Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Re: Да пуснем ли новия ЦСКА в шампионата?

Мнениеот 1977 » 02 юли 2013 14:46

mistreated написа:
Pupper_ написа:
mistreated написа:ЦСКА 1923 купува Нефтохимик и клубът си сменя седалището и цветовете. Как ще го спре БФС това, като същото го е разрешавала толкова много пъти, последният пример е с Банско.

Според мен проблема идва с лиценза. Лиценза е издаден на Нефтохимик и е уникален по Булстат. Ако новото ЦСКА изкупи дяловете на Нефтохимик, то то (новото ЦСКА) ще има свободна квота за А група, но няма да притежава лиценз на новия си Булстат! И така ще имаме един нов ЦСКА 1923, със свободно място, но без право на участие в А група.(При Банско сделката стана зимата и се подадоха документи за лицензиране навреме)
Съчувствам и знам колко е тежко положението в момента, но както ни бе обяснено и на нас преди години: Ако се направи компромис, се рискува да отнемат лиценза на БФС. Губим Европа, европейско, световно, за период от пет години. Наистина не виждам как, без да се нарушават правилниците, ще се намери начин, да се отърве ЦСКА от Титан и същевременно да остане в А група. По-скоро ще играете с юноши и Титан. Или другата крайност - чистилището на В група. Подчертавам - не злобея, казвам как изглеждат нещата отстрани.

Булстатът няма да се сменя. Вижте, за последен път го обяснявам. Нефтохимик в момента е АД, чиито акции се държат от определени лица. Тези лица продава акциите си и се сменя просто собственикът, който става юридическото лице ЦСКА 1923 АД. Булстатът не се сменя, защото фирмата си е същата, само собственикът е различен. Сменя се името и седалището, но фирмата е същата.
Кое не е ясно???

Не ми е ясно ти този отбор ли ще подкрепяш?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 02 юли 2013 14:47

Пирин и Банско са от една област ;)

Тоест како следваме тази логика ЦСКА могат да се обединят с Левски, Славия или Локо София... следващият отбор от София е чак във "В" група.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 02 юли 2013 14:48

1977 написа:
mistreated написа:
Pupper_ написа:
mistreated написа:ЦСКА 1923 купува Нефтохимик и клубът си сменя седалището и цветовете. Как ще го спре БФС това, като същото го е разрешавала толкова много пъти, последният пример е с Банско.

Според мен проблема идва с лиценза. Лиценза е издаден на Нефтохимик и е уникален по Булстат. Ако новото ЦСКА изкупи дяловете на Нефтохимик, то то (новото ЦСКА) ще има свободна квота за А група, но няма да притежава лиценз на новия си Булстат! И така ще имаме един нов ЦСКА 1923, със свободно място, но без право на участие в А група.(При Банско сделката стана зимата и се подадоха документи за лицензиране навреме)
Съчувствам и знам колко е тежко положението в момента, но както ни бе обяснено и на нас преди години: Ако се направи компромис, се рискува да отнемат лиценза на БФС. Губим Европа, европейско, световно, за период от пет години. Наистина не виждам как, без да се нарушават правилниците, ще се намери начин, да се отърве ЦСКА от Титан и същевременно да остане в А група. По-скоро ще играете с юноши и Титан. Или другата крайност - чистилището на В група. Подчертавам - не злобея, казвам как изглеждат нещата отстрани.

Булстатът няма да се сменя. Вижте, за последен път го обяснявам. Нефтохимик в момента е АД, чиито акции се държат от определени лица. Тези лица продава акциите си и се сменя просто собственикът, който става юридическото лице ЦСКА 1923 АД. Булстатът не се сменя, защото фирмата си е същата, само собственикът е различен. Сменя се името и седалището, но фирмата е същата.
Кое не е ясно???

това е отделен въпрос :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 02 юли 2013 14:54

1977 написа:
mistreated написа:
Pupper_ написа:

Кое не е ясно???

Значи , след като Нефтохимик ще се преименува на ЦСКА , А ЩЕ СИ ЗАПАЗИ БУЛСТАТА , то цялата работа ще е като историята на Марин , който се прекръстил на Манчестър Юнайтед и си запазил ЕГН-то .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 юли 2013 14:55

1977 написа:Не ми е ясно ти този отбор ли ще подкрепяш?

Ще подкрепям този отбор, който се казва ЦСКА, носи червената фланелка, носи емблемата на ЦСКА и играе на Армията. Аман от просташки въпроси. След като надълго и нашироко ви обясних, че ЦСКА не нарушава нито един правилник на БФС по този начин, вие започнахте с неадекватните си въпроси.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 02 юли 2013 14:57

1912plovdiv написа:Щом имат лиценз за А група какъв е проблема :roll: Според мен Цска ще стартира шампионата със собственици Титан и състав повечето от юноши ;) Всичко останало - лицензи, нови дружества и т.н. е прах в очите :idea:

.................
Кой освен БФС трябва да "пусне" ЦСКА в шампионата?

" ... Според мен Цска ще стартира шампионата със собственици Титан и състав повечето от юноши... "

И като нямат пари "Титан", как ще издържат отбора? Не беше ли същата причина преди години "Ботев" да играе във В група? Или нещо бъркам?
Последна промяна от minchev_1951 на 02 юли 2013 14:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 02 юли 2013 14:57

Колеги, може ли да задам още един въпрос?
След, като става ясно, че трябва да се вземе нечий лиценз, защо точно на Нефтохимик? Бургас е много голям град, Нефтохимик има много привърженици (няма да забравя уникалната атмосфера на мачът с Ботев ПД. когато и двата отбора бяха във "В" група). Ще стане голяма патардия. Направо мазало. Защо не се обърнат към Любимец, да речем? Далеч по-безобидно ще се получи. Едва ли някой чак толкова ще ревне насреща.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Въкито
Контакти:

Мнениеот Въкито » 02 юли 2013 15:02

Заклет Левскар написа:Колеги, може ли да задам още един въпрос?
След, като става ясно, че трябва да се вземе нечий лиценз, защо точно на Нефтохимик? Бургас е много голям град, Нефтохимик има много привърженици (няма да забравя уникалната атмосфера на мачът с Ботев ПД. когато и двата отбора бяха във "В" група). Ще стане голяма патардия. Направо мазало. Защо не се обърнат към Любимец, да речем? Далеч по-безобидно ще се получи. Едва ли някой чак толкова ще ревне насреща.

Защото собственика на Нефтохимик САМ предлага на ЦСКА техния лиценз!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 02 юли 2013 15:03

Заклет Левскар написа:Колеги, може ли да задам още един въпрос?

Мен пък не ми е ясно как точно ще вземат лиценза на Нафтата, ако те не го дадат? Кметът на Бургас-Димитър Николов(доста сериозен човек между другото) твърди, че това няма да стане... Да видим...

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 02 юли 2013 15:03

mistreated написа:
1977 написа:Не ми е ясно ти този отбор ли ще подкрепяш?

Ще подкрепям този отбор, който се казва ЦСКА, носи червената фланелка, носи емблемата на ЦСКА и играе на Армията. Аман от просташки въпроси. След като надълго и нашироко ви обясних, че ЦСКА не нарушава нито един правилник на БФС по този начин, вие започнахте с неадекватните си въпроси.

Добре бе, а сега ми отговори на този въпрос. Да приемем, че сега пак се измъквате и прецаквате сумати народ, че и държавата с пари (и моля не ми минавайте с обяснението "ама те дълговете си остават за за старото АД и Титан ще ги плати. И малките деца знаят, че никой няма да ги плати) т.е, пак се измъквате безнаказано. След като то тая каша се измъквате без последствия, какво пречи след пет години пак да сте на тоя хал! Или викаш, то след пет години новия Нефтохимик тамън пак ще е влязъл в "А" група, пак ще излезе за ваша сметка.

Върни се в “Архив”