Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот Converse » 02 юли 2009 21:58

gen4ev написа:Добре дошъл вкъщи, Бардон !

Супер- радостен съм, невероятно умен и предан на Левски играч, който от уважение научи по- добър български от този на тошко янчев :)

Само Левски !

П.С. Макриев нещо ме дразни спретенциите си и в допълнение с бягството му при чорбата, когато беше на 18, май много не го искам...

Абсолютно!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 02 юли 2009 21:59

Браво!Дано ви помогне и да влезете в ШЛ. :P

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 02 юли 2009 21:59

Това е един голям + за Левски, Бардон се е доказал за този отбор :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 юли 2009 22:00

Има тема за Селекцията,но тъй като и аз съм доста приятно изненадан,засега тази остава ! Дано Седрик ни помогне да влезнем в ШЛ :)
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 02 юли 2009 22:00

Sleepwalker написа:Аз също много се радвам,че Бардон ще се върне в Левски,защото наистина е класен играч.Притеснява ме само това "...до края на седмицата ще пристигне в София, за да подпише официално".Ако се сещаш и в случая с Макриев така се говореше,даже уж беше подписал 4 годишен договор,но в крайна сметка не стана нищо.Аз продължавам да твърдя,че той щеше да ни е много полезен,уви.

Интересно ми е какво има предвид Вальо Грънчаров с последното изречение в статията си,че селекцията не приключва с Бардон.Значи знае нещо,но още не иска да го каже. :)

Логично е да не иска да каже.А че знае нещо-знае.Ще почакааме,ще видим.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 22:00

Човекът в средата го намерихме,сега да видим кой нападател ще докара Мустака! :roll:
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2009 22:01

Да ви е честит,само че ми изглежда малко на.........измислица!Ей така изведнъж,се едно от небето падна тая новина! :?
Колкото и да е ви го пожелавам,имате нужда от такъв,но изчакайте още малко!Според мен е твърде прибързано да се говори,а и никой от ръководството и самия играч още не е казал нищо! :)
П.П Особено заглавието на новината в гонг ми звучи така се едно да сърфираш в нета и изведнъж да ти се появи един линк: ''Натисни ме и печелиш 1000 лева'' :lol: Много обещаващо,но дали е истина :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 02 юли 2009 22:06, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 02 юли 2009 22:02

Sleepwalker написа:Човекът в средата го намерихме,сега да видим кой нападател ще докара Мустака! :roll:

И защитник ;)
Изображение

niki_j
Контакти:

Мнениеот niki_j » 02 юли 2009 22:03

Честито за първото ни попълнение това лято и то какво. Само можех да се надявам Бардон да се върне и отново да изрека "мерси Бардон" на есен. Честито!!!!!!
Като повечето от гореизказалите се и аз съм мн впечатлен от Бардон. Истински се радвам :) :) :) :) :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 22:04

delqnski47 написа:Да ви е честит,само че ми изглежда малко на.........измислица!Ей така изведнъж,се едно от небето падна тая новина! :?
Колкото и да е ви го пожелавам,имате нужда от такъв,но изчакайте още малко!Според мен е твърде прибързано да се говори,а и никой от ръководството и самия играч още не е казал нищо! :)

Абе и аз за това не смея много да се радвам,че се опарих със случая Макриев,за това и такова заглавие сложих.Все пак Гонг са доказали, че не пускат фишеци и партенки,а си проверяват информациите.С Макриев пак не ни излъгаха,работата беше на 99% готова.Не са виновни журналистите,че финансови клаузи в договора провалиха трансфера. ;)
Изображение

Върни се в “Архив”