Ла Лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Ла Лига (2021/2022)

Мнениеот LaRgO » 28 яну 2022 00:02

Не е голям проблем да се променя схемата на игра срещу слабаците и да се даде почивка на някой от тримата халфове.
Иско не е виновен за формата си, Реал му провали кариерата.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 яну 2022 00:07

Не е проблем наистина да се сменя схемата срещу по-слабите отбори, защото вече е много очевидно, че това 4-3-3 не действа положително срещу подобен тип тимове.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 28 яну 2022 14:43

Чоло отново демонстрира , че разбира от играчи. Само за 2 700 000 евро привлича 32 год. Daniel Wass от VCF.Васс имаше договор до лятото а сега е подписал до следващото лято.
Този сезон изигра 21 мача , вкара 1 гоооооол на Алавес и 1 асистенция.
Преди 3 години бе привлечен от Селта за 6 М.Е.

Колкото до Франсиско Аларкон - Иско той сам си е виновен. Най-добре го охарактеризира Унай Емери "Талантлив и мързелив".
През лятото на 2011 премина за 6 М.Е. в Малага. Този му трансфер бе оправдан защото по това време в халфовата линия на Валенсия играеха Хоакин Санчес, Рикардо Коща и Евер Банега. Все пак можеше да приева офертата на Барса, които тогава се къпеха в арабски долари, сега би бил легенда като Жорди Алба.
И в Малага не се задържа дълго , през 2013 бе продаден на РМ за 30 М.Е. и висока заплата.

----
На 01.02. Варса ще публикуват доклад за дейността на президента Хосеп Мария Бартомеу. Резултатите ще бъдат предоставени на Прокуратурата. Вече веднъж през март 2021 адвокат Жоан Лапорта подаде сигнал в Прокуратурата, но обвиненията само разсмяха колегите му юристи.

----
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 фев 2022 11:53

Валенсия прати под наем до края на сезона Manu Vallejo в Deportivo Alavés

---
Masour Ousmane Dembele и мениджъра му Баду Санбаге /който му е и роднина/ по заповед на мама Фатима са напуснали преговорите с ПСЖ и са се върнали в Барселона. Усманчо няма да напусне Барса през зимната пауза и ще остане до края на договора си в ФСБ.
По силата на този договор без дори да запише и минута в официален мач той трябва да получи още 7,5 М.Е. Единственото условие е да участва редовно в занимания, тренировки и да не се самонарани под влияние на алкохоли упойващи вещества. Тъй като договора му изтича след по-малко от 6 месеца, Барса не могат да го уволнят или освободят без да му изплатят обещетение + 6 заплати.
Той има 443 мин. игра този сезон и 1 гооооол срещу Linares Deportivo.
Цената му от 140 000 000 евро е паднала на 30 М.Е.
Лятото ще напусне без трансферна сума както го стори Месси по принципа Toma el dinero y corre!
-----
Ezequiel Ponce в Elche CF под наем
Изображение

----
Bryan Gil, magia y desequilibrio para la banda
[rimg]https://valenciacf.azureedge.net/images/FwH3yYMZFYKF3Gd9YRyxxMJzN5vcIpOFfvfK1f9WDeUUc6xaeSRVTxue3FQbu0dD.jpeg[/rimg]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 фев 2022 09:39

Bernaleo написа:Те не го взимат да бележи,а да центрира и надбягва от бека...

Той не може да центрира, нито да подава. Липсва му и качествен завършващ удар. Лошото е, че не е поради липса на качества, а защото на последния етаж никой не живее. Безкрайно надарен е в краката тоя пич, но явно този, който го е надарил, е забравил да сложи малко и в главата му. Прилича ми на онзи Сен-Максимен от Нюкасъл, който има един от най-бруталните дрибъли, които съм виждал някога. Пълен изрод е, но когато дойде време да вземе решение за продължение на атаката, все му е трудно. И пак е едно ниво над Адама, според мен. Барса никога не е разчитала на подобен тип житни бегачи и лично за мен е странно защо се прибягва до подобен тип трансфери. Обамеянг под наем ок, макар да е на години физически и 15-годишен на акъл, доказал се е, че може да вкарва и е несериозно да се сравнява със сегашните ви нападатели, ама Адама наистина ми се струва излишен.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 02 фев 2022 10:00

KOPScousers написа:
Bernaleo написа:Те не го взимат да бележи,а да центрира и надбягва от бека...

Той не може да центрира, нито да подава. Липсва му и качествен завършващ удар. Лошото е, че не е поради липса на качества, а защото на последния етаж никой не живее. Безкрайно надарен е в краката тоя пич, но явно този, който го е надарил, е забравил да сложи малко и в главата му. Прилича ми на онзи Сен-Максимен от Нюкасъл, който има един от най-бруталните дрибъли, които съм виждал някога. Пълен изрод е, но когато дойде време да вземе решение за продължение на атаката, все му е трудно. И пак е едно ниво над Адама, според мен. Барса никога не е разчитала на подобен тип житни бегачи и лично за мен е странно защо се прибягва до подобен тип трансфери. Обамеянг под наем ок, макар да е на години физически и 15-годишен на акъл, доказал се е, че може да вкарва и е несериозно да се сравнява със сегашните ви нападатели, ама Адама наистина ми се струва излишен.

low risk трансфер - 6 месеца наем, на много ниска заплата, какво губим? Нямаме играчи на крилото. Контузени или туземци като дембеле. Идеята е да се закърпи с бройка, да има кой да влиза като резерва срещу изморени отбори и да внася вертикалност в играта, че нямаме никой който да се надиграва един на един, а само шибани подавачи назад.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 фев 2022 10:08

Обамеянг не е под наем. Прекратили сме му договора и отива за постоянно в Барселона, ама май не е ясно (поне на мен не е) с колко дълъг договор. Успех му желая, направи немалко хубави неща за Арсенал, жалко е, че приключи с нас по такъв начин. Когато е във форма, е сред най-добрите нападатели в Европа. Друг въпрос е дали скоро ще успее да покаже тази форма, че в последния сезон и половина не беше същият играч определено.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 фев 2022 10:22

Уж подписва с Барса за 1,5 г. но все още не е ясно.
Барселона се справиха горе долу през джама. Взеха Феран Торес и Обамеянг(не е във форма и не се знае дали ще влезе).
Адама Траоре си е полезен играч, дето се вика за бек да го ползват пак са на далавера.
Махнаха Коутиньо, само Дембеле и Умтити ако бяха освободили щеше да е направо отлично за тях.
Валенсия също взеха важни попълнения макар и под наем Б. Хил и Илякс Мориба и купиха нов централен защитник
за доста скромна сума. Севиля привлякоха А. Марсиал от Ман. Ю под наем.
Хетафе взеха под наем от Рома Б. Майорал и Г. Вияр.

Ето всички зимни трамсфери:
https://www.transfermarkt.com/laliga/transfers/wettbewerb/ES1/plus/?saison_id=2021&s_w=w&leihe=1&intern=0&intern=1

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 02 фев 2022 10:48

Дембеле е тъп и постоянно се контузва, но пак може да бъде полезен - качествата си ги има и ги е показал още в Рен и Дортмунд. При него си трябва психолог, нещо което отдавна трябваше да се направи. Когато е в настроение и не е контузен е правил разликата в някои закучени мачове, така че не трябва да се пуска с лека ръка.
Хареса ми един анализ от друг форум:
Като количество го докарахме в атака - цели 10 опции - Фати, Дембеле, Мемфис, Люк, Брейтуейт, Джутгла, Абде, Адама Траоре, Обамеянг Феран Торес. Погледнато под лупа обаче Фати е трайно контузен, Дембеле е съмнително дали ще играе, Джутгла и Абде може би ще останат в Б отбора от тук нататък, Люк/Брейтуейт са крайно лимитирани играчи, Мемфис още бил контузен, оставаме с Феран Торес, Обамеянг и Траоре за Атлетико.

+ отговор:
И пак докарваме 3ма прилични в атака + Люк за резерва. Аз си мисля, че Дембеле ще играе, защото похвата с пресирането му свърши. Никой нищо не печели вече ако седи на трибуните.
С него, Адама и Феран опциите ни на крилата изглеждат супер.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 02 фев 2022 13:18

Udoji90 написа:Обамеянг не е под наем. Прекратили сме му договора и отива за постоянно в Барселона, ама май не е ясно (поне на мен не е) с колко дълъг договор. Успех му желая, направи немалко хубави неща за Арсенал, жалко е, че приключи с нас по такъв начин. Когато е във форма, е сред най-добрите нападатели в Европа. Друг въпрос е дали скоро ще успее да покаже тази форма, че в последния сезон и половина не беше същият играч определено.

По последни информации е за 3,5 години договора, но не вярвам да го изпълни предвид възрастта му най-малкото. Сам казваш, че последния сезон и половина е друг играч, трудно ще влезе във формата, в която беше преди вече. Но пак е по-добре от Люк де Йонг, Брайтуайт и т.н. :mrgreen:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”