Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Kolec
- Контакти:
Re: ЦСКА и клаузата за чужденци извън ЕС
На мен лично Адемар никак не ми хареса есента, радвам се че ще го продават, даже Борисов беше казал че ще се разделим с него. Не мисля че Дечев е лош избор, все пак Чичо Митко може да мотивира както никои друг... Помните ли Пафката Виданов как риташе при него и после как взе да рита...
Тъй че Марти Дечев трябва да получи шанс за изява... и стига с тези измислени чужденци, нека да пуснем малко аванта и на младите... Костов и Карачанаков имат огромен потенциал..
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..
Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.
Абе нека първо дойде, пък тогава ще говорим. Че да не стане пак...........
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Искам си Акаунта
danko_sot написа:Искам си Акаунта написа:danko_sot написа:Нека го пробват, може пък да се окаже добро попълнение. А и е 87 само.
Браво на Платини за днескашния бой. Видях оня как му влезна, напълно си го заслужаваше шутовете
нали се сещаш , че в нормалните страни , тези шутове щяха да му костват около 3 месеца на трибуните .
А според теб нормално ли е онова лайно да му влиза по такъв начин отзад в безобидна ситуация аааа??? Мачът е приятелски и оня тъп кух малигар, сигурно е бил някъв блед юноша, си мисли, че ще се отърве безнаказано. Пак казвам много правилно реагира Платини!![]()
Наказанието за мамлигаря го определя съдията
shumnaliq написа:Местата са 5 не 3
И аз съм останалс с такова впечетление, обаче май имат право да играят едновременно само 3ма !
Kolec написа:На мен лично Адемар никак не ми хареса есента, радвам се че ще го продават, даже Борисов беше казал че ще се разделим с него. Не мисля че Дечев е лош избор, все пак Чичо Митко може да мотивира както никои друг... Помните ли Пафката Виданов как риташе при него и после как взе да рита...Тъй че Марти Дечев трябва да получи шанс за изява... и стига с тези измислени чужденци, нека да пуснем малко аванта и на младите... Костов и Карачанаков имат огромен потенциал..
Много съм съгласен за Костов и Карачанаков, а мисля че и Пената го знае много добре това, не случайно двамата получават най много време от младите !
Галчев не ме радва особенно с тези негови центрирания, тамън си тръгна Делев ( много зле при центрирания ,корнери и фалове) и сега Галчев се опитва да го замести подобаващо!
Адемар е пътник, хем е стар и заема място на чужденец, хем идва Уругваец на проби който също би заел квота!
Искам си Акаунта написа:
Наказанието за мамлигаря го определя съдиятаВлизането си беше за червен картон , нищо че румънеца игра първо с топката . А наказанието за Платини би следвало да е поне за 3 официални мача ... ако бяхме нормална страна де
ами, свиквай де, не сме нормална страна, а надали ще бъдем скоро. като искаш нормална страна-стани германец и ги наритай
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Мен тва много ме изпълни как го нарита оня Платини . Ебаси кефа дет ми стана

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Преди бройката беше 5, а сега вече я намалиха на 3. Изключения може да има само при заварено положение. Иначе и да нямахме нито един извън ЕС пак мисля, че Адемар трябва да си ходи. Просто няма качества за ЦСКА.
Tony_CSKA написа:Преди бройката беше 5, а сега вече я намалиха на 3. Изключения може да има само при заварено положение. Иначе и да нямахме нито един извън ЕС пак мисля, че Адемар трябва да си ходи. Просто няма качества за ЦСКА.
А защо са я намалили
Да се дава повече шанс на млади или....
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
WARrior написа:Tony_CSKA написа:Преди бройката беше 5, а сега вече я намалиха на 3. Изключения може да има само при заварено положение. Иначе и да нямахме нито един извън ЕС пак мисля, че Адемар трябва да си ходи. Просто няма качества за ЦСКА.
А защо са я намалили![]()
Да се дава повече шанс на млади или....
Да, това е идеята, но няма да се случи, защото към "бързи, технични, красиви и без пари" ще добавяме вече и с ЕС паспорт...