Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот mrw8 » 09 фев 2013 15:35

ralka_levskarka написа:Щом баща ми одобрява селекцията значи работата е добре :mrgreen:

[offtopic]Аз: Тате Левски май са взели нов футболист, Гари Родригес.
Той: Пак чужденец :О
Аз: Е, двама чужденци и четирима българи. Този е на 22, играл е за Додрехт и има 19 мача, 5 гола, и 5 асистенции.
Той: Холандия ли ще рече това? Този път ми харесва селекцията. Сега може и да стане работата.

:oops: :mrgreen:[/offtopic]

Каква семейна идилия. Направо ще се просълзя. Ей, ако някой отиде до кенафа да пусне коментар за това...
България !!!!

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 09 фев 2013 15:37

По-голямо дърво от тоя Прохазка нямям спомени да е играло в Левски..униклен смешник...нисък бавен тромав и дървен :?:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 15:47

levski_shampion написа:По-голямо дърво от тоя Прохазка нямям спомени да е играло в Левски..униклен смешник...нисък бавен тромав и дървен :?:

Сьорд?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 фев 2013 16:03

Кировец написа:
levski_shampion написа:По-голямо дърво от тоя Прохазка нямям спомени да е играло в Левски..униклен смешник...нисък бавен тромав и дървен :?:

Сьорд?

Знаем, че тази игра ти е чужда, ама поне си трай, за да не се излагаш...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2013 16:11

mrw8 написа:
ralka_levskarka написа:Щом баща ми одобрява селекцията значи работата е добре :mrgreen:

Аз: Е, двама чужденци и четирима българи. Този е на 22, играл е за Додрехт и има 19 мача, 5 гола, и 5 асистенции.
Той: Холандия ли ще рече това? Този път ми харесва селекцията. Сега може и да стане работата.

Каква семейна идилия. Направо ще се просълзя. Ей, ако някой отиде до кенафа да пусне коментар за това...

Ако искаш ходи си нарежи вените в банята, няма да сбъркаш :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 фев 2013 16:12

futbolqga написа:
Кировец написа:

Сьорд?

Знаем, че тази игра ти е чужда, ама поне си трай, за да не се излагаш...

На мен ли го казваш?

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 09 фев 2013 18:15

ralka_levskarka написа:
mrw8 написа:

Ако искаш ходи си нарежи вените в банята, няма да сбъркаш :)

Моля, път на дамите, все пак трябва да сме джентълмени...
България !!!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2013 18:52

mrw8 написа:
Моля, път на дамите, все пак трябва да сме джентълмени...

Ей така, като почнете с тъпизмите и на човек му идва да се "издрайфа". Не сте забавни вече ;)

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 09 фев 2013 20:24

Извинявайте, ама тва тема за трансфери ли е или лафче? Като има нещо пишете си на лично. Не ми се четат глупости. Относно Гари Родригес, аз искам да попитам за какво ни е още едно ляво крило при наличие на Йорданов и Василев? Да не говорим, че близнаците и Вутов също ги пробват по крилата. Дано е класен поне, а не новия Опоку (не, че го разбрахме дали е класен де).
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 фев 2013 21:27

Левски опресни кръвта в отбора

Селекцията на Левски ще приключи с привличането на Гари Родригес от Холандия. Шест нови имена си е сериозна бройка. Малцина очакваха толкова мащабна селекция, но в Левски явно прецениха, че имат нужда от подобрения.

Набива се на очи, че „сините“ се подсилиха изключително с млади футболисти. Нещата явно не опират само до този сезон, което по принцип е хубаво, става дума за търсенето на дългосрочна група от футболисти, които да постигат успехите, бягащи на клуба от стадион „Георги Аспарухов“.

Вратарят Михаил Иванов е роден през 1989 година. На практика той е по-възрастен от своя конкурент Пламен Илиев. При всички положения вратар, който все още е на 23 се смята за играч с много сезони пред себе си.

Централният защитник Пламен Димов е роден през 1990 година. Той все още е младежки национал на страната ни. Бранителят минава за един от обещаващите на поста си в България. Наложи го Димитър Димитров, а Херо е доказана марка във футбола ни.

Милен Василев направо си е „старец“ в сравнение с останалите привлечени. Той е роден през 1987 година и в края на 2013 ще стане на 25. На теория би трябвало да го чакат най-добрите години във футболно отношение.

Стефан Велев пък е роден в годината, когато пада комунистическия режим. Халфът е набор 89 и поне по българските критерии, може да бъде наречен млад футболист.

Рене Михелич е с година по-голям от Велев и Мишо Иванов. Роден през 1988 година, той е минавал за един от най-обещаващите футболисти на Словения. На 19 години носи лентата на местния гранд Марибор. В младежите на родината си прави фурор с 20 мача и 7 гола.

Стига ме и до последната цел, която Левски е на път да свали по време на трансферния период. Гари Мендес Родригес е два на 22 години. През този сезон играе та пушек се вдига, макар и във втора холандска лига. И той е състезател, който тепърва трябва да показва най-доброто от себе си.

Това не е всичко, в Левски има и далеч по-млади от новите. Близнаците Цоневи, Антонио Вутов и третият вратар Сашо Любенов са момчета с доста талант. Друг е въпросът колко възможности за изява ще получат по време на официалните мачове, но това са играчи, които Левски трябва много грижливо да пази, за да не съжалява.

Реално погледнато, в Левски има само двама титуляри, които са над 30 години. Това са Базил Де Карвальо и Станислав Ангелов. Добавяме и Христо Йовов, всички други на „Герена“ не са преминали в „трето ниво“. Това е една отлична база, която трябва да се използва. Левски вече има млад отбор, който ако се развие добре, може да стане хегемон. Нещо, което е типично за клуба в последните десетилетия. Няколко са примерите, когато „сини“ генерации печелят поредни титли.

Върни се в “Архив”