Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

apocalexxnow
Контакти:

Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Мнениеот apocalexxnow » 29 авг 2012 00:59

Народът като цяло показа липса на интерес. А го оплюват платените и тези, които не са много наясно за какво става дума.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 сеп 2012 00:31

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 18 сеп 2012 12:36

Току-що прочетох, че БФВ щяла да плати само 72000 лева за престъпленията си, 12000 от които са лично за Лазаров, след което той излизал чист пред обществото... Прави бяха отчаяните - явно в България наистина няма справедливост, а аз напразно съм си дерял гърлото на протестите.

Повече на мач на нашите няма да стъпя. И да не сте посмели да ми говорите как те не са виновни и трябвало да подкрепям България. Всички, които не са се надигнали срещу несправедливостите, са виновни. На мен ми остава горчилката от скапването на единствения спорт, който ме интересуваше. Оттук нататък волейболът за мен ще се изразява само в игрите с приятели в залата и в парка, останалото е фон.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 19 сеп 2012 16:22

apocalexxnow написа:Току-що прочетох, че БФВ щяла да плати само 72000 лева за престъпленията си, 12000 от които са лично за Лазаров, след което той излизал чист пред обществото... Прави бяха отчаяните - явно в България наистина няма справедливост, а аз напразно съм си дерял гърлото на протестите.

А защо не допускаш, че престъпления няма. Аз мисля, че цялата работа с "престъпленията на федерацията" беше една голяма пушилка, раздухана от Радко и сие. Защото грешно отчетени разходи всъщност не е равнозначно на откраднати пари. Сега просто истината излезе наяве.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 19 сеп 2012 20:31

Не допускам, защото съм прочел повече от 2 новини по темата и съм гледал поне един мач. Ако си изпълнил тези условия, трябва да ти е ясно, че престъпления има. Виж, ако си глупав или платен може и да не си съгласен...

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 20 сеп 2012 20:05

http://gong.bg/view_article.php?article_id=298625
Тук ясно и точно са казани много неща. Нека платените клакьорки и подведените им привърженици се изкажат по темата.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 сеп 2012 23:04

brat domingo написа:
apocalexxnow написа:Току-що прочетох, че БФВ щяла да плати само 72000 лева за престъпленията си, 12000 от които са лично за Лазаров, след което той излизал чист пред обществото... Прави бяха отчаяните - явно в България наистина няма справедливост, а аз напразно съм си дерял гърлото на протестите.

А защо не допускаш, че престъпления няма. Аз мисля, че цялата работа с "престъпленията на федерацията" беше една голяма пушилка, раздухана от Радко и сие. Защото грешно отчетени разходи всъщност не е равнозначно на откраднати пари. Сега просто истината излезе наяве.

Проверката, която трая цял месец в БФВ, показа потресаващи неща - съществуването на безброй фантомни клубове, чиято цел е единствено окопаването на Данчо начело на БФВ, бруталното погазване на ЗОП, сключването на договори между БФВ и фирми, принадлежащи на членове на УС към БФВ, липси на огромни приходи от ФИВБ и т.н.

Но щом ти е удобно да вярваш, че престъпления няма и твоят идол - Данчо, е чист като момина сълза, живей си в заблудата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юни 2013 11:00

[center][ Архив ][/center]

Върни се в “Архив”