JimBeam написа:Ей тези журналисти са много долен народ значи.
Какво заглавие само са праснали само и само за да засилят интереса към статията да му се невиди.Как този играч го описахте като играч на Сантос след като той е бил под наем само и правата му ги държи съвсем друг отбор.
Да не говорим, че той е бил играч там в далечната 2010-та година и не идва директно от там.
По тази ваша логика Адебайор трябва да е играч на Реал Мадрид след като игра под наем там.
Май не те разбрах...Той не е футболист на Сантос,защото идва от друг отбор или защото не е собственост на Сантос? Защото според инфо от медиите си е точно тяхна собственост. А за другите смешки,които каза...Каза фена на отбора,който "присвоява" всеки реализирал се футболист,без значение откъде е купен
Като изолирам лумпена,а се върна на темата..По-скоро съм скептичен относно трансфера.Той е млад футболист,който идва от другия край на света по средата на подготовката.Бразилците по принцип по-бавно се приспособяват с нашите ширини..Пък и мисля,че трябва да мислим за бъдещето,а не за следващите 15 мача.Все пак имам доверие на Костов и ако толкова много го е искал е хубаво,че го взеха