Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Re: Хайде да помислим

Мнениеот bulgaro » 22 дек 2008 13:26

ZYKLON написа:Абе глупаци.
Колко теми ще пуснете за вашето отборче?
Целете си се с камъни,като в каменната ера,и спрете да ни занимавате с това има сделка няма сделка.

Сельо, не се бъркай в неща, които са далеч от твоето разбиране за живота!

Приятели,
тук обсъждате и коментирате непотвърдени факти, хипотези и предположения.
Някой сигурен ли е в инфото, че дебелаците са дали на Митьо тези прословути 650 ойро?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 22 дек 2008 13:28

Пичове митю прай селски номера за пет минути си мени мнението пет пъти.

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 22 дек 2008 13:31

bulgaro написа:Някой сигурен ли е в инфото, че дебелаците са дали на Митьо тези прословути 650 ойро?

никой в нищо не може да е сигурен. инфото за тези "дадени" пари излезе от устата на един от адвокатите на Селяка.
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 22 дек 2008 13:34

Да ама са плащали заплати и 1 премия

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 дек 2008 13:37

Което пак НИЕ не можем да сме сигурни (освен ако не си го видял на живо, но аз не съм).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 22 дек 2008 13:37

ne e wzimal nishto ot tqx tvae cqlata rabota.toi ako e vzimal dosega vsi4ko shteshe da se opravi.100% badete sigurni.koi shte dade pove4e ot polovin milion za neshto koeto ne e negovo.pomislete.parite sa ot sponsori koito slav4o e nameril tvae.100%

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 22 дек 2008 13:42

Рикелме написа:Да ама са плащали заплати и 1 премия

тези кинти май Андреев ги е извадил от джоба си за постановка на зарибявката "идат новите" и с обещанието сигурно един ден да си ги вземе...

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Христолов:Готов съм да покажа предварителния договор - отстъ

Мнениеот Рикелме » 22 дек 2008 13:52

Христолов:
Готов съм да покажа предварителния договор - отстъпвам непрекъснато, но кадидат-собственикът се отказва
22 декември 2008 | 13:31
От: Никола Костадинов

--------------------------------------------------------------------------------

размер на шрифта: a a a | разпечатай
Пловдив. Все още изпълняващият длъжността президент на Ботев Димитър Христолов е готов да извади на светло предварителния договор за продажба на клуба, ако се стигне до провал на сделката с Ирена Кръстева и сина й Делян Пеевски. Пред репортер на Sportline.bg омразният на "жълто-черните" фенове бизнесмен обяви, че вече е направил отстъпки от първоначалните си претенции и е готов на още компромиси, но въпреки това кандидат-собствениците са на път да се откажат от Ботев.

"Кметът Славчо Атанасов си носи отговорността за това, че е говорил за Кръстева и Пеевски. Той сам решава какво да говори. Аз съм подписал договор и нямам намерение да нарушавам клаузите му. Изпълнявам всички поети от мен ангажименти и не виждам за необходимо да отговарям на лъжите по мой адрес. Направих много отстъпки, готов съм и на още толкова само и само сделката да стане факт. За голямо съжаление кандидатите за клуба постепенно се оттеглят. Все още обаче има шансове за осъществяването на продажбата. В момента и аз съм в процес на очакване. Не искам да излизам с гръмки обещания, но ако накрая пак аз изляза виновен, съм готов да извадя на бял свят предварителния договор. В него всяко действие е упоменато точка по точка. Да се види кой е прави и кой крив", заяви пред Sportline.bg Димитър Христолов.

По-рано днес кметът на Пловдив Славчо Атанасов, който посредничи при преговорите между двете страни, официално потвърди, че бившата шефка на Държавния тотализатор Ирена Кръстева и синът й Делян Пеевски са "мистериозните" лица, желаещи да закупят контролния пакет акции на Ботев. Според последни информации обаче двамата са на път да се откажат от мераците си заради финансовата стагнация в кръга от фирми около тях, породена от кризата в ДПС.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 дек 2008 13:55

bene написа:
тези кинти май Андреев ги е извадил от джоба си за постановка на зарибявката "идат новите" и с обещанието сигурно един ден да си ги вземе...

Отново гадаем...
За мен, дебелаците не са дали и една стотинка, просто няма логика, по-скоро селския някак е закърпвал положението, къде с реални плащания, къде с обещания за светлото бъдеще както той си знае.
Във всеки случай, аз още съм оптимист за сделката - ситуацията в момента ми прилича на познатите нашински бизнес похвати с взаимни изнудвания, постановки и извивания на ръце.
Нищо чудно дебелаците да стоят в основата на медийните спекулации от последните дни и нагнетяването на напрежение сред нас.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 22 дек 2008 14:00

ако се окажеш прав, тези дебелаци ще изтръпнат от бултра ласки :D

Върни се в “Архив”