mistreated написа:didayyord написа:mistreated написа:1977 написа:Не ми е ясно ти този отбор ли ще подкрепяш?
Ще подкрепям този отбор, който се казва ЦСКА, носи червената фланелка, носи емблемата на ЦСКА и играе на Армията. Аман от просташки въпроси. След като надълго и нашироко ви обясних, че ЦСКА не нарушава нито един правилник на БФС по този начин, вие започнахте с неадекватните си въпроси.
Добре бе, а сега ми отговори на този въпрос. Да приемем, че сега пак се измъквате и прецаквате сумати народ, че и държавата с пари (и моля не ми минавайте с обяснението "ама те дълговете си остават за за старото АД и Титан ще ги плати. И малките деца знаят, че никой няма да ги плати) т.е, пак се измъквате безнаказано. След като то тая каша се измъквате без последствия, какво пречи след пет години пак да сте на тоя хал! Или викаш, то след пет години новия Нефтохимик тамън пак ще е влязъл в "А" група, пак ще излезе за ваша сметка.
Нито аз съм ги натрупал тия дългове, нито ще прецаквам някого. Има си държава, нека съди тези, които са го направили в качеството си на собственици на ЦСКА. Не виждам привържениците на ЦСКА защо трябва да отговарят за глупостите на тези хора. Не си спомням някой да е попитал ботевистите дали дълговете на дружеството на Селския са платени. Аз мога веднага да ти отговоря - не са.
Именно, не са платени дълговете на Ботев, но и тяхното дружество не си купи един Нефтохимик, за да почне от "А". Те феновете на ЦСКА и следващия път няма да са виновни за дълговете. А феновете на Нафтата виновни ли са, че да ходят по чукарите вместо вас.