plamen_ol написа:Обичам Левски написа:Утре Левски трябва да представи мистериозен за момента холандец, за който се знае, че играе като ОПОРЕН ХАЛФ
Oт къде е инфото?
от щанда за научна фантастика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamen_ol написа:Обичам Левски написа:Утре Левски трябва да представи мистериозен за момента холандец, за който се знае, че играе като ОПОРЕН ХАЛФ
Oт къде е инфото?
santiliana написа:plamen_ol написа:Обичам Левски написа:Утре Левски трябва да представи мистериозен за момента холандец, за който се знае, че играе като ОПОРЕН ХАЛФ
Oт къде е инфото?
от щанда за научна фантастика
zlobul написа:До първите двама (станислав ангелов и търнавеца) що годе бях съгласен ....ама след като се почна с разни карвальовци ,"окака чуковци"-резерви на разград и анонимни франсета съм най-малкото разочарован . Кво ВТБ , кви Тоневци бе ей ? ...всичко си е по старому . Квото последните години , тва ще е и за напред . НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ...просто бушоните са различни .
zlobul написа:До първите двама (станислав ангелов и търнавеца) що годе бях съгласен ....ама след като се почна с разни карвальовци ,"окака чуковци"-резерви на разград и анонимни франсета съм най-малкото разочарован . Кво ВТБ , кви Тоневци бе ей ? ...всичко си е по старому . Квото последните години , тва ще е и за напред . НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ...просто бушоните са различни .
Gretna написа:Селекцията върви много добре. Като прибавим и факта, че вече имаме треньор левскар и всички ми изглежда отлично.
Илиян Илиев познава кои е футболист и кой не. Сега имаме отличен отбор.
Илиев
Мюлдер . Ели. ........... Пинто
Рамос . Вутов . Прохазка. Райков
Карвальо . Опоку
резерви
Димитър Илиев
Асен Георгиев
Христо Попадиин
Борислав Цонев
Радослав Цонев
Тодор Чаворски
останалите могат да си ходят а Диамунтен да затвори вратата. Остава само още един защитник да се вземе и отбора да се сработи. Дано за два три месеца се научат да играят заедно. Дано и децата да имат шанса да се развиват. От този отбор мирише много на футбол.
Бековете ни бяха най-силните ни футболисти миналия сезон ( Мюдер леко спадна във форма но сега мисля, че ще подобри играта )
Ели е много качествен защитник. Който не вярва да го види как играе.
Прохазка, Райков, Вутов и Рамос. Много футбол има в тази четворка. Всеки от тях познава топката отлично а и тя него. Всеки може да вкара гол, всеки може да я подаде. Няма го вече Дарко и Гаджев и Димов и Йовов. Открий разликите.
Отпред нещата са много добри. Карвальо беше най-добрия футболист на Локо Пловдив а Опоку ще къса мрежи в България. Тука първенството е като в Гана така че ще вкарва много. А за онези които мислят,че Лудогорец е критерии за качество ще кажа. Малки сте и не помните но аз ще ви кажа. Гунди е бил гледан от ЦСКА но онези разбирачи не са го харесали така, че нямайте грижа кой кого харесва и кой не.
Страхотен отбор със страхотен треньор става. Ще има синя хегемония съвсем скоро. Честито мина тежкото, мина бурята сега идва насладата от свежия нов въздух.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост