Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lokos

Re: За какво ни е Акалски?

Мнениеот lokos » 12 авг 2010 14:12

защото нямаме вратар които може да замести Петков, Божката ми е симпатяга но не върши работа!!!! Акалски е добар избор дано го вземем!!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 12 авг 2010 15:01

santiliana написа:Е как за какво ни е Киро Акалски?!
Та той е бъдещият №1 в Левски.От където и да го погледнеш. Кажете ми поне един по- добър вратар от него в България, който евентуално да дойде в Левски...А ? - Просто няма такъв. Дали Левашки, Караджов, Пейков или Урош са по- добри и най- вече по- ПЕРСПЕКТИВНИ от Киро?! Няма начин. Затова Гонзо час по- скоро да финализира този трансфер и отбора ни е сглобен от всякъде. Аз на Ц. Димитров вяра му нямам, а в един наистина качествен профи футболен отбор е задължително да има 3- ма добри вратари. Затова, нека приветстваме Акалски в ГОЛЯМОТО СИНЬО СЕМЕЙСТВО! Помнете ми думата, че за кратко време той ще бъде ДОСТОЙНИЯТ №1 на ЛЕВСКИ !

Райс ;)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 авг 2010 15:37

vladitol написа:
santiliana написа:Е как за какво ни е Киро Акалски?!
Та той е бъдещият №1 в Левски.От където и да го погледнеш. Кажете ми поне един по- добър вратар от него в България, който евентуално да дойде в Левски...А ? - Просто няма такъв. Дали Левашки, Караджов, Пейков или Урош са по- добри и най- вече по- ПЕРСПЕКТИВНИ от Киро?! Няма начин. Затова Гонзо час по- скоро да финализира този трансфер и отбора ни е сглобен от всякъде. Аз на Ц. Димитров вяра му нямам, а в един наистина качествен профи футболен отбор е задължително да има 3- ма добри вратари. Затова, нека приветстваме Акалски в ГОЛЯМОТО СИНЬО СЕМЕЙСТВО! Помнете ми думата, че за кратко време той ще бъде ДОСТОЙНИЯТ №1 на ЛЕВСКИ !

Райс ;)

оворим за реален трансфер. Чичо Венци иска планини с пари за Райс, а и този вратар не му се седи в БГ. Сещаш ли се защо не го споменавам1 пич?! ;)
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 авг 2010 15:54

Петков си остава титуляр ,Акалски втори вратар ,а Митрев -трети.Видяхте всички ,че Димитров няма качества и за 5 -ти вратар в Левски ,па камо ли за трети.Според мен сега се взима Акалски с идеята след няколко месеца или след края на сезона да замени Петков ,защото скоро ще се пенсионира.Така Акалски ще премине по-лесно адаптационния период и ще трвнира здраво за да стане новия титулярен вратар,а Митрев му е още рано да се разчита на него във важни мачове.Представете си Литекс -Левски и Петков е контузен ,с Акалски ще съм по-спокоен ,защото има повече мачове в А група ,отколкото Митрев.Така ще се вдигне конкуренцията на вратарския пост както беше преди години -а Иванков сбърка ,Петков го сменя и обратното .Очаквам нова тема ,за какво му е на Алекс Фъргюсън Кушчак ,като има Ван Деер Саар.Каквото е Кушчак за Манчестър Юнайтед ,това ще е и Акалски за Левски .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 авг 2010 15:59

Мисля че Акалски е много добър вариант, особено ако продадем Гошо Петков. :) Не съм съгласен с някои мнения за Петков, изразени по-горе:
- Гошо Петков е емоционален тип и в мача с Локо си го изкара на Тевия, защото Тевия почти подари топка на съперника. Ако резултатът беше станал 2:3 просто не ми се мисли, какво можеше да стане 5 минути преди края на редовното време. :evil: Разбира се, предполагам че двамата после са си изяснили нещата в съблекалнята. :)
- Бавенето на играта "влиза в играта". Все още не сме някакъв супер отбор със смазващо предимство над другите български отбори. Да не говорим, че срещу панчаревци в последните минути дори се налагаше да се печели време. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Never_Mind
Контакти:

Мнениеот Never_Mind » 12 авг 2010 16:53

Мисля , че ще е добро попадение ако го вземем. Моите извинения, но след първите няколко мача Божката Митрев загуби увереност и взе да пуска от дистанция доста.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 12 авг 2010 17:38

За к'во, за к'во?... Да пази!?... За к'во?! :twisted:
Митрев става за резерва!... За да си вратар от класа в голям отбор трябва да си луд, а Митрев ми се вижда мекичък!!! Гошо вече му е време да ходи да изкара някое евро, щото след 2-3 години?... Гуааад!!! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 авг 2010 21:16

Кой Гошо,Жоро вратарчето ли ? :lol:

Koragg
Контакти:

Нова трансферна бомба в Левски!

Мнениеот Koragg » 13 авг 2010 23:06

Това е бомбата!

Изображение

Акалски подсилва сините преди сблъсъка с АИК!

Селекцията в Левски продължава с пълна сила и сините си осигуриха вратаря на Локомотив Пловдив Кирил Акалски. Ръководството на евроучастника ни успя да договори стража с бившата собственичка на клуба Галя Топалова, която държеше правата на играча. Очаква се още утре Акалски да пристигне на Герена и да подпише официално договор, като така ще може да подсили тима за мачовете с АИК и да бъде реална конкуренция на Георги Петков.

Както знаем преди няколко дни спортния директор на сините Георги Иванов потвърди, че селекцията в тима не е приключила и предвид добрите резултати се търсят нови попълнения. Да припомним, че преди няколко дни с клуба подписа холандеца Серджиньо Грийн, а преговори се водят още с Андвеле Слори и Димо Атанасов.

От друга страна интересът към футболисти на Левски също не е малък. Освен към звездата Гара Дембеле в скоро време в управата на Герена се очаква да пристигнат оферти за Жоазиньо и Дарко Тасевски. Бразилецът е обект на интерес от страна на няколко руски клуба, докато към македонеца има реални запитвания от Турция, Холандия и Русия.

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Re: Нова трансферна бомба в Левски!

Мнениеот cska_vd » 13 авг 2010 23:15

[offtopic]www.***.eu ....[/offtopic]

Върни се в “Архив”