Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Re: Ха на бас, че Гара Дембеле вече е футболист на Локомотив

Мнениеот lastsentinel » 30 дек 2010 20:50

Rofles написа:Защо всеки талант, който се открие в Българското първенство било то чужденец, както е Дембеле в случая или Българин отива или в Русия, или в Турция "които уж са по-класни първенства от Българското"

Защо си сложил в кавички по-класни... Естествено, че са по-класни. Аз друго им се чудя. Добре, да отидат в топ отборите на първенствата на Русия или Турция ги разбирам, ама да се забият в някви средняци, дето не докосват евротурнири за какво им е... По-добре да си седят в България и да си играят ШЛ и Лига Европа ;)

g3shi7o..
Контакти:

Мнениеот g3shi7o.. » 30 дек 2010 20:50

lastsentinel написа:Аз рекох,че от Локо Пловдив са си го взели :lol: :lol: :lol:

И я сам такъ :) :lol: Щях да се гръмна обаче, ако им го бяхме върнали!
И това е Левски, обичаме тее!
Левски 7-2 ЦСКА (София), 17.11.1968, "А" ПФГ
Левски 7-1 ЦСКА (София), 23.09.1994, "А" ПФГ

Левски 5-0 ЦСКА (София), 13.05.1998, Купа на България - финал
Левски 5-4 Барселона, 17.03.1976, Купа на УЕФА

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 дек 2010 20:51

Krasi1914 написа:И какво като грандовете им са класа над Локомотив Москва? Важното е , че парите ще влезнат в касата на Левски и на Локо Пд . При всички тези 26 гола , веднъж не видях да се зарадва истински Гарата така както го е прави Гаджев ,Кривия , Жо , Иса и др. реагира все едно е спечелил корнер.

Тогава гледай пак мачовете с чорбата, Калмар, АИК, Лил (най-вече 2рия гол ;) ). А това за радостта на Жо след гол почти никога не съм го виждал.
Само Левски!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот sMotLiO » 30 дек 2010 20:54

Светът не свършва с трансфера на Дембеле. Важното е да се продължи усилената работа в отбора. Дембеле достатъчно дълго постоя в България за да се забърка в алкохолен скандал. Време е да си ходи,по-добре за Левски,а и по-добре за него.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 30 дек 2010 21:37

veseo написа:
Жоржиньо написа:Къде го прочете това? ... пак е по добре от колкото Турция! :)

Страшно по-добре, руски средняк вместо турски гранд, където ще играе (и то наистина играе, а не "участва за здраве" като вас) всяка година в евротурнирите ;)
'За здраве' така ли мислиш ..фактите говорят друго ,не знам от кой отбор си но ще ти кажа,че ако не е Левски България няма да има толкова голям коефициент .. това ясно ли ти е ??? Най-вероятно твоя отбор играе за здраве не Левски...А и друго тази година така силната Галатасарай не успя да се класира за групите на Ле,а Левски се класира ...Има ли да кажеш още нещо,май не следиш футбола в последните 10 год. :)

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 30 дек 2010 22:23

Жоржиньо написа:
veseo написа:
Жоржиньо написа:Къде го прочете това? ... пак е по добре от колкото Турция! :)

Страшно по-добре, руски средняк вместо турски гранд, където ще играе (и то наистина играе, а не "участва за здраве" като вас) всяка година в евротурнирите ;)
'За здраве' така ли мислиш ..фактите говорят друго ,не знам от кой отбор си но ще ти кажа,че ако не е Левски България няма да има толкова голям коефициент .. това ясно ли ти е ??? Най-вероятно твоя отбор играе за здраве не Левски...А и друго тази година така силната Галатасарай не успя да се класира за групите на Ле,а Левски се класира ...Има ли да кажеш още нещо,май не следиш футбола в последните 10 год. :)

Неговия отбор е Металик Сопот(Ботев Сопот, краднаха лиценза) ;)

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 23:49

THE G.A.M.E написа:Пожелавам на Гарра-та, силен отбор !
Има качествата ... има и хъса за доказване !

+1.
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 30 дек 2010 23:56

THE G.A.M.E написа:Aз лично, ще продължа да му следя развитието и след като напусне Левски.
Не защото съм му, кой знае какъв фен ....
А защото, ще ми е любопитно, дали наистина е класен играч ( от европейска величина ) ... или просто, нивото на нашият футбол е смехотворно ....

Сега, някой може да каже : - "Ема, той вкара и на европейски отбори" ....
Да, вкара .... ама, примерно ... ако отиде в Галатасарай, ще се изправи срещу още по силни отбори от Гент и Лил ....
И тогава вече ще ми е интересно, какво в действителност може Дембеле !

И аз ще му следя развитието в новият клуб и то с голям интерес!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 31 дек 2010 00:04

Дембеле е класа, според мен е по класен и от Баце Митко, но има време да го стигне ;)

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 31 дек 2010 02:15

siniq_fen написа:
Krasi1914 написа:И какво като грандовете им са класа над Локомотив Москва? Важното е , че парите ще влезнат в касата на Левски и на Локо Пд . При всички тези 26 гола , веднъж не видях да се зарадва истински Гарата така както го е прави Гаджев ,Кривия , Жо , Иса и др. реагира все едно е спечелил корнер.

Тогава гледай пак мачовете с чорбата, Калмар, АИК, Лил (най-вече 2рия гол ;) ). А това за радостта на Жо след гол почти никога не съм го виждал.

Да, осебенно след гола на Гаджев не съм виждал футболист да се радва толкова много, все едно сме спечелили ШЛ.Иначе съжалявам, че се разделяма с играч с такава огромна класа.За хората, които се чудят как ще протече кариерата му и дали наистина е класа, ще се убедят съвсем скоро, че е супер играч. Представете си играч, който мачка защитниците, бие и вкарва гол от всяка позиция, защото е имал късмета да играе с добър плеймейкър Тасевски , а му се налагаше да играе с циганина Огнянов и пак успяваше. Представете си как би играл в отбор от рода на Челси, Реал Мадрид и т.н. с играчите зад него, какъвто късмет имат малко хора, но именно в такива отбори лъсва целият им потенциал и там стават върхови играчи. Просто Дембеле е гениялният нападетел тип-таран, който може да си представи човек.

Върни се в “Архив”