Shaka написа:suni написа:Shaka написа:Beladona написа:11_best написа:suni написа:Кого подкрепят феновете на ЦСКА?
Гриша Ганчев (80%, 707 Votes)
Васил Божков (20%, 181 Votes)
Total Voters: 888
http://bgnews168.com/%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5/
Хвани единия, удари другия.
Но, от друга страна, като няма риба и ракът е жаба.
Тая анкета е супер малоумна, невярна и най-вече манипулативна. Залагам сто милиарда долара, че огромното болшинство фенове всъщност не желаят преименуване на Литекс. Разбира се, отделен въпрос е факта, че такова преименуване и преместване в София просто няма как да се случи. ФИФА и УЕФА по никакъв начин няма да признаят, че това е ЦСКА, за тях, както и за почти всички останали това ще си е Литекс. И нормално.
А ако тия тапигьози, дето вчера чупиха огради и използваха знамената за да се правят на мъже срещу 10 полицая, от тях не очаквам и грам мисловна дейност, то е очевидно, че там горе нищо не вирее. Със сигурност те подкрепят преименуване на Литекс.
В общи линии най-малкото, което искам аз, е да ходим в А окръжна (след доказано безумното участи във В тоя полусезон). Ако оздравяването ще ни донесе най-малко, това което по спортни причини заслужаваме(все още) - БПФГ, съм съгласен да заповяда, който иска. Но тъй като от всичко, е най-ясно, че няма технологично време за оздравяване без А окръжна
Някой от тук присъстващите успя ли да гласува в тая анкета ей така да пробва. Аз като я отворих първо не видях място за гласуване и второ видях, че ме е приброило за ГГ като посочих на резултата. Не че съм е засилил да гласувам или е толкова важно. Ама анкетата освен че е манипулативно зададена (говори за купен лиценз) май и резултата е просто сложен.
Не е редно, фенове на други отбори да манипулират анкетата /маркирайки глас за Божков/. Моля, нека останем коректни.
Не се тревожи,изобщо не съм мислил да гласувам, но то брои че съм гласувал за ГГ. Явно е направена така и резултата е какъвто го сложат.А иначе затова тия анкети нямат никакъв смисъл. Всякакви тролове и ботове могат да гласуват. Количеството фенове се вижда само на стадиона.
Аз съм дал реален линк, има още няколко анкети по сайтовете,.. всички са с огромно предимство за ФК ЦСКА .