Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот santiliana » 13 юни 2012 21:00

plamen_ol написа:
Обичам Левски написа:Утре Левски трябва да представи мистериозен за момента холандец, за който се знае, че играе като ОПОРЕН ХАЛФ

Oт къде е инфото?

от щанда за научна фантастика :lol:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 13 юни 2012 21:05

santiliana написа:
plamen_ol написа:
Обичам Левски написа:Утре Левски трябва да представи мистериозен за момента холандец, за който се знае, че играе като ОПОРЕН ХАЛФ

Oт къде е инфото?

от щанда за научна фантастика :lol:

Не, не е от този щанд. От него пазаруваха медиите в последния месец и затова хванаха палеца! И португалец има, че и някаква акула се подмотва наоколо, ама да видим де ще излезе заек...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 13 юни 2012 21:05

До първите двама (станислав ангелов и търнавеца) що годе бях съгласен ....ама след като се почна с разни карвальовци ,"окака чуковци"-резерви на разград и анонимни франсета съм най-малкото разочарован . Кво ВТБ , кви Тоневци бе ей ? ...всичко си е по старому . Квото последните години , тва ще е и за напред . НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ...просто бушоните са различни .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 21:10

zlobul написа:До първите двама (станислав ангелов и търнавеца) що годе бях съгласен ....ама след като се почна с разни карвальовци ,"окака чуковци"-резерви на разград и анонимни франсета съм най-малкото разочарован . Кво ВТБ , кви Тоневци бе ей ? ...всичко си е по старому . Квото последните години , тва ще е и за напред . НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ...просто бушоните са различни .

Ти май си малко заблуден :Д
анонимно франсе с приз за най-добър бек :)
резерва на разград???Къде го видя това спортал пише разни глупости ама има ли доказателства или е просто някой сигурен източник ?тоя за пръв път се появява по сите-овете ама бил резерва в Разград....

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 13 юни 2012 21:10

zlobul написа:До първите двама (станислав ангелов и търнавеца) що годе бях съгласен ....ама след като се почна с разни карвальовци ,"окака чуковци"-резерви на разград и анонимни франсета съм най-малкото разочарован . Кво ВТБ , кви Тоневци бе ей ? ...всичко си е по старому . Квото последните години , тва ще е и за напред . НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ...просто бушоните са различни .

Добре пич,кажи ми ти кои играчи искаш за трансфери ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 13 юни 2012 21:12

Селекцията върви много добре. Като прибавим и факта, че вече имаме треньор левскар и всички ми изглежда отлично.
Илиян Илиев познава кои е футболист и кой не. Сега имаме отличен отбор.

Илиев

Мюлдер . Ели. ........... Пинто

Рамос . Вутов . Прохазка. Райков

Карвальо . Опоку

резерви
Димитър Илиев
Асен Георгиев
Христо Попадиин
Борислав Цонев
Радослав Цонев
Тодор Чаворски

останалите могат да си ходят а Диамунтен да затвори вратата. Остава само още един защитник да се вземе и отбора да се сработи. Дано за два три месеца се научат да играят заедно. Дано и децата да имат шанса да се развиват. От този отбор мирише много на футбол.
Бековете ни бяха най-силните ни футболисти миналия сезон ( Мюдер леко спадна във форма но сега мисля, че ще подобри играта )
Ели е много качествен защитник. Който не вярва да го види как играе.
Прохазка, Райков, Вутов и Рамос. Много футбол има в тази четворка. Всеки от тях познава топката отлично а и тя него. Всеки може да вкара гол, всеки може да я подаде. Няма го вече Дарко и Гаджев и Димов и Йовов. Открий разликите.

Отпред нещата са много добри. Карвальо беше най-добрия футболист на Локо Пловдив а Опоку ще къса мрежи в България. Тука първенството е като в Гана така че ще вкарва много. А за онези които мислят,че Лудогорец е критерии за качество ще кажа. Малки сте и не помните но аз ще ви кажа. Гунди е бил гледан от ЦСКА но онези разбирачи не са го харесали така, че нямайте грижа кой кого харесва и кой не.

Страхотен отбор със страхотен треньор става. Ще има синя хегемония съвсем скоро. Честито мина тежкото, мина бурята сега идва насладата от свежия нов въздух.

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 13 юни 2012 21:14

Прекалено си черноглед, колега. С този негативизъм само ще навредим на клуба. Разбирам да има критика, но в този момент е повече от неуместно. Имам вяра в Илиян Илиев и го подкрепям. Предполагам, че футболистите, които идват в Левски са и с негово съгласие.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 13 юни 2012 21:15

Всичко си върви нормално, обаче, почва да ме гложди един въпрос - кой, аджеба, ще подава топката? Може би Ицо Йовов? Не че нещо, но вече е ветеран... Кой ще ни е плеймейкъра и с кого ще се конкурира?

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 13 юни 2012 21:17

Няма угодия.До скоро защо няма трансфери, сега защо има.Ми извадете пари и направете селекция като сте толкова големи специалисти.Да не мислите, че целия свят се натиска да дойде да играе в България.Аман, още не е почнала подготовката, а вече оплюваме всичко живо.При Мъри каква селекция направихме ми е интересно, да не би да беше по-добра.Оставете Илиан да си направи отбора да го видим в мачове и тогава да коментираме.

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 юни 2012 21:17

Gretna написа:Селекцията върви много добре. Като прибавим и факта, че вече имаме треньор левскар и всички ми изглежда отлично.
Илиян Илиев познава кои е футболист и кой не. Сега имаме отличен отбор.

Илиев

Мюлдер . Ели. ........... Пинто

Рамос . Вутов . Прохазка. Райков

Карвальо . Опоку

резерви
Димитър Илиев
Асен Георгиев
Христо Попадиин
Борислав Цонев
Радослав Цонев
Тодор Чаворски

останалите могат да си ходят а Диамунтен да затвори вратата. Остава само още един защитник да се вземе и отбора да се сработи. Дано за два три месеца се научат да играят заедно. Дано и децата да имат шанса да се развиват. От този отбор мирише много на футбол.
Бековете ни бяха най-силните ни футболисти миналия сезон ( Мюдер леко спадна във форма но сега мисля, че ще подобри играта )
Ели е много качествен защитник. Който не вярва да го види как играе.
Прохазка, Райков, Вутов и Рамос. Много футбол има в тази четворка. Всеки от тях познава топката отлично а и тя него. Всеки може да вкара гол, всеки може да я подаде. Няма го вече Дарко и Гаджев и Димов и Йовов. Открий разликите.

Отпред нещата са много добри. Карвальо беше най-добрия футболист на Локо Пловдив а Опоку ще къса мрежи в България. Тука първенството е като в Гана така че ще вкарва много. А за онези които мислят,че Лудогорец е критерии за качество ще кажа. Малки сте и не помните но аз ще ви кажа. Гунди е бил гледан от ЦСКА но онези разбирачи не са го харесали така, че нямайте грижа кой кого харесва и кой не.

Страхотен отбор със страхотен треньор става. Ще има синя хегемония съвсем скоро. Честито мина тежкото, мина бурята сега идва насладата от свежия нов въздух.

Nice :)
Аз малко ще го променя :)

но го виждам така

Илиев

Мюлдер . ......... ........... Ели

Рамос . Вутов . Прохазка. Пинто

Карвальо . Опоку

Върни се в “Архив”