Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
124

Re: Без Дарко сме заникъде 2

Мнениеот 124 » 28 юни 2009 21:49

delqnski47 написа:Ае бате вие не само без него сте за никъде!Бали му мамата дано тоя вашия Борат ви даде някой лев на отбора,да земете Макриев и още някой там,да ви се падне БАТЕ та да им го върнете от миналата година,да идва шести кръг,да видим на стадиона два силни отбора и да се почваме че си ****о майката накриво! :twisted: :) Наистина ви го пожелавам и дано всичките ни отбори се представят на ниво!

Ти си трай,гледай си отбора и не ми се изказвай,щото аз съм спокоен човек,ама вашите селянии ме изкараха извън нерви.Радвай се на сливенската инвазия и налягай парцалите,живи и здрави да сте с голямата селекция,айде успех в Европа и добре дошли в шестия кръг.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 28 юни 2009 21:54

124 написа:
delqnski47 написа:Ае бате вие не само без него сте за никъде!Бали му мамата дано тоя вашия Борат ви даде някой лев на отбора,да земете Макриев и още някой там,да ви се падне БАТЕ та да им го върнете от миналата година,да идва шести кръг,да видим на стадиона два силни отбора и да се почваме че си ****о майката накриво! :twisted: :) Наистина ви го пожелавам и дано всичките ни отбори се представят на ниво!

Ти си трай,гледай си отбора и не ми се изказвай,щото аз съм спокоен човек,ама вашите селянии ме изкараха извън нерви.Радвай се на сливенската инвазия и налягай парцалите,живи и здрави да сте с голямата селекция,айде успех в Европа и добре дошли в шестия кръг.

Че какво лошо каза човека бе,напълно прав е.Левскар съм,но го подкрепям и дай боже да има още такива цесекари тук. ;)
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 28 юни 2009 21:56

lionel_messi написа:
124 написа:

Че какво лошо каза човека бе,напълно прав е.Левскар съм,но го подкрепям и дай боже да има още такива цесекари тук. ;)

Нищо лошо не е казал,става дума за стари работи!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 юни 2009 21:58

nikoko написа:Дарко ми е любимец от самото начало. Дори когато всички му викаха безДарко, бях сигурен, че той има качества и че всички ще ги видят. Ако сега го продадат наистина няма да е добре, но ако на негово място бъде взет Кривия или Бардон, няма да се оплаквам. НО Кривия и Бардон са временно решение, тъй като са на години, трябва да се търси по-млад вариант от тях, който да се обиграва тази година в първенството. По този повод, аз не разбирам защо продадоха Да Коща, вярно, че не е супер сила, ама за мен имаше качества и предвид натоварения сезон, който ни очаква мисля, че имаше място за него, особено ако не успеят да уредят и Гаджев. Защото без Гаджев и без Тасевски това означава до 2 седмици да трябва да градим нова полузащита ?????!!!!! Недоумявам!!! Надявам се, че някой на Герена знае какво прави и, че ще запазят и Дарко и Гаджев инаме отиваме на нови резили и наново да правим отбор и т.н.

Не гледаш ли Ринг? Забравете за Кривия! Остава при нас!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 28 юни 2009 21:58

Пореден обрат е напът да претърпи сагата с нападателя Димитър Макриев. След като в средата на седмицата трансферът му в Левски почти пропадна, днес отново се появи шанс той да облече екипа на шампионите. Националът обаче няма да бъде закупуван от сините, а ще бъде преотстъпен само за 6 месеца от настоящия му клуб Ирони Ашдод. Израелците са се съгласили да направят компромис,те ще поемат 2/3 от заплатата му, но за сметка на това ще запазят пълните права върху собствеността на нападателя.

Вече не искам Макриев да идва-ебати палячото нагъл :evil:
Изображение Изображение

daniel875
Контакти:

Re: Честито на юношите на Литекс!

Мнениеот daniel875 » 28 юни 2009 22:01

Честито на юношите на Литекс. Видях обаче в статистиката на сайта, ча Литекс са извършили четири смени. Вярно ли е това, или има някаква грешка, защото ако е така, има формално нарушение.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 юни 2009 22:08

124 написа:

Въх...ае бате успокой ташака малко то селяните ги има насякъде нали знаеш!И по селата,и по градовете и дори в нашите любими отбори!Ето аз мога да ти дам пример със селяци от твоя отбор,ама няма да го направя,защото са ми под достойнството :) ! Моят коментар тука не беше с цел провокация,а добро отношение!Та ако съм те обидил с тоя коментар или с някой друг отпреди ти се извинявам,тъй като гледам си отговорил на онзи другия пич дето ме защити с израза ''стари работи''! ;)
Последна промяна от delqnski47 на 28 юни 2009 22:15, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 28 юни 2009 22:12

Честито на юношите на Литекс. Видях обаче в статистиката на сайта, ча Литекс са извършили четири смени. Вярно ли е това, или има някаква грешка, защото ако е така, има формално нарушение.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
neznaiko
Контакти:

Мнениеот neznaiko » 28 юни 2009 22:27

имам чувството, че Батков чака да продаде я Ники Димитров или Живко Миланов за да може да стартира трансферите. То лошо няма, но без да има кинти става доста омагьосано. Чувам, че доста баровци си кътат стотинките, налегнали са ги тежки кредити, а и сами виждате, че пазарът се свива. Няма да засягам чорбата, но и там си правят тънки сметки и режат заплатите до кокал... Не искам да нагнетявам обстановката, но ако няма покупки, и тази година ще ловим с трици маймуни. На думи сме много добри, но като стане въпрос за честа без Гонзо и Петков никакви ни няма, те това е голата истина :)) а Тасевски е добър, но с Гонзо и Петков!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 28 юни 2009 22:46

[!Та ако съм те обидил с тоя коментар или с някой друг отпреди ти се извинявам,тъй като гледам си отговорил на онзи другия пич дето ме защити с израза ''стари работи''! ;)[/quote]

Мен няма с какво да ме обидиш.Без коментар.

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Архив”