач на Бернабеу 1:1 и на реванша Барса с всички титуляри, а Моу беше с някакви Коентраовци и ги водеше 0:3 до 90 минута, когато вкараха Барса) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 апр 2017 12:05

Действително, отбор който да играе толкова добре подготвено, организирано и нахъсано под ръководството на Моуриньо, не бях виждал от втория му сезон начело на Реал.

Напомни на силните си години, дори и повече от последната титла която спечели с Челси, но един мач нищо не значи.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 апр 2017 16:50

Всичко това е така, но има голяма разлика между това да смениш/ротираш някой играч от ядрото и най-добрите си футболисти. Онзи мач с барса си игра Роналдо например и при това ставаше дума за 1/2 финал в ШЛ при относително решен шампионат.
Ибрахимович не беше изпускал дори 1 минута до сега. Както и да е, минало е вече...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”