memnto написа:Отоговори ми на въпроса, не го избягвай!
140 000 човека може би ще се намерят, но след това? Няма да продадете и една акция отгоре.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Отоговори ми на въпроса, не го избягвай!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
pampi написа:Е хайде де, отвори очите на нас заблудените...![]()
Ама сте нагли това привържениците на ФК Батков . От всякъде сте осрани - ни отбор, ни стадион, ни лиценз, ако тръснем листа с класирането, ще ви загубим, обаче продължавате да гледате на другите в паничката и да се утешавате, че останалите и те зле като вас. Да, ама не! Вие сте със 100 по наклона на долу и продължавате да набирате, докато в ЦСКА поне се работи нещо и за най-голям ваш ужас първо на терена, а после и в бизнеса ще им лапате прахта...
W84me написа:memnto написа:Отоговори ми на въпроса, не го избягвай!
140 000 човека може би ще се намерят, но след това? Няма да продадете и една акция отгоре.
memnto написа:Чакай, чакай, първо каза, че предлагането няма да е успешно, а сега, че няма да продадем нито една акция повече над необходимите.
Последно?
pampi написа:W84me написа:memnto написа:Отоговори ми на въпроса, не го избягвай!
Ей тъй, докато се плюнчиш на теми дето не са ти ясни, гледам акциите стигнали 70 000...
memnto написа:Aз просто оатбелязвам ТИ какво твърдиш!
Venko123 написа:Глупак, вместо да стискаш палци да е успешно всичко за да ни последвате после ти пишеш тъпотии тука. Е тва е да си левскар!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта