insaneboy1 написа:Крачим към титлата. Чакаме Бетис и Аленя утре да си свършат работата.
С тая федерация и съдийски комфорт , нормално , но всяко нещо си има край.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
insaneboy1 написа:Крачим към титлата. Чакаме Бетис и Аленя утре да си свършат работата.
Udoji90 написа:ImmortaL_1000 написа:Udoji90 написа:Вероятно много дузпи е трябвало да се отсъдят за Реал, само че аз никъде не го отричам - просто си коментирам конкретно тази ситуация.
Достатъчно дузпи ви даваха с Роналдо стигави толкова.
Кои сме ние, че ми говориш на "ви"? Почитател съм на Валенсия, не на Реал.Коментарът ми беше спрямо мненията на фенове на Реал. Ти, разбрал-недоразбрал, пак да се изкажеш неподготвен.
pomiqrat написа:Президентът, всички с трансферите, треньорът и Меси да си ходят лятото.
ImmortaL_1000 написа:Udoji90 написа:ImmortaL_1000 написа:Udoji90 написа:Вероятно много дузпи е трябвало да се отсъдят за Реал, само че аз никъде не го отричам - просто си коментирам конкретно тази ситуация.
Достатъчно дузпи ви даваха с Роналдо стигави толкова.
Кои сме ние, че ми говориш на "ви"? Почитател съм на Валенсия, не на Реал.Коментарът ми беше спрямо мненията на фенове на Реал. Ти, разбрал-недоразбрал, пак да се изкажеш неподготвен.
Поради голямата хейт към Барса когато отбора направи слаб мач и веднага се почва да плюе . Бахти смешното.А че си фен на Валенсия просто не съм обърбал внимание .
ImmortaL_1000 написа: Поради голямата хейт към Барса когато отбора направи слаб мач и веднага се почва да плюе . Бахти смешното.А че си фен на Валенсия просто не съм обърбал внимание .
ImmortaL_1000 написа:pomiqrat написа:Президентът, всички с трансферите, треньорът и Меси да си ходят лятото.
Верно ,трябва направят чистка в отбора тия по старите играчи но без Меси.
Real написа:ImmortaL_1000 написа: Поради голямата хейт към Барса когато отбора направи слаб мач и веднага се почва да плюе . Бахти смешното.А че си фен на Валенсия просто не съм обърбал внимание .
И аз досега не бях обърБал внимание... От колко време си в България?
ImmortaL_1000 написа:Real написа:ImmortaL_1000 написа: Поради голямата хейт към Барса когато отбора направи слаб мач и веднага се почва да плюе . Бахти смешното.А че си фен на Валенсия просто не съм обърбал внимание .
И аз досега не бях обърБал внимание... От колко време си в България?
Да объркал съм малко . Бахти смешния трол си!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост