groti написа:Успехите дойдоха само от отбора и малко късмет.Мъри е слаб,страхлив треньор и го разкриха и в Ловеч и в националния.Надявам се да не се връща в Левски в близкото бъдеще.
Спомняте ли си последния път който начело ни бяха Гочето и Жужо? Не беше толкова отдавна.В един момент отбора спря да играе.Тогава Гочето и Желязков казаха ,че водата се мъти от Сираков и Мъри и се подготвя тяхното идване.В този момент Мъри беше тотален новак в професията и бе немислимо за разумните хора той да стане треньор на Левски.Каква изненада обаче..В момента в който Го и Жу се махнаха дойде дуета Мъри ,Сираков...Сори,не си падам по конспирации,но за мен това беше подготвено. Тъй,че - Сираков никога повече в Левски ,надявам се. Мъри...може би един ден след някоя и друга година когато стане по-смел и опитен треньор и научи повече от една схема.Псувайте ме ако щете.
Аааа и делянски.Гъза на Сираков му го лижат хора които явно са заинтересувани от това. Фенската маса се манипулира лесно с евтин популизъм.Вашия пример са Тройчо,Чичовото и сега Спас Делев.
Може да е слаб, но накара футболистите да са един отбор! Я си спомни кога за последно гледа Левски да надиграва отбори от ранга на Киево, Удинезе, Марсилия ако щеш и Динамо. Бяхме равностойни на Челси, Вердер. Само липсата на опит и класа в отбора ни лиши от точки... Не знам. Аз от доста време обичам Левски и гледам мачовете им (било то от стадиона или по телевизията) и определено при Мъри стояха най-добре! И говориш, че отбора спрял да играе при Гочето и Жужо. Я си помисли в кой момент е играл, че после да е спрял? Аз не си спомням красиви игри... При Муслин и Любко имаше добри игри и тактическа постройка... Моите уважения към Гочето, но отбора без него е по-добре отколкото с него...