Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот W84me » 21 мар 2014 11:31

vaskonti написа:Колко пъти си продавал акции на ЦСКА или на който и да е друг БГ клуб?

Акции съм продавал и знам, че тия 3 000 000 акции няма да бъдат продадени. Най-много половината да заминат, другата половина ще остане непродадена. От което следва, че тия акции няма да носят дивидент на собствениците им.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 мар 2014 11:35

W84me написа:
vaskonti написа:Колко пъти си продавал акции на ЦСКА или на който и да е друг БГ клуб?

Акции съм продавал и знам, че тия 3 000 000 акции няма да бъдат продадени. Най-много половината да заминат, другата половина ще остане непродадена. От което следва, че тия акции няма да носят дивидент на собствениците им.

Като си продавал акции би следвало да знаеш, че е необходимо да бъдат продадени няма и половината от точно тези акции за да бъде това първично предлагане успешно. Тоест, изхождайки от опита ти и от прогнозата ти за броя продадени акции, то според теб тази емисия ще е...успешна. Честито - току що опроверга сам себе си.
Да не говорим, че от тия, които си купуват акции едва ли има общо трима човека, които правят това с цел печалба.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 мар 2014 11:44

vaskonti написа:
W84me написа:

Като си продавал акции би следвало да знаеш, че е необходимо да бъдат продадени няма и половината от точно тези акции за да бъде това първично предлагане успешно. Тоест, изхождайки от опита ти и от прогнозата ти за броя продадени акции, то според теб тази емисия ще е...успешна. Честито - току що опроверга сам себе си.
Да не говорим, че от тия, които си купуват акции едва ли има общо трима човека, които правят това с цел печалба.

Във вашия случай трябва да бъдат продадени 1.4 милиона акции, за да бъде вписано дружеството.Те ще донесат около 4 милиона лева на клуба. След това няма как да пуснете никакви други емисии, защото ще има останали още толкова свободни акции, а те няма да са апетитни за инвеститори, защото ще донесат дивидент на арменския празник. Общо взето тая работа е закърпване на работата за 2 месеца...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 21 мар 2014 11:48

W84me написа:
Batkoto написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=412715
оставете хейтърите да си мучат на воля, това горе е истината обаче .. :idea:

Каква истина бе, братче? 43 000 акции за 30 минути е НИЩО! Утре ще спре тренда и ко правим? Продали сме 150 000 акции, после? :mrgreen:

Един въпрос - Знаеш ли въобще, какво означава тренд? 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 мар 2014 11:56

pampi написа:
W84me написа:

Каква истина бе, братче? 43 000 акции за 30 минути е НИЩО! Утре ще спре тренда и ко правим? Продали сме 150 000 акции, после? :mrgreen:

Грешката е моя, исках да напиша нещо друго, после се поправих и стана каша. Мисълта ми беше, че тия акции са били продадени още преди няколко дни чрез посредници и е нормално да се отчете уж голяма бройка в първите минути.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 21 мар 2014 12:10

W84me написа:
pampi написа:
W84me написа:

Грешката е моя, исках да напиша нещо друго, после се поправих и стана каша. Мисълта ми беше, че тия акции са били продадени още преди няколко дни чрез посредници и е нормално да се отчете уж голяма бройка в първите минути.

Като гледам скоростта е 10-12 000 акции на час, с тенденция към увеличение...Днес кота 100 000 акции ще се достигне. Бумът ще е другата седмица, като до сряда може би ще има над 500 000 закупени акции...Тогава при перспектива за успешна емисия ще се включат и по-заможните привърженици, които се колебаят за количеството, което да закупят. Прогнозата ми е, че емисията ще е успешна и минимумът ще бъде изкупен много преди крайния срок...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 мар 2014 12:35

pampi написа: Като гледам скоростта е 10-12 000 акции на час, с тенденция към увеличение...Днес кота 100 000 акции ще се достигне. Бумът ще е другата седмица, като до сряда може би ще има над 500 000 закупени акции...Тогава при перспектива за успешна емисия ще се включат и по-заможните привърженици, които се колебаят за количеството, което да закупят. Прогнозата ми е, че емисията ще е успешна и минимумът ще бъде изкупен много преди крайния срок...

Чул те Господ!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2014 12:43

W84me написа:
vaskonti написа:
W84me написа:

Във вашия случай трябва да бъдат продадени 1.4 милиона акции, за да бъде вписано дружеството.Те ще донесат около 4 милиона лева на клуба. След това няма как да пуснете никакви други емисии, защото ще има останали още толкова свободни акции, а те няма да са апетитни за инвеститори, защото ще донесат дивидент на арменския празник. Общо взето тая работа е закърпване на работата за 2 месеца...

Дивиденти :lol: :lol: :lol: !На кого му пука за дивиденти :lol: !Правим го за едно по-добро бъдеще на Клубът ни,юбилярино!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 мар 2014 12:49

BRF написа:Дивиденти :lol: :lol: :lol: !На кого му пука за дивиденти :lol: !Правим го за едно по-добро бъдеще на Клубът ни,юбилярино!

Ясно е, че го правите за това, но тези акции няма да се изкупят за едната любов. Трябват инвеститори.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 21 мар 2014 12:50

W84me написа:
BRF написа:Дивиденти :lol: :lol: :lol: !На кого му пука за дивиденти :lol: !Правим го за едно по-добро бъдеще на Клубът ни,юбилярино!

Ясно е, че го правите за това, но тези акции няма да се изкупят за едната любов. Трябват инвеститори.

Споко бе г-н брокер!Всичко ще се нареди,ти само внимавай с жлъчката ;) !

Върни се в “Архив”