Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Re: Коко Динев: Базил де Карвальо ще е играч на Левски

Мнениеот kaloyanker » 08 яну 2011 17:21

Ще е хубаво Базил и Дембеле да си партнират в атака . Дано Дембеле остане поне до лятото,пък после да се търси негов заместник.
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 08 яну 2011 17:23

тук споделят мнения много притеснителни хора:Гарата това ,схемата така,парите онака,бре,бре,бре-ей успокойте се бре люде.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот vaskonti » 08 яну 2011 17:24

trex написа:Не искам да повярвам, че сумата е такава каквато се говори. Карвальо не се доближава до предствите ми за силен нападател. Годините му са много, а класата малко. Нямаше ли по-млад и перспективен играч в света :roll: 8-)

[offtopic]Няма такава сбъркана държава като нашата. Играчи на по 23-24 години ги броим за млади и песпективни, а играчи на 29 броим за стари... :shock:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 08 яну 2011 17:24

zlatan написа:тук споделят мнения много притеснителни хора:Гарата това ,схемата така,парите онака,бре,бре,бре-ей успокойте се бре люде.

Оказва се,че всички сме зависими от Дембеле.
Levski 1 - 0 Sporting

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 08 яну 2011 17:24

Базил ще дойде само ако Гарата си тръгне . Ако се съберат двамата ще е страхотно ,равни няма да имаме ,шансът за това е 1/1 000 000 . Аз лично предпочитам Базил пред онзи Беди Бувал :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот dxl » 08 яну 2011 17:26

Много се радвам, ако наистина Карвальо е при нас. Първо - може и като крило да играе, и като втори нападател. (Въпреки всичко - той си е централен нападател). Квото съм гледал от мачовете му с Локо Пловдив - може да борави с топката и да увлича защитници.

Колкото до това къде ще играе Дарко - Дарко е без алтернатива (Йовов издиша от всякъде, а Огнянов не може да се справи). Така че в супер форма или в потресаващо слаба - Дарко нямаше кой да го смени - сега има. Отделно, че Дарко е футболист, който често се контузва (било то и заради по-грубата игра срещу него).
Предположението ми е, че когато сме с Карвальо вместо Дарко, ще сме нещо като 4-4-2.

(Това, разбира се, ако наистина е наш играч).

ПС: Не мисля, че ако Карвальо идва, това значи, че Дембеле вече е продаден...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 08 яну 2011 17:26

Карвальо,според мен е по-добър от Гара погледнато комплексно,а ако постигне КПД-то на Гара,ще се окаже и по-скъп.
Но на мен ми се иска и двамата да играят напролет,за да заложа на двуцифрен резултат за Левски в първия пролетен кръг.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 08 яну 2011 17:27

Доволен съм,че Левски ще вземе де Карвальо ! Надали ще задържим Гарата,но все пак до последно можем да се надяваме ;) Само ЛЕВСКИ !
Изображение

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 08 яну 2011 17:28

maldin1 написа:
Asterix написа:Да ви е честит :) Добра сума + добър процент като го продадете през лятото :) Така се правят кинти ;)
Прав си,така се правят кинти,а не отбор.

Гроздето е кисело, а колега?! :lol: Не се притеснявай за нас, ще имаме и кинти, и отбор! Вие му мислете. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 08 яну 2011 17:33

Blue_Lion написа:Доволен съм,че Левски ще вземе де Карвальо ! Надали ще задържим Гарата,но все пак до последно можем да се надяваме ;) Само ЛЕВСКИ !

Състава ни е почти готов,трябва още някои попълнения,но нека не спамя тук ще ги споделя във отделната тема за селекции ! :) :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Архив”