Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията
Народът като цяло показа липса на интерес. А го оплюват платените и тези, които не са много наясно за какво става дума.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Току-що прочетох, че БФВ щяла да плати само 72000 лева за престъпленията си, 12000 от които са лично за Лазаров, след което той излизал чист пред обществото... Прави бяха отчаяните - явно в България наистина няма справедливост, а аз напразно съм си дерял гърлото на протестите.
Повече на мач на нашите няма да стъпя. И да не сте посмели да ми говорите как те не са виновни и трябвало да подкрепям България. Всички, които не са се надигнали срещу несправедливостите, са виновни. На мен ми остава горчилката от скапването на единствения спорт, който ме интересуваше. Оттук нататък волейболът за мен ще се изразява само в игрите с приятели в залата и в парка, останалото е фон.
Повече на мач на нашите няма да стъпя. И да не сте посмели да ми говорите как те не са виновни и трябвало да подкрепям България. Всички, които не са се надигнали срещу несправедливостите, са виновни. На мен ми остава горчилката от скапването на единствения спорт, който ме интересуваше. Оттук нататък волейболът за мен ще се изразява само в игрите с приятели в залата и в парка, останалото е фон.
- brat domingo
- Контакти:
apocalexxnow написа:Току-що прочетох, че БФВ щяла да плати само 72000 лева за престъпленията си, 12000 от които са лично за Лазаров, след което той излизал чист пред обществото... Прави бяха отчаяните - явно в България наистина няма справедливост, а аз напразно съм си дерял гърлото на протестите.
А защо не допускаш, че престъпления няма. Аз мисля, че цялата работа с "престъпленията на федерацията" беше една голяма пушилка, раздухана от Радко и сие. Защото грешно отчетени разходи всъщност не е равнозначно на откраднати пари. Сега просто истината излезе наяве.
-
- Контакти:
Не допускам, защото съм прочел повече от 2 новини по темата и съм гледал поне един мач. Ако си изпълнил тези условия, трябва да ти е ясно, че престъпления има. Виж, ако си глупав или платен може и да не си съгласен...
http://gong.bg/view_article.php?article_id=298625
Тук ясно и точно са казани много неща. Нека платените клакьорки и подведените им привърженици се изкажат по темата.
Тук ясно и точно са казани много неща. Нека платените клакьорки и подведените им привърженици се изкажат по темата.
brat domingo написа:apocalexxnow написа:Току-що прочетох, че БФВ щяла да плати само 72000 лева за престъпленията си, 12000 от които са лично за Лазаров, след което той излизал чист пред обществото... Прави бяха отчаяните - явно в България наистина няма справедливост, а аз напразно съм си дерял гърлото на протестите.
А защо не допускаш, че престъпления няма. Аз мисля, че цялата работа с "престъпленията на федерацията" беше една голяма пушилка, раздухана от Радко и сие. Защото грешно отчетени разходи всъщност не е равнозначно на откраднати пари. Сега просто истината излезе наяве.
Проверката, която трая цял месец в БФВ, показа потресаващи неща - съществуването на безброй фантомни клубове, чиято цел е единствено окопаването на Данчо начело на БФВ, бруталното погазване на ЗОП, сключването на договори между БФВ и фирми, принадлежащи на членове на УС към БФВ, липси на огромни приходи от ФИВБ и т.н.
Но щом ти е удобно да вярваш, че престъпления няма и твоят идол - Данчо, е чист като момина сълза, живей си в заблудата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- paceto
- Контакти:
[center][ Архив ][/center]