Stahlgewitter написа:Кировец написа:Stahlgewitter написа:Голямо дъвкане на тоя,се едно е Фалкао.Ако дойде да "играе" ок,ако не,на кой му пука.
По-важно е Гари да остане, отколкото Николери да подпише. Аз така я виждам ситуацията при вас. И ми е много странно Тодор що се прави на луд, а не развърже дисагите поне заради празника ви. Ебати безсрамника...
Ти вярваш ли,че на ТодАр му пука за 100 годишнината?
То си личи колко му пука - николко. Съжалявам за обикновения фен. За вас, братленца българи, за които футбола и почитта към любимия клуб са една от първопричините да се чувствате комфортно в тази държава... Знам, че ще отпразнувате подобаващо големия повод, НО няма да е както си трябва, горчивината в устата при новия изгрев и поредния сблъсък с реалността ще са отвратителни.
Дано всичко се оправи.
Колкото и да съм се дразнел на отношението на разни левскари и синьо ръководство към ЦСКА и феновете в червено. Вероятно няма да спра да се дразня и ще участвам в още десетки спорове и конфронтации с левскари по сърце, НО никой не заслужава да страда, заради една игра - спорт.