Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот tatusindo » 11 авг 2010 12:50

Евала на ръководството за селекцията тази година-професионално се подходи без излишни шумотевици, и играчите които взеха(или поне 90% от тях) са си класа!Едно голямо БРАВО за Гонзо и Ясен!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 авг 2010 12:56

tatusindo написа:Евала на ръководството за селекцията тази година-професионално се подходи без излишни шумотевици, и играчите които взеха(или поне 90% от тях) са си класа!Едно голямо БРАВО за Гонзо и Ясен!!!!!

Съгласен съм ! От толкова въздишане по Гара Дембеле,Дани Младенов и т.н. забравихме да отдадем заслуженото на Гонзо и Ясен ! Те определено промениха отбора ! Има много работа пред тях и има грешки които да се изчистват,пък и смятам,че в ЛЕ може би ще ядем сериозни шамари,но такова е нивото на футбола ни ! Въпреки него,левскарите са с усмивки по лицата си,заради своя отбор ! Браво Гонзо,Браво Ясене,продължавайте в същия дух ! С течение на времето,отново ще пълним Г. Аспарухов - ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 11 авг 2010 12:57

Браво на Гонзо за селекцията :) Изобщо не съм очаквал такова нещо-Дембеле(ноу комент :twisted: ),Дани Младенов и двамата футболисти от Ередивизи :P Много съм доволен 8-)...ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ :!:

Потребителски аватар
NFB_Bgfen
Контакти:

Мнениеот NFB_Bgfen » 11 авг 2010 13:19

Наистина такава селекция не съм очаквал да направим браво на Гонзо и Ясен а и също на мениджърите които са открили тези футболисти.Сега за мене ключовите думи в Левски трябва да са търпение и работа футболистите ни са много добри сега просто трябва да имаме търпение към Ясен и момчетата и резултатите няма да закаснеят.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Campione!
Контакти:

Мнениеот Campione! » 11 авг 2010 13:35

Ще правим май холандско трио :lol:
Blue Heart

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 11 авг 2010 13:52

Сега вече Тевия/Огнянов е напълно излишен. Един от тях да го дадем под наем, или да шитнеме Кривия.

dido91
Контакти:

Мнениеот dido91 » 11 авг 2010 13:53

Гонзо: След шестия нов ще има и седми и осми, Гонг – Акалски и Слори
Спортният директор на Левски Георги Иванов, в типичния си вече стил, анонсира, че ще привлече още нови попълнения след като подписа с холандеца Сержиньо Грийн.

„Да, ще има седмо ново попълнение, може да има и осмо, обяви Георги Иванов пред журналистите. Ще видите. Водят се преговори. Докато трансферите не станат факт нищо не мога да кажа. Знаете, че във футболния живот нещата се променят всеки час. Водим разговори. Надявам се да станат тези трансфери.”

За единия трансфер се говори още от зимата, привличането на вратаря Кирил Акалски. Той бе искан от Левски, но бе пред трансфер в ЦСКА. Тогава Акалски отказа с Дани Кики да отидат на „Българска армия”. През лятото също имаше вариант Акалски да отиде на Герена, но пак не стана. Сега той е ухажван от няколко клуба и ще реши с клубния президент Коко Динев къде ще играе.

Ако приемем, че Кирил Акалски е седмият трансфер на Левски, то осмият ще е Андвеле Слори, за който съобщават днес „Меридиан мач” и „Стандарт”.

Холандецът Андвеле Слори ще е третото холандско попълнение в Левски след Дъстли Мюлдер и Сержиньо Грийн, които вече са играчи на „синия” клуб. Слори играе като десно крило и ще замести напусналия Телкийски и ще се бори с Дани Младенов за титуляр вдясно на атаката.

Андвеле е роден в столицата на Суринам – Парамарибо, но съвсем малък се е преселил с родителите си да живее в Холандия.

Кариерата му преминава през няколко холандски отбора за да стигне до английския Уест Бромич в началото на тази година. След края на сезона Слори напуска Уест Бромич и сега е свободен агент.

На пресконференцията, на която бе представен Сержиньо Грийн, Георги Иванов не уточни дали с привличането на седмото и осмото нови попълнения ще приключи селекцията в Левски.

bigthener
Контакти:

Мнениеот bigthener » 11 авг 2010 14:00

Шитваме Йовов - взимаме тоя Спори
Шитваме Петков/Цецо Димитров - взимаме Акалски
Шитваме Кривия - взимаме парички

И съм доволен.

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 11 авг 2010 14:47

След добрите покупки и евентуалните такива на Слори и Акалски трябва да се помисли и за продаване или преотстъпване и избистряне на състава. Според мен трябва Цветан Димитров,Кривия, Христов да бъдат продадени и да се помисли за преотстъпване на Митрев,Тевия,Огнянов (Балтанов) и Киров. и групата да е: Петков, Акалски, Мулдер, Милиев, Иванов, Минев, Станчев, Щърков, Младенов, Слори, Огнянов(Балтанов), Тасевски, Йовов, Грийн, Гаджев, Жоазиньо, Дембеле и Иса. ;)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 авг 2010 15:19

Да не бързаме да гоним играчи ... поне за сега !
Мисля, че и Лъчо и Огнянов ( най вече той ) ... оправдават гласуваното им доверие в минутите които играха за Левски !
Но, ако вземем още двама нови .... наистина ще трябва да преотстъпваме.
Можеби > Тевия, Цецо Димитров, Жоро Христов/Сашо Киров .... трима са достатъчни, нека има конkуренция на всички постове ! !

Иначе ..... Сержиньо Грийн си е попадение отвсякъде .... поне като визитка на пръв поглед .... надявам се, че и като игра ще защити името си !
Що се отнася до другия холандец ... Слори, ами - добре дошъл е !
Щото .... май, нямаме много варианти по крилата ! ? ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Архив”