eelche написа:Кашчей написа:eelche написа:Благодаря на колегите левскари,които мислят като мен,че с евентуален трансфер на Божинов затваряме устите на всичките си противници в България и слагаме в малкия си джоб евро Лудогорец и възродените от пепелта ЦСКА![]()
Валери ще възроди кариерата си при нас,а талантът си е талант,защото в природата нищо не се губи!Ще си промени и мисленето и ще има късмет да играе в ЕКТ,както и да дигне купа в края на сезон 2013/14
Божинов ще бъде играч от класата на Гарра Дембеле и се надявам най-сетне да решим проблемите си в атака![]()
ВАЛЕРИ,ДОБРЕ ДОШЪЛ В ЛЕВСКИ ! ! !
Блажени вярващите и тяхно ще да е царствието небесно!
Амен!
Не те харесвам,не мисля,че си левскар и че имаш място в този форум
Не ми пука, не съм левскар, имам място във форума!
Когато си направиш твой форум, пускай само тези, които харесваш. Сега ще се примириш със съществуването ми във форума на ГОНГ!
Относно предният ти пост -изписал си камара глупости, но няма лошо да си вярваш, че от Божинов все още може да става футболист. Той беше голям талант, но го пропиля. Освен това, определено ще взриви съблекалнята на отбора след третия мач, в който нищо не покаже. Вие си намерете играчи, които могат да организарат играта и да захранват добре нападателите, защото и Герд Мюлер с калпава халфова линия е обречен.