поклон пред светлата им памет
БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ЗАБРАВИ
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 38г. от гибелта на Гунди и Котков
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
- emilio
- Контакти:
Re: 38г. от гибелта на Гунди и Котков
Поклон пред паметта им!
Винаги ще живеете в сърцата ни!
Никога не ще Ви забравим!
Винаги ще живеете в сърцата ни!
Никога не ще Ви забравим!
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА
http://vbox7.com/play:208c07ec
Re: Слухове за продажба на Левски
vasko1818 написа:слуховете за продажба на клуба са напълно реални, на този етап единственият човек който може да помогне на клуба и човек който е заклет левскар е Бойко Борисов той никога няма да допусне продажбата на клуба на хора свързани с ДПС, правете си изводи на 5ти за кого трябва да гласуваме, нещата са толкова прости и ако не си помогнем сами няма кой да ни помогне
Ето аз до каква новина се добрах:
Милиардерът и лидерът на ДПС се виждат за няколко часа зад граница
Майкъл Чорни и Ахмед Доган са имали наскоро среща в чужбина, на която са обсъждали покупко-продажбата на ПФК Левски АД. Те добавиха, че двамата са разговаряли в Швейцария в рамките на няколко часа, а на другия ден лидерът на ДПС се е върнал обратно в България. Чорни вече не се води официално собственик на Левски, но въпреки това упорито се твърди, че продължава да дърпа конците в сянка.
Милиардерът и Доган са уведомили Тодор Батков за състоялата се среща. Не е ясно какво точно е обсъждано и какво е решено. От край време вървят няколко слуха. Първият гласи, че Корпоративна търговска банка има желание да изкупи контролния пакет акции на ПФК Левски АД. Силните хора на банката са Цветан Василев и Ирена Кръстева, чийто син Делян Пеевски е заместник-министър на извънредните ситуации от листата на ДПС. Припомняме, че през януари султанът на Оман Кабус бен Саид, който е приближен на Доган, влезе в управата на Корпоративна търговска банка. Според втората мълва фирма, близка до Ахмед Доган, също проявява сериозен интерес към властта на “Герена”.
Запознати прогнозират, че ако се стигне до подобна сделка, в управата на Левски ще влезе депутатът от ДПС Камен Костадинов, който е член на Изпълкома и дясна ръка на Боби Михайлов. Костадинов е в много близки отношения с Наско Сираков, което означава, че при продажбата на Левски “синята” легенда и Мъри Стоилов може да се завърнат на стадион “Георги Аспарухов”
vasko1818 и аз съм чувал, че Бойко Борисов е заклет левскар. Дано да не го допусне това турците да къпят левски.
Re: Слухове за продажба на Левски
Интересно как се появяват хора с по 1 мнение и изстрелват някаква новина дето ти съдира гащите направо. Някво инфо от къде подразбра новината? Моссад,ЦРУ...***?
110 години любов!
Re: На къде отиват сините?!
Caruzo написа:Защото публиката държи 100 % от акциите на синия клуб!
И ако тя реши че е време за промяна, то тогава вашият часовник ще отчита наобратно!
Испанският модел на това ниво няма как да бъде приложен в България.
Според теб, колко фена на ПФК Левски ще плащат членски внос, който се явява и абонаментната карта за сезона?

Така ще е,докато Батков е собственик.Човек,който има пари дотолкова,че да поддържа слабо европейско и добро наше ниво,който иска с минимум инвестиции максимум печалба.Само,че такъв късмет се случва веднъж на сто години.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!
http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7
-
- Контакти:
ами как на къде.на никъде.темата е доста дълбока.не знам какво иска батков,но така няма да стане.трябват класен нападател и халф.но не изглежда сериозно да се взема КРИВИЯ при положение че е на години.или БАРДОН.ОК,иска да я кара без трансвери....ами ако се контузи жоро христов кои ще го замести.......а после....когато започнат мачовете за после пак ще е червим и ще ни е срам да се покажем на вън.НО ИНАЧЕ ИСКАМ САМО ДА ВИ КАЖА.........САМО ЛЕВСКИ
Момчета рибата се вмирисва от към главата.
1. Предполагам имате изготвена подготвителна програма и ако е такава, каквато всички я виждаме в момента ако ще Роналдо да бъде привлечен пак ще е същото
2. Някой в отбора наблюдава ли работата на треньорският щаб и дали изпълняват стриктно възложените задачи?
3. Защо никой в този отбор не е набелязъл играчи, които да бъдат привлечени. Всяка година едни и същи имена дискутираме /Асус, Макриев и бивши футболисти на сините/.
4. В този отбор скаути има ли?
5. Тук не ме интересува, но Батков все така ли мисли да прави трансфери ала Жорето Христов, ала Да Коща. Все скандални трансфери и прочие.
Последните стабилни и сериозни трансфери са Ви Жо, Зе, Рабех, Тасевски и от тогава, плява.
В съвременния футбол "синята идея" вече е само нарицателно, защото всеки иска пари и играе за пари.
1. Предполагам имате изготвена подготвителна програма и ако е такава, каквато всички я виждаме в момента ако ще Роналдо да бъде привлечен пак ще е същото
2. Някой в отбора наблюдава ли работата на треньорският щаб и дали изпълняват стриктно възложените задачи?
3. Защо никой в този отбор не е набелязъл играчи, които да бъдат привлечени. Всяка година едни и същи имена дискутираме /Асус, Макриев и бивши футболисти на сините/.
5. Тук не ме интересува, но Батков все така ли мисли да прави трансфери ала Жорето Христов, ала Да Коща. Все скандални трансфери и прочие.
Последните стабилни и сериозни трансфери са Ви Жо, Зе, Рабех, Тасевски и от тогава, плява.
В съвременния футбол "синята идея" вече е само нарицателно, защото всеки иска пари и играе за пари.

-
- Контакти:
батков и велев.....вън
- sedem_!_dva
PFC Litex написа:Момчета рибата се вмирисва от към главата.
Много по-добре е това, което си написал от предишните ти постове, не че аз съм някакъв капацитет да те оценявам, ама повечето работи съм съгласен с тях.

NON MOLLARE MAI