Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 21:03

Stahlgewitter написа:Голямо дъвкане на тоя,се едно е Фалкао.Ако дойде да "играе" ок,ако не,на кой му пука.

По-важно е Гари да остане, отколкото Николери да подпише. Аз така я виждам ситуацията при вас. И ми е много странно Тодор що се прави на луд, а не развърже дисагите поне заради празника ви. Ебати безсрамника...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 яну 2014 21:04

Йовов и Божи86 ще се разберат все някак си.
Божинов ще порита малко, ще вкара някой друг гол, и лятото ще отлети.
През това време Йовов ще се пробва с НиЛо, докато Божката е на тренировки и така всички ще са доволни :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 яну 2014 21:13

Кировец написа:
Stahlgewitter написа:Голямо дъвкане на тоя,се едно е Фалкао.Ако дойде да "играе" ок,ако не,на кой му пука.

По-важно е Гари да остане, отколкото Николери да подпише. Аз така я виждам ситуацията при вас. И ми е много странно Тодор що се прави на луд, а не развърже дисагите поне заради празника ви. Ебати безсрамника...

Ти вярваш ли,че на ТодАр му пука за 100 годишнината?
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 яну 2014 21:23

Трансферната сага около Гари Родригес приключи, разбра Livesport.bg от източник, занимаващ се с делата на футболиста, който е и служител в Левски.

Индикациите са, че бързоногото крило ще доиграе остатъка от шампионата на "Герена", тъй като до този момент оферта към него няма, след като бяха отхвърлени такива от Лудогорец и Уест Хям. Отказът на Родригес да премине медицински тестове в лондоския клуб костваха на клуба 700 хиляди паунда - толкова предложиха "чуковете" на Левски за правата на футболиста.

Горенаписаното пък бе потвърдено от един от водещите мениджъри у нас - Николай Жейнов, който помогна за идването на Родригес на "Герена". Според футболния агент пък постъпката на Гари спрямо офертата на Уест Хям е, меко казано, изненадваща, с оглед на факта, че лондончани са харесали качествата на футболиста, но са го поканили на проби, за да разберат какви са физическите му показатели.

По-конкретно, доколко футболистът може да доразвие качества като линейна бързина на базата на показателите, които притежава, както и каква е склонността му към напълняване и развитие на мускулна маса.

Жейнов разкри още, че причината за проваления трансфер в английския клуб се дължи на португалски мениджър, който мъти главата на футболиста, както и тази на баща му.

Същият този мениджър обещавал на Родригес продажба в отбори от нивото на Селтик, Бенфика и Порто срещу сумата от 1,5 милиона евро.

Истината обаче е, че ръководствата на изброените клубове нямат интерес към Родригес, а публикациите в медиите се дължат именно на въпросния португалски мениджър.

Разбира се, от Livesport.bg се свързахме и с трите горепосочени клуба, които категорично отрекоха за подобна сделка. Човек от Левски пък призна пред медията ни, че шансът Гари Родригес да бъде продаден до подновяването на шампионата е сведен до минимум

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 яну 2014 21:24

Stahlgewitter написа:
Кировец написа:

Ти вярваш ли,че на ТодАр му пука за 100 годишнината?

То си личи колко му пука - николко. Съжалявам за обикновения фен. За вас, братленца българи, за които футбола и почитта към любимия клуб са една от първопричините да се чувствате комфортно в тази държава... Знам, че ще отпразнувате подобаващо големия повод, НО няма да е както си трябва, горчивината в устата при новия изгрев и поредния сблъсък с реалността ще са отвратителни.
Дано всичко се оправи.
Колкото и да съм се дразнел на отношението на разни левскари и синьо ръководство към ЦСКА и феновете в червено. Вероятно няма да спра да се дразня и ще участвам в още десетки спорове и конфронтации с левскари по сърце, НО никой не заслужава да страда, заради една игра - спорт.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 21 яну 2014 21:31

milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:Кашчей,не съм казал,че нямат право.Казах,че ние имаме моралното право да коментираме първи.

Тези които критикуваме също ли трябва да се изказваме в последствие, като и ние биваме причислявани към цскарите

Критикарите задължително трябва да се изказвате ВПОСЛЕДСТВИЕ. Особено ако хвалите Танас Мо Кета
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 21 яну 2014 21:51

Кировец написа:...И ми е много странно Тодор що се прави на луд, а не развърже дисагите поне заради празника ви. Ебати безсрамника...

Защо не се поучи как собственикът на най-успелия български футболен отбор организира юбилеи?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 21 яну 2014 22:07

Левски продаде Владо Гаджев
http://www.sportal.bg/news.php?news=468327
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 яну 2014 22:10

Andrew Eldritch написа:
milen.hristov написа:
Stahlgewitter написа:Кашчей,не съм казал,че нямат право.Казах,че ние имаме моралното право да коментираме първи.

Тези които критикуваме също ли трябва да се изказваме в последствие, като и ние биваме причислявани към цскарите

Критикарите задължително трябва да се изказвате ВПОСЛЕДСТВИЕ. Особено ако хвалите Танас Мо Кета

Бих се съгласил, но и мъдрите хора са го казали, че след като се обърне каруцата пътища много.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Червенков взима Гаджев от Левски

Мнениеот zlatan » 21 яну 2014 22:16

това не знам дали е виртуално,но Левски ще загуби много от този трансфер.

Халфът на Левски Владимир Гаджев почти сигурно ще премине във ФК Севастопол, научи Гонг. Треньор на украинския тим е Ангел Червенков, който стана шампион на България с Литекс.

На практика личният договор на футболиста е готов, като остава Гаджев да премине задължителните медицински изследвания. Според запознати двата клуба нямат големи различия и се очаква скоро трансферът да бъде завършен.

Както Гонг първи писа, много по-вероятно е Левски да продаде Гаджев, а Гари Родригес по-скоро да остане на „Герена“. Параметри около сделката не се споменават, но се смята, че личните условия на Гаджев са много добри.

Договорът на национала с Левски е до лятото и трансферът е добро решение и за двете страни. Халфът, който е юноша на „сините“, играе на „Георги Аспарухов“ от 2009 година, като има 150 мача за клуба в А група.

Украинският Севастопол в момента е 12-и в шампионата на страната си, като има 19 точки след изиграни 18 кръга.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”