SAMP написа:gen4ev написа:глупаво е да се хвърлят такива обвинения, когато не се посочват алтернативи на това ръководство на Левски. не че се прекланям към Батков или много го харесвам, но не бих желал (като свинете с Божков) да тръгнем да го махаме и да чакаме новия "Митал", "Титан", ДПС и пр. а и той не е зает с решаване на кръстословици и с бизнеса си, от който сме пряко зависими в момента...
колкото до Панатинайкос и Олимпиякос- тия тъпи анархисти и "леви" фракции, които почват да замерят Акропола с коктейли "Молотов" като сгазат куче в Атина, въобще не са ми пример за подражание и поведение- напротив и това е характерно за нашите "приятели" от "Парка на Свободата" и хора с техния интелект и убеждения!
иначе вярвам, че с обявеното завръщане на Сираков ще се сложи ред в структурата на управление и ще има кой да води трансферни прговори.
Само Левски !
Не мога да резбера,какви са тези примиренчески настроения и сравнения?!?!Еми тогава нека да държим Батков вечно и да му се прекланяме,видиш ли да не стане,като с Ботев и Христолов.Защо трябва да се сравняваме винаги с най-лошото,какъв е този панически страх?!?!Батков направи доста за Левски,но и 10 пъти повече ни навреди.80% от постигнатото е благодарение на трагедията в Борисовата градина от години и корупцията в Български футбол,защо всички се заблуждаваме така жестоко???Какъв отбор сме всъщност,някой задавали си този въпрос,бешв въпрос на секунди да изпуснем титлата-хикс с миньор на Герена и Цска ако бяха били,каде отиваме,трябваше да се трепери последния мач с Пирин.Това е може би един от най-слабите сезони за Левски последните 7-8 години(толкова слаб Левски на Герена не съм гледал никога).Ясно е,че Велев го кара само на ентусиазъм а отбора на мускули но това ще е до време,а после?!?!Защо винаги трябва да се правят промени при вече свършен факт,а именно пореден колосален провал на Международна сцена(дори промените,които се взимат пак не водят до желаните резултати,но това е тема на друг разговор).Та нали целта е да се взимат мерки с цел отбора да се предпази от грешки и да върви нагоре.Нашата политика е объркана тотално,а най-смущаващото е,че не се взима никаква поука от еднотипни грешки,повтаряни всяка година.Такова поведение е присъщо за изключително глупав човек,другия вариант(които е верния според мен)е на човека да не му пука въобще.Съжалявам но мен ме боли за Левски,който не го е грижа да става и да си заминава,а такива хора в клуба са много.Искаме действия а не думи!!!!!!!!!!
Относно Сираков,с него сме си абонирани Шампиони.Но нямаме никакво бъдеще.Това е човек,който изкарва пари от комисионни и урежда първенството,изключително комбинативна личност с авторитет.От него ще имаме полза само и единствено ако има човек над него,които може да го контролира(Батков не е такъв определено).И да дойде Наско пари няма,какво ще стори?И най-важното според мен,между двамата няма и 1% довери,което е най-важното нещо за да се изгради силен Левски,цялото ръководство трябва да работи в екип и да си вярва безрезервно.Тандема Батков-Сираков е опорочен и дескредитиран,доказаха го не един и два пъти.Чакат ни поредните лакатушения и нищо конкретно.Обещания и розови приказки и накрая суровата действителност!!!!
Въпреки всичко гореизложено е по-добре Сираков да се върне,защото във клуба цари организационен хаос,все пак е човек с авторитет.А и за момента за нас Левскарите сме принудени,предвид обстоятелствата да желаем най-малкото зло за клуба,до каде я докарахме..........
Всичко написано се обезмисля от простичкия въпрос "Кой идва след Батков?".
Ако имаш адекватен отговор, съм съгласен да го махаме и да не съм "примиренчески настроен". Но нямаш, както нямам и аз... А да сваляме Батков от власт, за да обикаляме после като цветарки да си търсим нови собственици, е последното нещо, което искам. И това не е примиренчество, а здрав разум.
До този момент единствената алтернатива, за която се носеха само слухове, е Ирен Кръстева. Ако това ще е новият "бос", твърдо не !!! И без да се е появил сериозен купувач, който вдъхва доверие, всичките дискусии по темата трябва да се "замръзят". Едва тогава всеки ще може да си прецени дали би бил по- добър от настоящия.
Още повече, "картинката" не е толкова тревожна. Все пак, макар и след "Х" с Миньор, сме шампиони ! Шампиони, с Кокала начело, въпреки всичките хули по негов адрес и нестихващото желание той да се маха. А миналата година с Мъри изоставахме на 16 точки от първия... Не че отричм качествата на Стоилов- напротив- прекланям се пред тях, но явно се беше изчерпал за момента в Левски.
И в тоя ред на мисли искам да обърна внимание на още нещо много важно- "тандемът Батков-Сираков", който според теб е "опорочен" (каквото и да значи това), донесе най- големия успех на Левски в Евротурнирите за цялата история на клуба с достигането на 1/4- финал за Купата на УЕФА (за четвърти път, но в новите, много по- трудни условия това да се осъществи, с цели 14 мача за един сезон). И е признак на много къса памет да се заклеймява като неуспешен или неплодотворен!
Наистина не разбирам какво Ви кара да гледате толкова негативно на нещата в клуба и да се обсъждат незабавни "метежи". И на мен много неща не ми допадат, и аз имам други виждания от тези на ръководството по някои въпроси, и аз не харесвам Батков като личност, но не виждам повод за такова черногледство.
Пак повтарям- шампиони сме, тимът тепърва започва да се сработва; дори и ваканция нямаше, която да му наруши ритъма. Верно е - няма сериозни трансфери, но са набелязани качествени футболисти, за които се водят трудни преговори. А те дори няма да липсват срещу първия ни съперник, с оглед на класата му. Няма смисъл да се взимат други, колкото да се каже, че се прави селекция, още по- малко пък 10 нови, напълно анонимни чужденци или нещо подобно. А на фона на условията в България няма как и да се привлекат играчи, дори от средна европейска класа в момента. Така че- стегнете се подкрепяйте горещо отбора и недейте да нагнетявате излишно обстановката!
И мен ме боли от слабата игра и отпадането в Европа в последните 2 сезона, но това не се случва за пръв път. Така беше през целите 90 години на ХХ в., без мачовете с Рейнджърс, и пак нямаше чак такава критика. И след въпросните мачове пак настъпи криза с напускането на ключовите фигури от онзи отбор- Сираков, Боримиров, Янков, Илиян Илиев, Хубчев, както и сега, след това на Топузаков, Телкийски, Йовов, Ричи, Бардон, Домо и тн. А на всички е ясно, че за нов качествен състав трябва време и ние сме по средата на цикъла. Иначе ако ще и 10 световни звезди да купиме накуп, пак няма гаранция, че от тях ще стане добър отбор.
Затова дайте шанс на тази "синя формация" да разгърне своя потенциал, както го дадохме и на предишната, за да дойде големия успех. Момчетата все пак показаха характер и след кошмарната есен и под непрекъснатия обстрел на медиите и на собствените си привърженици, успяха да стигнат до титлата...
Само Левски !