ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
suni

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот suni » 30 ное 2015 17:12

Shaka написа:
suni написа:
Shaka написа:
Beladona написа:
11_best написа:
suni написа:Кого подкрепят феновете на ЦСКА?

Гриша Ганчев (80%, 707 Votes)
Васил Божков (20%, 181 Votes)
Total Voters: 888

http://bgnews168.com/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5/

Хвани единия, удари другия.
Но, от друга страна, като няма риба и ракът е жаба.
Тая анкета е супер малоумна, невярна и най-вече манипулативна. Залагам сто милиарда долара, че огромното болшинство фенове всъщност не желаят преименуване на Литекс. Разбира се, отделен въпрос е факта, че такова преименуване и преместване в София просто няма как да се случи. ФИФА и УЕФА по никакъв начин няма да признаят, че това е ЦСКА, за тях, както и за почти всички останали това ще си е Литекс. И нормално.
А ако тия тапигьози, дето вчера чупиха огради и използваха знамената за да се правят на мъже срещу 10 полицая, от тях не очаквам и грам мисловна дейност, то е очевидно, че там горе нищо не вирее. Със сигурност те подкрепят преименуване на Литекс.

В общи линии най-малкото, което искам аз, е да ходим в А окръжна (след доказано безумното участи във В тоя полусезон). Ако оздравяването ще ни донесе най-малко, това което по спортни причини заслужаваме(все още) - БПФГ, съм съгласен да заповяда, който иска. Но тъй като от всичко, е най-ясно, че няма технологично време за оздравяване без А окръжна

Някой от тук присъстващите успя ли да гласува в тая анкета ей така да пробва. Аз като я отворих първо не видях място за гласуване и второ видях, че ме е приброило за ГГ като посочих на резултата. Не че съм е засилил да гласувам или е толкова важно. Ама анкетата освен че е манипулативно зададена (говори за купен лиценз) май и резултата е просто сложен.

Не е редно, фенове на други отбори да манипулират анкетата /маркирайки глас за Божков/. Моля, нека останем коректни. ;)

Не се тревожи,изобщо не съм мислил да гласувам, но то брои че съм гласувал за ГГ. Явно е направена така и резултата е какъвто го сложат. :mrgreen: А иначе затова тия анкети нямат никакъв смисъл. Всякакви тролове и ботове могат да гласуват. Количеството фенове се вижда само на стадиона.

Аз съм дал реален линк, има още няколко анкети по сайтовете,.. всички са с огромно предимство за ФК ЦСКА . ;) Празни приказки-на пазара ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 ное 2015 17:17

delqnski47 написа:Айде да се престане с тва ''Ти си трол''.6 месеца чета ''ти си трол''.Знаеш ли по твоята логика колко ''тролове'' има тогава във форума?!Че то тогава половината са ''тролове'' на Божков,а другите на Ганчев.
Тука е форум и всеки си изразява позицията и е напълно в рамките на правилата човек да я отстоява.Никъде не е забранено това.Забранени са коментари като тези.На който не му харесват коментарите на друг - да не ги чете.Има си бутон ''Враг''.На който не му харесват правилата на форума - има си други.Тва е форум и си има хора,които да преценяват дали се нарушават правилата или не.А вие ако искате да четете коментари на хора,които са САМО и единствено с мислене като вашето,направете си частен форум.Тва е форум за всички и всеки ще се съобразява с останалите си другарчета тук - както с тях,така и с тези,които са оторизирани да правят забележки.Дебело подчертавам последното,защото най мразя когато се започне дискусия в темата,която да коментира забележка като тази.Това НЕ е коментар,а забележка.Тя се чете,а не се коментира. Не случайно този ''коментар'' НЕ е в офтопик(за разлика от един друг,който задължително трябва да е там....ама май не е ..)

Делянски, как да го разбирам това твое мнение? Като модератор или като фен, който е избрал страна?
Защото, ако е като модератор, тогава доста други неща трябва да ти правят по-голямо впечатление.Например Беладона не се съобразява с никакви правила, пише каквото и когато си поиска, направо си разиграва коня без последствия! Фалшивите меценатски истории не трябва ли да са в офтопик? Беладона доста пъти вече е наричала(Беладона все пак е женски род) други потребители с думата трол, мен включително. Защо ти тогава не се намеси като модератор? Същата персона(Беладона) на всяка втора дума обижда. Сега ще ми кажеш, че и аз го правя! Това е вярно, но аз по едно време престанах, но Беладона не го направи. Затова, след като няма кой да го модерира, и аз продължих с обидите! А, и това, което съм написал за него е въз основа на това, което той е правил през тези месеци! Отплеснах се, мисълта ми е, че ако ще се изразяваш като модератор, тогава го прави за всички, и аз ще те подкрепя напълно. Все пак правилата са създадени, за да се спазват. Но, ако ще пуснеш свободна "игра", тогава нека всички да играят свободно.

ПП Доста малко потребители слагат офтопик в подфорум ЦСКА.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 ное 2015 17:19

suni написа:Аз съм дал реален линк, има още няколко анкети по сайтовете,.. всички са с огромно предимство за ФК ЦСКА . ;) Празни приказки-на пазара ! :mrgreen:

Аха а за ПФК ЦСКА няма ли гласували? Щото вчера фновете опънаха голям плакат ПФК ЦСКА на стадиона

ПП. Конане, казаха ти че това не се коментира.Не се вързвай толкова. Пак ще се изнервиш ще почнат щуротиите. Най-нормално ти го казвам.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 ное 2015 17:30

Рангелов пред Topsport.bg: Божков е сериозен и доказан, зад него съм!
"Ганчев иска ЦСКА безплатно, няма как да стане"

Един от легендарните защитници на ЦСКА - Ангел Рангелов, също подкрепи намеренията на Васил Божков за оздравяване на сегашното "червено" дружество. Бившият треньор в ДЮШ на "армейците" е твърдо против намеренията на Гриша Ганчев да преименува Литекс на ЦСКА.

"Какво иска Ганчев, да докара Литекс на "Българска армия" и ние да викаме ЦСКА? Това няма как да стане! Така ще изчезне история ни, а и той няма право да ползва базите на ЦСКА с преместването на Литекс в София. Иска да има ЦСКА без пари. Не е дал една стотинка за изчистване на дългове.

Видяхме какво направиха с Пламен Марков с школата. Разбиха я и оставиха 200 деца на улицата. Това не му е Ловеч. Там така може, но не и в ЦСКА, не и в София. В Ловеч да си прави каквото иска.

Твърдо съм зад Васил Божков, който държи да оздрави ЦСКА. Божков е способен да направи силен отбор, който още първата година ще участва в Европа. Доказал го е. Какво направи Ганчев с Литекс в Европа - само провали", заяви Рангелов пред Topsport.bg.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1468554102
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

red_blade

Мнениеот red_blade » 30 ное 2015 17:33

Shaka написа:Рангелов пред Topsport.bg: Божков е сериозен и доказан, зад него съм!
"Ганчев иска ЦСКА безплатно, няма как да стане"

Един от легендарните защитници на ЦСКА - Ангел Рангелов, също подкрепи намеренията на Васил Божков за оздравяване на сегашното "червено" дружество. Бившият треньор в ДЮШ на "армейците" е твърдо против намеренията на Гриша Ганчев да преименува Литекс на ЦСКА.

"Какво иска Ганчев, да докара Литекс на "Българска армия" и ние да викаме ЦСКА? Това няма как да стане! Така ще изчезне история ни, а и той няма право да ползва базите на ЦСКА с преместването на Литекс в София. Иска да има ЦСКА без пари. Не е дал една стотинка за изчистване на дългове.

Видяхме какво направиха с Пламен Марков с школата. Разбиха я и оставиха 200 деца на улицата. Това не му е Ловеч. Там така може, но не и в ЦСКА, не и в София. В Ловеч да си прави каквото иска.

Твърдо съм зад Васил Божков, който държи да оздрави ЦСКА. Божков е способен да направи силен отбор, който още първата година ще участва в Европа. Доказал го е. Какво направи Ганчев с Литекс в Европа - само провали", заяви Рангелов пред Topsport.bg.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1468554102

Е,и 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 30 ное 2015 17:35

CSKA 78 написа:
delqnski47 написа:Айде да се престане с тва ''Ти си трол''.6 месеца чета ''ти си трол''.Знаеш ли по твоята логика колко ''тролове'' има тогава във форума?!Че то тогава половината са ''тролове'' на Божков,а другите на Ганчев.
Тука е форум и всеки си изразява позицията и е напълно в рамките на правилата човек да я отстоява.Никъде не е забранено това.Забранени са коментари като тези.На който не му харесват коментарите на друг - да не ги чете.Има си бутон ''Враг''.На който не му харесват правилата на форума - има си други.Тва е форум и си има хора,които да преценяват дали се нарушават правилата или не.А вие ако искате да четете коментари на хора,които са САМО и единствено с мислене като вашето,направете си частен форум.Тва е форум за всички и всеки ще се съобразява с останалите си другарчета тук - както с тях,така и с тези,които са оторизирани да правят забележки.Дебело подчертавам последното,защото най мразя когато се започне дискусия в темата,която да коментира забележка като тази.Това НЕ е коментар,а забележка.Тя се чете,а не се коментира. Не случайно този ''коментар'' НЕ е в офтопик(за разлика от един друг,който задължително трябва да е там....ама май не е ..)

Делянски, как да го разбирам това твое мнение? Като модератор или като фен, който е избрал страна?
Защото, ако е като модератор, тогава доста други неща трябва да ти правят по-голямо впечатление.Например Беладона не се съобразява с никакви правила, пише каквото и когато си поиска, направо си разиграва коня без последствия! Фалшивите меценатски истории не трябва ли да са в офтопик? Беладона доста пъти вече е наричала(Беладона все пак е женски род) други потребители с думата трол, мен включително. Защо ти тогава не се намеси като модератор? Същата персона(Беладона) на всяка втора дума обижда. Сега ще ми кажеш, че и аз го правя! Това е вярно, но аз по едно време престанах, но Беладона не го направи. Затова, след като няма кой да го модерира, и аз продължих с обидите! А, и това, което съм написал за него е въз основа на това, което той е правил през тези месеци! Отплеснах се, мисълта ми е, че ако ще се изразяваш като модератор, тогава го прави за всички, и аз ще те подкрепя напълно. Все пак правилата са създадени, за да се спазват. Но, ако ще пуснеш свободна "игра", тогава нека всички да играят свободно.

ПП Доста малко потребители слагат офтопик в подфорум ЦСКА.

Покажи един случай, когато аз съм обидил някой пръв !!! Веднага ще поднеса своите най -искрени извинения ! Някой ако ме е обиждал, никога не съм останал длъжен , няма и да остана ....

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 ное 2015 17:37

djd написа:Според наредбата за лицензиране май догодина не можем да вземем лиценз за Б група. Има там един анекс, който говори нещо за оздравителния план.
Но не виждам защо да ходим в А окръжна?
Има и извънредно прилагане на процедурата по лицензиране за клубове, които не са от А и Б група, при занижени критерии.

Занижените критерии са за ЕКТ, ако случайно се класира отбор, който не е имал намерение да подава документи за ЕКТ. Такъв беше случаят с Етрополе преди няколко години. Точно в частта за плащане към НАП, футболисти и агенти няма как да има занижени критерии. Виж за стадион и някои други такива по-незначителни неща-да.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 ное 2015 17:40

Shaka написа:
suni написа:Аз съм дал реален линк, има още няколко анкети по сайтовете,.. всички са с огромно предимство за ФК ЦСКА . ;) Празни приказки-на пазара ! :mrgreen:

Аха а за ПФК ЦСКА няма ли гласували? Щото вчера фновете опънаха голям плакат ПФК ЦСКА на стадиона

ПП. Конане, казаха ти че това не се коментира.Не се вързвай толкова. Пак ще се изнервиш ще почнат щуротиите. Най-нормално ти го казвам.

ПФК-то е невъзможна мисия, изборът е Ганчев или Божков. Ако ПФК-то може да се спаси всички ще го подкрепят.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 ное 2015 17:45

petko.h.markov написа:Докато не разберете,че трябва да се подкрепя ЦСКА,а не поредния собственик,все така ще се карате като цигани тук.Подкрепа за лупи,титан,лупи и ето ти 32млн.лв
задължения.Феновете ли ги натрупаха или собствениците,та пак говорите за подкрепа.

Явно не си разбрал, че не става дума да се подкрепи Божков или Ганчев! Става дума за това кое по-добро за ЦСКА! В доста медии вече пише, че Божков е приятел с Пеевски! И за тези, които имат глава на раменете си, е ясно, че Божков няма намерение да оздравява, а да направи нов отбор в А областна!
Това е просто начин за контрол на ЦСКА! След 5-6 години, когато ЦСКА все пак успее да стигне до АПФГ, тогава този ЦСКА, ще бъде маша в ръцете на собствениците на отбора от Герена! Ще ни се казва кога да "ставаме", кога да "лягаме", кога да падаме, както в предишният престой на Божков в Борисовата градина(от над 20 мача за 7 години с Левски, имаме само 3 победи, като една от тях е за купата)! За някои това е възраждане, за мен е поробване на ЦСКА! Разбира се, всеки си има глава на раменете и сам трябва да си прецени!
Да, Ганчев може да е имал план да трансформира Литекс, но този план вече не е на дневен ред, защото шансовете да се оздрави истинският ЦСКА в момента изглеждат доста добри!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 30 ное 2015 17:48

suni написа:
Shaka написа:

ПФК-то е невъзможна мисия, изборът е Ганчев или Божков. Ако ПФК-то може да се спаси всички ще го подкрепят.

Има тънка разлика. В момента поне на изяви Божков е за спасяване на ПФК, Ганчев е за прекръстване на Литекс. Сега няма да влизаме в детайли, това е изключително условно и няма да спорим, кой кога и как излъгал. Мисълта ми е друга, не бива да избирате човек а вариантии вече ГГ и ВБ вече ще предложат на масата каквото имат. (според мен и от двамата ще има новини) Инак е ясно е за всички спасяване на ПФК трябва да е приоритет, разликата е в това дали се избира А Окръжна или припознаване на друг отбор като алернатива, но ако човекът предпочитащ А Окръжна е решил да оздравява наистина, тогава кое избираш? Защото повечето припознавачи виждат оздравяването на ЦСКА като пречка. Това го говоря сериозно, за теб така ли е?

Върни се в “Архив”