ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Shaka » 29 ное 2015 17:17

Заплашват легенда на ЦСКА!

Един от защитниците, които оставиха следа с представянето си с екипа на ЦСКА Адалберт Зафиров е станал жертва на телефонни заплахи, както и такива в социалните мрежи.

Зафиров е потомствен цесекар и логично се обяви против преобразуването на Литекс в ЦСКА. Това е и причината над към него да се отправят различни закани.

Както вече Topsport.bg Ви съобщи организацията на "червените" ветерани е против плановете на Гриша Ганчев за трансформация на клуба от Ловеч в ЦСКА.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1397196648

Конане, ти ли бе. Ти си тука тоя дето заплашва. Почнаха вече с мутренските номера.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 ное 2015 17:19

CSKA 78 написа:
Shaka написа:За тази анкетка ли ства дума:

Кой вариант избираме?
Анкетата свършва на Нед Окт 18, 2015 14:02
Ще подкрепя Гриша Ганчев, независимо кой път ще предпочете 83% 83% [ 119 ]
Продължаваме с новото дружество, което е приемник на старото 17% 17% [ 24 ]

Която е свършила преди декларацията на Божков. т.е. без да е била ясна алтернативата. Манипулативно зададен въпрос и са гласували ЦЕЛИ 119 души ЗА :mrgreen:

Че те 5000 вече казаха не бре Кафяв. На СТАДИОНА,не на някоя измислен среща с избрани хора и в някаква онлайн анкетка.

Тази е стара анкета, сега има нова, жълт! :mrgreen:

Ганчев или Божков?

1. Гриша Ганчев 95% 95% [ 176 ] x
2. Васил Божков 5% 5% [ 10 ]

ПП Анкетата е в раздел "Привърженици" и за да я видиш трябва да се регистрираш и влезеш!

Нямам аз работа да се регистрирам при вас, не съм ви Привърженик. Като го докарате до 5000 се обади. Тая бройка е несериозна.
Последна промяна от Shaka на 29 ное 2015 17:20, променено общо 1 път.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 ное 2015 17:20

Beladona написа:БРФ , съберете се със съни и кондьо , баса важи и за трима ви ! Давате някаква сума на Сашо Попов и аз я бием три пъти и вие повече да не тровите атмосферата тук ! Може и по отделно ! Сашо Попов ще удостовери моята сума с благодарности към Беладона в официалния сайт на ЦСКА волей , ФБ и по микрофона на следващото домакинство !
Ок ли сте , припознавачи ?

Ясно беше,че си и лаладжия освен лъжец!
Аз припознавач(в смисъла в който се използва тази дума никога не съм бил,даже напротив) ама тролския ти ум не може да осъзнае това!
5-те бона ги спомена ти,ама сега ми се обясняваш тук и променяш условията!Не,че съм изненадан!
Явно трябва да спрем с тия басове за да не трупаме само мнения във форума!Ако още си държиш на думата,прочети ми първото условие за бас и ако си ЗА,просто потвърди!Все пак си приготвил колосална сума(така твърдиш на личното съобщение което ми прати) и освен ,че ще помогнеш на ЦСКА,ще можеш и да кажеш на потребителя BRF кога да пише във форума ;) !Стига разбира се да имаш достатъчно пари и топки за да си удържиш на думата!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 ное 2015 17:23

k_oleto написа:
Beladona написа:БРФ , съберете се със съни и кондьо , баса важи и за трима ви ! Давате някаква сума на Сашо Попов и аз я бием три пъти и вие повече да не тровите атмосферата тук ! Може и по отделно ! Сашо Попов ще удостовери моята сума с благодарности към Беладона в официалния сайт на ЦСКА волей , ФБ и по микрофона на следващото домакинство !

Ако му умножиш парите по 3, аз ще помогна на BRF, за да те бие при следващото наддаване. Поне полза ще има Волейбола

Брато,няма нужда!Всяка моя дума е премислена и си тежи на мястото!Имам достатъчно възможност да се оправя с него!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 ное 2015 17:24

Shaka написа:Заплашват легенда на ЦСКА!

Един от защитниците, които оставиха следа с представянето си с екипа на ЦСКА Адалберт Зафиров е станал жертва на телефонни заплахи, както и такива в социалните мрежи.

Зафиров е потомствен цесекар и логично се обяви против преобразуването на Литекс в ЦСКА. Това е и причината над към него да се отправят различни закани.

Както вече Topsport.bg Ви съобщи организацията на "червените" ветерани е против плановете на Гриша Ганчев за трансформация на клуба от Ловеч в ЦСКА.

http://topsport.ibox.bg/news/id_1397196648

Конане, ти ли бе. Ти си тука тоя дето заплашва. Почнаха вече с мутренските номера.

Това, ако е вярно, нямам думи просто.

Ама не бих се и учудил, все пак Гриша Ганчев е мутра, борче, те така знаят да действат, така и забогатяха.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 ное 2015 17:25

Shaka написа:Както вече Topsport.bg Ви съобщи организацията на "червените" ветерани е против плановете на Гриша Ганчев за трансформация на клуба от Ловеч в ЦСКА.

Глей са, ветераните които са против Ганчев, са само трима! Бучински, Ангелов и Зафиров! Истинските ветерани са с Ганчев! Недей да слушаш медиите на КОЙ#, тези медии покриха интервюто на Паро след срещата!

ПП И не ми пускай линкове от Топспорт, при това от един и същ автор, който не си е пил хапчетата! :shock: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 ное 2015 17:26

petko.h.markov написа:
BRF написа:
Beladona написа:Аз вече му дадох на Сашо една 5 цифрена сума , приготвил съм му още ...колегата БРФ , да си взима сбогом с форума !

Много приказки на пазара!
Имаш време до четвъртък,освен ако не се откажеш!

Ти умен и сериозен човек,не угаждай на този лигльо.

Просто му приех предложението ,което направи на други колеги!Ама предвид уважението което изпитвам към теб,спирам!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 29 ное 2015 17:26

BRF написа:
k_oleto написа:

Ако му умножиш парите по 3, аз ще помогна на BRF, за да те бие при следващото наддаване. Поне полза ще има Волейбола

Брато,няма нужда!Всяка моя дума е премислена и си тежи на мястото!Имам достатъчно възможност да се оправя с него!

Значи......ще го четем примадоната до четвъртък

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 29 ное 2015 17:28

CSKA 78 написа:
Shaka написа:Както вече Topsport.bg Ви съобщи организацията на "червените" ветерани е против плановете на Гриша Ганчев за трансформация на клуба от Ловеч в ЦСКА.

Глей са, ветераните които са против Ганчев, са само трима! Бучински, Ангелов и Зафиров! Истинските ветерани са с Ганчев! Недей да слушаш медиите на КОЙ#, тези медии покриха интервюто на Паро след срещата!

ПП И не ми пускай линкове от Топспорт, при това от един и същ автор, който не си е пил хапчетата! :shock: :lol:

Ветераните против план на Ганчев са поне 16 , които са гласували, Кои са и колко още има не знаем. Но Петър Жеков, който ти умишлено всеки път изпускаш е един от тях.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 ное 2015 17:30

Shaka написа:Нямам аз работа да се регистрирам при вас, не съм ви Привърженик. Като го докарате до 5000 се обади. Тая бройка е несериозна.

А, бройката от 4-ма според теб истински ЦСКА-ри в този форум, е сериозна? :lol: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”