ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 18:08

Кашчей написа:
Beladona написа:
CSKA 78 написа:
petko.h.markov написа:Докато не разберете,че трябва да се подкрепя ЦСКА,а не поредния собственик,все така ще се карате като цигани тук.Подкрепа за лупи,титан,лупи и ето ти 32млн.лв
задължения.Феновете ли ги натрупаха или собствениците,та пак говорите за подкрепа.

Явно не си разбрал, че не става дума да се подкрепи Божков или Ганчев! Става дума за това кое по-добро за ЦСКА! В доста медии вече пише, че Божков е приятел с Пеевски! И за тези, които имат глава на раменете си, е ясно, че Божков няма намерение да оздравява, а да направи нов отбор в А областна!
Това е просто начин за контрол на ЦСКА! След 5-6 години, когато ЦСКА все пак успее да стигне до АПФГ, тогава този ЦСКА, ще бъде маша в ръцете на собствениците на отбора от Герена! Ще ни се казва кога да "ставаме", кога да "лягаме", кога да падаме, както в предишният престой на Божков в Борисовата градина(от над 20 мача за 7 години с Левски, имаме само 3 победи, като една от тях е за купата)! За някои това е възраждане, за мен е поробване на ЦСКА! Разбира се, всеки си има глава на раменете и сам трябва да си прецени!
Да, Ганчев може да е имал план да трансформира Литекс, но този план вече не е на дневен ред, защото шансовете да се оздрави истинският ЦСКА в момента изглеждат доста добри!

пеевски има влияние и в Ботев плд , не виждам засега договорки с Левски. Ако Божков прави отбор в А окр, а ганчев Преименува някой отбор , избирам А областна

[offtopic]Баце, стига съкращава Пловдив с Плд, вместо Пд, че ми иде да си трясна монитора :evil:[/offtopic]

тъй вярно !

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 18:13

CSKA 78 написа:Ами, там е разликата! Инджов е само на хартия собственик в момента, като всичко плаща Ганчев! Докато Манджуков ще си раздели дълговете и съответно активите с Божков! С други думи, Инджов досега не се е изказвал като оздравител, докато Манджуков ще трябва да ни оздравява с неговият дял от 40%! :lol: :lol:
Видяхме Манджуков как ни "оздрави" тази година, и мисля, че няма смисъл въобще да се коментира! :evil:

Инджов също плаща до момента , знам го със сигурност и не подлежи на никакви спорове !

red_blade

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 18:35

Beladona написа:
djd написа:
Beladona написа:
djd написа:
4oKuTo написа:Вариантът, при който всички ще сте доволни най - вероятно и може да се постигне обединение сред феновете, е оригиналното ЦСКА да се обедини с Литекс, активи, пасиви, всичко. Надали ще има някой против това, кредиторите ще си вземат парите, държавата също, ще сте в "А" група, подигравките на фенове на други отбори няма да са основателни, все пак отпаднахте административно и така се връщате, но като се плащат дълговете е друго, никой копче не може да каже.
П.С.: Но чисто юридически не знам дали е възможно, а и ГГ може би не го иска това.

Какъв е смисълът да се обединява едно дружество, затънало до шия в дългове с друго, което няма дългове? Да си делнат дълговете?
Единствената вярна посока е, използвайки процедурата по несъстоятелност и угрозата от фалит и капо за кредиторите, да се разберат на какъв процент от дължимото ще клекнат.
Възможно е да има и такива, с които няма да се постигне споразумение, но се надявам техният дял да не е кой знае колко голям.
Като начало трябва да изчакаме кака Дора да уточни колко точно са дълговете и после да се преговаря.

Меглена Кунева ли да пратиме да преговаря ...кой ли ?!

Ако на Божков не му се изпари желанието дотогава, той ще си преговаря, предполагам.

Не знам , но на мен ми се струва прекалено ларж :)

Много съмнително ,а ;)

red_blade

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 18:38

Beladona написа:Да обобщим ситуацията : Ганчев иска Лиска , Божков иска оздравяване на старото . Изберете ЦСКА ! :)

Ама от„ А“ селска,евентуално :idea:

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 ное 2015 18:45

От 24.11 7 Дни спорт. С цялата условност на информацията. ПИК се посочва като източник. :) Все пак изглежда логично и ако това е мнението на Стоичков, как ще коментират припознавачите :)

Стоичков против Ганчев и сливане с "Литекс"

Камата застана зад Васил Божков, иска бизнесменът да управлява клуба

Славният футболист на ЦСКА Христо Стоичков е твърдо против любимият му клуб да се обедини с "Литекс", информира агенция ПИК. Според изданието Ицо е обиден, защото бизнесменът жестоко го измами преди две години, когато той беше сложен за няколко дни като треньор на "червените".
По това време "Титан" се оттегляше от клуба и Ганчев бе поел ангажимент да поеме ЦСКА, след което изпрати Стоичков на "Армията" за треньор. Малко по-късно Ганчев се отметна и Камата, който тогава бе наставник на "Литекс", остана измамен, бе принуден да си тръгне и остана без работа.
При краткия си престой в "Литекс" Стоичков бе обявен за треньор на годината в България и наложи куп млади таланти, но въпреки това бе изигран подмолно от Гришата и отпратен от България. Камата няма никакво намерение и да кани предалия го бизнесмен на юбилейния си мач на 20 май по случай 50-годишнината си. Желанието на Ицо е неговият приятел Васил Божков да се ангажира с ЦСКА.
Когато Ганчев бе поел ангажимент да се заеме с ЦСКА, дълговете на клуба бяха едва 10 млн. лева. Вместо него дойде "спасителят" Александър Томов, който за кратко време успя да ги увеличи до над 30 млн. лева, вследствие на което днес ЦСКА играе по поляните във "В" група.
Недоволството сред феновете към Ганчев продължава да расте и част от тях се надяват с клуба да се заеме Васил Божков. Твърде вероятно е Гришата отново да се откаже от ЦСКА, за което намекна и директорът на "червените" Пламен Марков. "Господин Ганчев каза на ветераните следното: "Ако смятате, че съм проблем и не ме желаете, няма да съм в клуба - призна Марков. - Така че и това не се изключва като вариант".

http://www.7sport.net/archive7ds/2015/1 ... 695_19.htm
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 ное 2015 18:52

Да, да обобщим ситуацията! Ганчев поначало пробва всякакви планове, като оздравяването на дружеството също е между тях!А, Божков пусна една декларация, че ще оздравява, но си остави не вратичка, а вратище за А окръжна/областна, ако оздравяването пропадне! При тази огромна врата(многото ако-та) оставена в декларацията на Божков, човек трябва да се сети, че бягството през вратата е много вероятно(да не кажа по-силна дума)! Освен това Божков е г-н никой за ПФК ЦСКА, ако иска да оздравява, ще трябва да изкупи дяловете от дълговете на Ганчев в ПФК-то!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

red_blade

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 18:54

CSKA 78 написа:
petko.h.markov написа:Ако обичаш ми ги разтълкувай,защото нищо не разбирам от тези неща.

Този който, има над 51% от дълговете има право да предложи план оздравяване, но не какъв да е, а силно редуциран, и този план ще бъде приет!
Верно ще вземем да се оздравим! Да не отваряме шампанското още, нека кака Дора да ги "пусне" в Държавен вестник !

Чакай малко,нещо не разбирам :? Този хем е най-голям кредитор,хем държи 52% от клуба,така поне пише,а някак си не мога да направя връзката и сигурно това него прави башкредитор,поне така ми се струва и е според моите съждения е по-скоро най-голямм длъжник ;) :!: Нещо не пасва!

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 18:55

red_blade написа:
Beladona написа:
djd написа:
Beladona написа:
djd написа:
4oKuTo написа:Вариантът, при който всички ще сте доволни най - вероятно и може да се постигне обединение сред феновете, е оригиналното ЦСКА да се обедини с Литекс, активи, пасиви, всичко. Надали ще има някой против това, кредиторите ще си вземат парите, държавата също, ще сте в "А" група, подигравките на фенове на други отбори няма да са основателни, все пак отпаднахте административно и така се връщате, но като се плащат дълговете е друго, никой копче не може да каже.
П.С.: Но чисто юридически не знам дали е възможно, а и ГГ може би не го иска това.

Какъв е смисълът да се обединява едно дружество, затънало до шия в дългове с друго, което няма дългове? Да си делнат дълговете?
Единствената вярна посока е, използвайки процедурата по несъстоятелност и угрозата от фалит и капо за кредиторите, да се разберат на какъв процент от дължимото ще клекнат.
Възможно е да има и такива, с които няма да се постигне споразумение, но се надявам техният дял да не е кой знае колко голям.
Като начало трябва да изчакаме кака Дора да уточни колко точно са дълговете и после да се преговаря.

Меглена Кунева ли да пратиме да преговаря ...кой ли ?!

Ако на Божков не му се изпари желанието дотогава, той ще си преговаря, предполагам.

Не знам , но на мен ми се струва прекалено ларж :)

Много съмнително ,а ;)

на друго не мога да разчитам за момента , казвал съм си мнението за Ганчев милион пъти

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 18:56

red_blade написа:
Beladona написа:Да обобщим ситуацията : Ганчев иска Лиска , Божков иска оздравяване на старото . Изберете ЦСКА ! :)

Ама от„ А“ селска,евентуално :idea:

А мегаселска е винаги по-добре от всякакво преименуване !

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 18:57

Shaka написа:От 24.11 7 Дни спорт. С цялата условност на информацията. ПИК се посочва като източник. :) Все пак изглежда логично и ако това е мнението на Стоичков, как ще коментират припознавачите :)

Стоичков против Ганчев и сливане с "Литекс"

Камата застана зад Васил Божков, иска бизнесменът да управлява клуба

Славният футболист на ЦСКА Христо Стоичков е твърдо против любимият му клуб да се обедини с "Литекс", информира агенция ПИК. Според изданието Ицо е обиден, защото бизнесменът жестоко го измами преди две години, когато той беше сложен за няколко дни като треньор на "червените".
По това време "Титан" се оттегляше от клуба и Ганчев бе поел ангажимент да поеме ЦСКА, след което изпрати Стоичков на "Армията" за треньор. Малко по-късно Ганчев се отметна и Камата, който тогава бе наставник на "Литекс", остана измамен, бе принуден да си тръгне и остана без работа.
При краткия си престой в "Литекс" Стоичков бе обявен за треньор на годината в България и наложи куп млади таланти, но въпреки това бе изигран подмолно от Гришата и отпратен от България. Камата няма никакво намерение и да кани предалия го бизнесмен на юбилейния си мач на 20 май по случай 50-годишнината си. Желанието на Ицо е неговият приятел Васил Божков да се ангажира с ЦСКА.
Когато Ганчев бе поел ангажимент да се заеме с ЦСКА, дълговете на клуба бяха едва 10 млн. лева. Вместо него дойде "спасителят" Александър Томов, който за кратко време успя да ги увеличи до над 30 млн. лева, вследствие на което днес ЦСКА играе по поляните във "В" група.
Недоволството сред феновете към Ганчев продължава да расте и част от тях се надяват с клуба да се заеме Васил Божков. Твърде вероятно е Гришата отново да се откаже от ЦСКА, за което намекна и директорът на "червените" Пламен Марков. "Господин Ганчев каза на ветераните следното: "Ако смятате, че съм проблем и не ме желаете, няма да съм в клуба - призна Марков. - Така че и това не се изключва като вариант".

http://www.7sport.net/archive7ds/2015/1 ... 695_19.htm

Стоичков на 20 Декември си идва в БГ , Ганчев според мен ще страда много тогава !!!

Върни се в “Архив”