Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Честит Рожден Ден!

Мнениеот Deliba6 » 02 юли 2009 19:07

Георги, здрав да си!!! Другото си го можеш... Остани си ЛИЧНОСТ!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: По RING.BG на живо утрешната контролна среща на Левс

Мнениеот glarus_ds » 02 юли 2009 19:49

А онлайн някъде ще може ли да се гледа?
CHELSEA

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ЕДНИЧКИЯТ НИ НАПАДАТЕЛ СЕ КОНТУЗИ

Мнениеот delqnski47 » 02 юли 2009 20:41

The deacon написа:Не знам за нашия отбор - факт е, че в директния двубой размаза вашия и стана шампион!! Ако Левски е слаб, какво да кажем за четирибуквието?! :lol: Вчера падна от отбор на две годинки ;) А какво ли ще бъде в евротурнирите?! Да-аааа, много жалко за българския футбол........

Тъпанар,виж какво е казал човека,че не е от ЦСКА!Ама вие нали сте си свикнали на всяка критика против вас,да ни намесвате ние! :evil:
П.П Ако всички левскари като тебе ги задоволяват фактите,че сте били един ужасно слаб ЦСКА и че сме паднали от отбор на 2 годики в контрола,значи отбора ти има огромно бъдеще........[/quote]

Тъпанар си ти и кой ти дава право да говориш така?! Прочети писанията на лекето, което казва, че не е от цдна и кажи какъв е според теб?! И с ръка на сърцето - има ли провокация и заяждане в поста му?!! Колкото до моя отбор - не се тревожи за него!!! Тревожи се за твоя, защото е супер жалък в момента!!![/quote]

Наистина много модерно стана сред вашето общество да се изписват бившите имена на ЦСКА! Направо сте адски оригинални!В неговия пост няма провокация,защото всичко което е написал е вярно-слаб треньор,слаб отбор!Ти това го знаеш,просто не ти изнася да го признаеш,защото така е най-лесно нали?Сега ще кажеш ''Ами вие сте също зле''.....еми хубаво!щом като това те успокоява,че сме зле,пак ти казвам,ако всички ''сини'' са като тебе,да ги успокояват тези факти,значи отбора ви ще стигне много далече!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Re: ЕДНИЧКИЯТ НИ НАПАДАТЕЛ СЕ КОНТУЗИ

Мнениеот peho » 02 юли 2009 21:27

Делянски, мислех те за малко по-умен! Явно съм грешал.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
PetarBG
Контакти:

Re: По RING.BG на живо утрешната контролна среща на Левс

Мнениеот PetarBG » 02 юли 2009 21:27

По Ринг пак

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 21:46

Левски взе Бардон,който се оказва първото попълнение в редиците на сините през това лято.Французинът май вече е уреден,но все пак и Макриев беше подписал...почти. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Re: Бардон?Честито!Но да не стане като с Макриев?

Мнениеот gen4ev » 02 юли 2009 21:51

Добре дошъл вкъщи, Бардон !

Супер- радостен съм, невероятно умен и предан на Левски играч, който от уважение научи по- добър български от този на тошко янчев :)

Само Левски !

П.С. Макриев нещо ме дразни спретенциите си и в допълнение с бягството му при чорбата, когато беше на 18, май много не го искам...
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 юли 2009 21:55

Честито Ви ново/старо попълнение :)
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 юли 2009 21:57

Аз също много се радвам,че Бардон ще се върне в Левски,защото наистина е класен играч.Притеснява ме само това "...до края на седмицата ще пристигне в София, за да подпише официално".Ако се сещаш и в случая с Макриев така се говореше,даже уж беше подписал 4 годишен договор,но в крайна сметка не стана нищо.Аз продължавам да твърдя,че той щеше да ни е много полезен,уви.

Интересно ми е какво има предвид Вальо Грънчаров с последното изречение в статията си,че селекцията не приключва с Бардон.Значи знае нещо,но още не иска да го каже. :)
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 02 юли 2009 21:58

Sleepwalker написа:Левски взе Бардон,който се оказва първото попълнение в редиците на сините през това лято.Французинът май вече е уреден,но все пак и Макриев беше подписал...почти. :roll:

Бардон е добро попълнение.Има една-единствена грешка-за онзи гол на Машадо,но пък колко много даде!Сега ни остава един нападател,и ако може да не е Макриев!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”