Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2021 00:05

CSKA69 написа:Големи закани от "феновете " на Зидан преди мача..щели сме да си говорим след мача в сряда :lol: :shock: Е, число, е, Ларго и тем подобни - ГОВОРЕТЕ :mrgreen: Аз каквото съм имал да кажа за Зизу съм го казал и не мърдам и на йота от него 8-)

По-добре число от ТИРЕ. ;) А ти си гледай мачовете на Сити.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2021 00:05

JackPackage написа:
CSKA69 написа:Големи закани от "феновете " на Зидан преди мача..щели сме да си говорим след мача в сряда :lol: :shock: Е, число, е, Ларго и тем подобни - ГОВОРЕТЕ :mrgreen: Аз каквото съм имал да кажа за Зизу съм го казал и не мърдам и йота от него 8-)

Гледай да не се повтори реванша с Аякс, че тогава ще има да те цитират :mrgreen: :mrgreen:

Toй е свикнал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 фев 2021 00:08

CSKA69 написа:Големи закани от "феновете " на Зидан преди мача..щели сме да си говорим след мача в сряда :lol: :shock: Е, число, е, Ларго и тем подобни - ГОВОРЕТЕ :mrgreen: Аз каквото съм имал да кажа за Зизу съм го казал и не мърдам и на йота от него 8-)

Не помня да съм се заканвал. Но ти сериозно ли изтъкваш тази победа ? С човек повече, Реал беше супер жалък! Изключително бавен и безидеен, без да създаде нито едно добро положение. И ти ми изтъкваш тази смешна победа? С тази игра и без дузпи и червени картони са за никъде!

Защо съдията нямаше смелост да изгони Каземиро ? В края на мача, играчите щяха да са 10 на 10 и насрания съдия пак не намери смелост да го изгони. Обаче имаше смелост да изгони играча на Аталанта.
След като не изгони Каземиро, това доказва, че ако играч на Реал беше в ситуацията на играча на Аталанта, съдията със сигурност НЯМАШЕ да го изгони! Което означава, че тази победа на Реал е съдийска!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 25 фев 2021 00:10

Резултатът е закономерен. Аталанта разочароваха със страхливата и беззъба игра и неадекватен треньор. Чудо голямо като имаха червен картон. Резултатът е коварен и нещата не са решени, но изпуснаха питомното с толкова много липсващи играчи на противника.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Fbf

Мнениеот Fbf » 25 фев 2021 00:13

Съдиите заклаха италианците :evil: :evil: :evil: От Уефа си подкрепят едни и същи отбори.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 25 фев 2021 00:16

LaRgO написа:

Не помня да съм се заканвал. Но ти сериозно ли изтъкваш тази победа ? С човек повече, Реал беше супер жалък! Изключително бавен и безидеен, без да създаде нито едно добро положение. И ти ми изтъкваш тази смешна победа? С тази игра и без дузпи и червени картони са за никъде!

Защо съдията нямаше смелост да изгони Каземиро ? В края на мача, играчите щяха да са 10 на 10 и насрания съдия пак не намери смелост да го изгони. Обаче имаше смелост да изгони играча на Аталанта.
След като не изгони Каземиро, това доказва, че ако играч на Реал беше в ситуацията на играча на Аталанта, съдията със сигурност НЯМАШЕ да го изгони! Което означава, че тази победа на Реал е съдийска!

Не ми е ясно какво си очаквал от този мач? Играхме без 9 (ДЕВЕТ!) футболисти срещу отбор който се защитаваше с всичко след червения картон.Та това е повече от 1/3 от отбора ти бе пич. Стегни се малко и стига рева. Мерси!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 фев 2021 00:17

Мама миа! Каква поредна футболна драма, дами и господа. Браво на доктора за мнението, с него почти никога не сме на едно мнение, но тук е в десетката. Безобразна игра на Аталанта, загубата им си е напълно заслужена. Що се отнася до играта на Реал, тя бе добра, Ларго, тактически правилна и Зидан извлече максимума днес с оглед наличния състав. Трябва да ти има нещо наистина сбъркано да го критикуваш точно за днешната победа :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 фев 2021 00:19

RMCF написа:Не ми е ясно какво си очаквал от този мач? Играхме без 9 (ДЕВЕТ!) футболисти срещу отбор който се защитаваше с всичко след червения картон.Та това е повече от 1/3 от отбора ти бе пич. Стегни се малко и стига рева. Мерси!

Да, а като играят титулярите, играем извънземен футбол, нали ? Титуляри, резерви....Реал играе отвратително бавен и безидеен футбол.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 25 фев 2021 00:24

CSKA69 написа:Мама миа! Каква поредна футболна драма, дами и господа. Браво на доктора за мнението, с него почти никога не сме на едно мнение, но тук е в десетката. Безобразна игра на Аталанта, загубата им си е напълно заслужена. Що се отнася до играта на Реал, тя бе добра, Ларго, тактически правилна и Зидан извлече максимума днес с оглед наличния състав. Трябва да ти има нещо наистина сбъркано да го критикуваш точно за днешната победа :idea:

И колко човека липсваха в този състав ? Рамос и Бензема. Само липсата на Бензема оказа влияние.

Тази правилна тактика на Зидан е благодарение на червения картон. Но и тактика нямаше, просто Аталанта се върна да пази резултата. Каква тактика на Зидан ? Такава, в която нямаше нито едно чисто положение и да падне гол от далечено разстояние ли ?

Съдията защо нямаше смелост да изгони Каземиро ? Не му липсваше смелост да изгони играча на Аталанта.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 фев 2021 00:31

Бе важното е, че Тотънхамче биха! Опаа, ма те са в другата лига! :lol: :lol:
Изображение

Върни се в “Архив”