Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2019 02:05

Защо да не му дават? Това не се случва веднага. Трябват доста години за да се превърнат в константна марка и да увеличат приходите си на постоянно високо ниво. Това няма как да стане са 5-10 години, поне без някой да изсипе с фуния пари в отбора де.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 мар 2019 02:08

Смити, не се прави. Кажи му името. :lol: :mrgreen: Със сигурност не беше Алън Пардю. Треноьра на Боро бе, Смити. Него го хвалеше. :lol: :lol: :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2019 02:08

KOPScousers написа:
Thsmith написа:

И кой дявол го взел е тоя сезаро? :lol:

[wrapimg=]https://uppicimg.com/file/QCIO2rcu.gif[/wrapimg]

Ей тоя маняк в дясно! :lol:

Тоя другия да вземе да се подстриже, че прилича на дивак :lol: Вожда бялата глава с големите пера :lol:

Tiberius написа:Смити, не се прави. Кажи му името. :lol: :mrgreen: Със сигурност не беше Алън Пардю. Треноьра на Боро бе, Смити. Него го хвалеше. :lol: :lol: :lol:

аа Тони Пюлис. Винаги съм казвал, че ми харесва за гледане, особено дългите му тъчове са убийствена атракция. Никога обаче не съм искал да става треньор на Реал, да ме извиняваш. И много добре знаеш, че на мен мнението ми не се променя много много и не се притеснявам да защитавам някаква теза. Ако го бях искал за треньор на Реал, не бих премълчал нито за момент.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 02:11

KOPScousers написа:
Tiberius написа:
Groucho написа:
Pichichi написа:Без Симеоне този отбор се разпада за 3 месеца!

Пишете така, сякаш след Симеоне няма да има живот за Дюшекчиите :roll:
Както ще се разпадне отборът след 3 месеца, така и ще се вдигне след 2 или 3 години.
Вие си знаете, де, вие сте феновете на Атлетико, но така или иначе ще дойде момент, в който
Атлетико ще трябва да се раздели със Симеоне и да се разпадне за 3 месеца, па ако ще да е и през 2038-а година :lol: 8-)

Иначе, Forza Байерн :mrgreen: :!:

Те по-добро от това не са виждали. Не ги съди строго. :lol:
Светът за тях няма да свърши, ако уволнят Чоло. В момента има няколко свободни топ треньора и спокойно могат да се пробват за тях. През последните години си изградиха репутация на сериозен отбор. В момента си личи, че буксуват и им е необходима промяна. ;)

Кой например? Не бих изключил Жозе, най-малкото защото смени Челси с Юнайтед, които може и да нямат същото съперничество като Атлетико и Реал в исторически план, но водеха доста сериозен спор за титлата в продължение на едни 10-тина години. Определено в това отношение няма по-голяма битка между 2 клуба от началото на века в Англия, като изключим проблясъците на Арсенал в началото му и по-късно намесата на Шейх Мансур.

Моуриньо обаче далеч не е отговор на проблемите на Атлетико и реално нищо няма да се промени кой знае колко, защото стиловете им с Чоло са почти идентични. Трябва им някой офанзивно настроен треньор като Тен Хаг от Аякс, който макар и да осъзнава, че срещу него има отбор с далеч повече опит и индивидуална класа (в случая Реал), излиза, пресира, атакува, мачка по терена и каквото стане. Дефанзивният стил лека полека започва да излиза от мода, това е и причината сетубалеца да се провали в Юнайтед, затова и Атлетико буксува сериозно в последните 2-3 години. Тъжното за Чоло в случая е, че не успя с този стил да донесе успеха на Атлетико, който донесоха Жозе и Ди Матео на Интер и Челси.

Е вие пък сега ще изкарате треньора на Аякс супер величина само защото отстрани Реал. Как искаш да излезе в реванша след като те не ги устройваше резултат и определено трябваше да търсят голове? Като добавим и колебливата игра на Реал дори и в първият мач щяха да паднат какво точно се очакваше да направи в Мадрид? Играеше човека вабанк, защото нямаше какво да губи и трябваше да търси поне два гола, за да успее да стане нещо. Нима мислиш, че резултата в Амстердам ако беше 2:0 или 2:1 за тях щеше да излезе така да помпа мускули в Мадрид? :mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 13 мар 2019 02:15

То така се сменя един налаган с години стил, с друг, коренно различен.

Това си бе една велика вечер за Ювентус и един тъжен момент за Атлетико... общо взето типичен мач от шампионската лига... емоция на поразия.

Колкото за това дали Симеоне трябва да остане в Атлетико, времето ще покаже. Една от най-силните му черти беше, че усеща мача и прави точни промени. В последно време не се вижда това, но може просто да е моментен спад.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2019 02:15

aaa da, сетих се за идеален който да вземат Атлетико. Франк Де Бур е свободен и ще им смени стила за 1 месец... докато го уволнят ; ))))

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=h7-mGH6X3PI[/youtube]

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 02:21

SilentKiller написа:Хайде първо прочетете кой е Луис Арагонес и какво е направил/спечелил с Атлетико преди да говорите, че едва ли не с Чоло започвала историята на дюшекчиите и преди него нямало живот там. :lol:
Атлетико и с Кике Санчес Флорес се класираха за ШЛ 2 пъти и спечелиха Суперкупата на Европа 2010г. при това с доста по-слаб състав от сегашния.

Ти пък стига си живял в миналото с твоите статистики. Естествено, че с Чоло не започва историята на Атлетико, ама ги направи отбор, който да е на едно ниво с грандовете и това за няколко сезона. Та те не бяха излизали в Европа дълго време (говоря като цяло, а не само при Чоло) или като излязат си заминават рано, рано нещо като бг отборите. Не бяха минавали 1/8 финал (или коя фаза беше точно не помня сега) в ШЛ от 20 години, нямаха победа над Реал от над 20 години, движеха се в златната среда с малки проблясъци от време на време. Какво са постигнали с Луис Арагонес? Една титла през 1977, три купи на Испания горе долу пак от този период като последната му е от 1991, една Суперкупа на Испания от 1985 и навънка са пълна дупка. Атлетико преди 2014 година нямаха титла от края на 90-те или да сме точни от 1996 година. Първата им титла в Европа дойде през 2010 макар и при Чоло я вдигнаха за втори път две години по късно. Все пак през 2010 имаха играчи като Агуеро, Форлан, впоследствие Фалкао и те им движеха отбора в предни позиции, а сега разчитат главно на Гризман и колкото и да е добър е далечко от класата на въпросните играчи за онова време.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 мар 2019 02:28

Thsmith написа:
Tiberius написа:Смити, не се прави. Кажи му името. :lol: :mrgreen: Със сигурност не беше Алън Пардю. Треноьра на Боро бе, Смити. Него го хвалеше. :lol: :lol: :lol:

аа Тони Пюлис. Винаги съм казвал, че ми харесва за гледане, особено дългите му тъчове са убийствена атракция. Никога обаче не съм искал да става треньор на Реал, да ме извиняваш. И много добре знаеш, че на мен мнението ми не се променя много много и не се притеснявам да защитавам някаква теза. Ако го бях искал за треньор на Реал, не бих премълчал нито за момент.

Точно за него става въпрос. Не се и съмнявам, че дългите му тъчове са нещо изключително за наблюдаване. :lol: :lol: :mrgreen:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 13 мар 2019 02:40

Паце, през 2010г. печелят УЕФА и Суперкупата на Европа с Кике Флорес (година и половина преди да дойде Чоло), преди това играха и в ШЛ с по-слаб състав. Имаха Агуеро (на 20г.) и Форлан, но отзад защитниците бяха на ниво Леванте с класи под сегашните Годин, Ф. Луис, Хуанфран, Хименес, а допреди няколко години и Жоао Миранда. Халфовата им линия също беше по-слаба от сегашната.
А фактът че не си споменал, че с Арагонес стигат финал на КЕШ 1974г. където Байерн им изравнява в 120 минута и после губят преиграването (понеже тогава при равен резултат не се биеха дузпи, а се играеше втори мач), показва и колко си запознат с историята на Атлетико. Язък за годините ти, да беше някое лапе да не знаеш, ама не си... :roll:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 мар 2019 02:41

Както е тръгнало в този кръг значи утре трябва да очакваме продължаване на Байерн и Лион. :lol:

Върни се в “Архив”