Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Наско сираков се е разбрал с Батков

Мнениеот bigbonusprize » 29 юни 2009 12:31

groti написа:Успехите дойдоха само от отбора и малко късмет.Мъри е слаб,страхлив треньор и го разкриха и в Ловеч и в националния.Надявам се да не се връща в Левски в близкото бъдеще.
Спомняте ли си последния път който начело ни бяха Гочето и Жужо? Не беше толкова отдавна.В един момент отбора спря да играе.Тогава Гочето и Желязков казаха ,че водата се мъти от Сираков и Мъри и се подготвя тяхното идване.В този момент Мъри беше тотален новак в професията и бе немислимо за разумните хора той да стане треньор на Левски.Каква изненада обаче..В момента в който Го и Жу се махнаха дойде дуета Мъри ,Сираков...Сори,не си падам по конспирации,но за мен това беше подготвено. Тъй,че - Сираков никога повече в Левски ,надявам се. Мъри...може би един ден след някоя и друга година когато стане по-смел и опитен треньор и научи повече от една схема.Псувайте ме ако щете.
Аааа и делянски.Гъза на Сираков му го лижат хора които явно са заинтересувани от това. Фенската маса се манипулира лесно с евтин популизъм.Вашия пример са Тройчо,Чичовото и сега Спас Делев.

Може да е слаб, но накара футболистите да са един отбор! Я си спомни кога за последно гледа Левски да надиграва отбори от ранга на Киево, Удинезе, Марсилия ако щеш и Динамо. Бяхме равностойни на Челси, Вердер. Само липсата на опит и класа в отбора ни лиши от точки... Не знам. Аз от доста време обичам Левски и гледам мачовете им (било то от стадиона или по телевизията) и определено при Мъри стояха най-добре! И говориш, че отбора спрял да играе при Гочето и Жужо. Я си помисли в кой момент е играл, че после да е спрял? Аз не си спомням красиви игри... При Муслин и Любко имаше добри игри и тактическа постройка... Моите уважения към Гочето, но отбора без него е по-добре отколкото с него...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sasho1977

Суперкупа

Мнениеот sasho1977 » 29 юни 2009 13:21

Някой може ли да каже кога е мача!!

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Суперкупа

Мнениеот rhaegar » 29 юни 2009 13:33

На 1-ви или 2-ри август мисля,обаче не гарантирам.Някой ако знае със сигурност да каже
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 29 юни 2009 13:37

Когато Наско е на скамейката Левски е с 30% по-силен. Дали се държи като мутра или нещо друго незнам, обаче е човек който респектира и от който футболистите /келешите/ имат страх. Наско може само да помогне на отбора.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 29 юни 2009 13:52

Финалът е на 01.08.2009 г. от 20.00 ч. на националния стадион "В. Левски". Има време, тези от Еврофутбол яко са се объркали (грешката е само ....1 месец!!!! :lol: ) ;)

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 29 юни 2009 13:53

Българският букмейкър Еврофутбол определи Левски за фаворит срещу Литекс за Суперкупа Еврофутбол - България. Сблъсъкът е включен в програма „Супершанс” на предстоящия тираж №53, вторник-четвъртък (30.06.-02.07.2009 г.): Левски - Литекс „1” - 1.85 „Х” - 3.00 „2” - 2.80

Нещо не се връзват нещата....

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 29 юни 2009 14:00

sasho1977 написа:Българският букмейкър Еврофутбол определи Левски за фаворит срещу Литекс за Суперкупа Еврофутбол - България. Сблъсъкът е включен в програма „Супершанс” на предстоящия тираж №53, вторник-четвъртък (30.06.-02.07.2009 г.): Левски - Литекс „1” - 1.85 „Х” - 3.00 „2” - 2.80

Всичко си се връзва - служителката, която е пускала новината си е мислила вече за Златните пясъци :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 29 юни 2009 14:08

sasho1977 написа:Българският букмейкър Еврофутбол определи Левски за фаворит срещу Литекс за Суперкупа Еврофутбол - България. Сблъсъкът е включен в програма „Супершанс” на предстоящия тираж №53, вторник-четвъртък (30.06.-02.07.2009 г.): Левски - Литекс „1” - 1.85 „Х” - 3.00 „2” - 2.80

Какво не се връзва, аз го разбирам, че в текущия тираж на Супершанс, където винаги ЕФУ дават залози например за шампион на страната, за световен шампион и т.н събития след 2 и повече години са пуснали коефициентите и на този мач Левски-Литекс и може да се залага и на него и не виждам нищо толкова странно. :? :) Сега някой, който не е залагал на еврофутбол може и да не знае и да му е чудно... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 юни 2009 15:21

bigbonusprize написа:Може да е слаб, но накара футболистите да са един отбор! Я си спомни кога за последно гледа Левски да надиграва отбори от ранга на Киево, Удинезе, Марсилия ако щеш и Динамо. Бяхме равностойни на Челси, Вердер. Само липсата на опит и класа в отбора ни лиши от точки... Не знам. Аз от доста време обичам Левски и гледам мачовете им (било то от стадиона или по телевизията) и определено при Мъри стояха най-добре! И говориш, че отбора спрял да играе при Гочето и Жужо. Я си помисли в кой момент е играл, че после да е спрял? Аз не си спомням красиви игри... При Муслин и Любко имаше добри игри и тактическа постройка... Моите уважения към Гочето, но отбора без него е по-добре отколкото с него...

Левски наистина надигра Киево ,Удинезе и Динамо,но следващата година изгубихме всичко което бяхме постигнали и като игра и като манталитет.Имахме една схема която всички отбори знаеха на изуст. При Гочо и Жужо отбора играеше грозно наистина но печелившо. Аз не сравнявам Гочето с Мъри.Не казвам и,че той трябва да ни е треньор.Той практикува грозен и архайчен футбол.Просто припомних един любопитен факт.Как отбора спря да играе.Гочето и Жужо си казаха мнението.До колкото помня тогава Наско и Мъри направиха една пресконференция,на която се кълняха,че никой от тях няма нищо общо с това което става и изведнъж ХОП..и двамата в пакет дойдоха.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 29 юни 2009 15:28

lucio написа:Когато Наско е на скамейката Левски е с 30% по-силен. Дали се държи като мутра или нещо друго незнам, обаче е човек който респектира и от който футболистите /келешите/ имат страх. Наско може само да помогне на отбора.

Как ги изчисли тези 30% ? Че футболистите му имат страх то е истина...Само не знам той звероукротител ли трябва да е или спортно-технически директор.Щото ако е да пази страх аз мога да предложа братчеда.2 метра - 130-140 кила. Хваща страх да ти кажа. Много от вас забравиха идеологията с която е създаден Левски.В тази идеология манипулатор като Сираков няма място. Да изброяваме ли добрите футболисти които изгони? Или анонимниците които купи и после се чудехме как да се отървеме от тях? Или това,че треньорите нямаха никаква упора (като изключиме Мъри) ,а точно обратното.На моменти изглеждаше,че той решава кой ще играе и кой не.
110 години любов!

Върни се в “Архив”