Captain Stottlemeyer написа:
1. Не се правя на по-умен от цялото ръководство на клуба. Това е твое мнение, което не смятам да оспорвам – ти мислиш така. Не че ръководството на „Левски” не взима играчи, на които 6 месеца след това търси друг клуб (справка: Христов, Арс, Рисп....).![]()
2. Аз пък мисля, че не си струва да се дават 130 000 евро само за наема на един футболист, само за един полусезон, с всичките рискове от контузия, неосъществена адаптация и пр. Мисля също така, че Тони Калво е достатъчно добър пример за второто.![]()
3. Нямам предвид конкретен млад и перспективен футболист, което не значи, че в България няма млади и перспективни играчи, които ако не днес – утре ще попаднат в полезрението на ръководството на „Левски”. Само че, парите за този футболист вече ще са дадени за наема на бразилеца.
абе човек .. кажи един по добър дефанзивен халф от Ричи , които да е българин и да е играл в Левски?
един по добър офанзивен халф българин, които да е бил по добър от Седрик Бардон ?
имали ли сме след гонзо по добър нападател от Гарата?? по добри крила от Зе и Жо ?? по добър централен защитник от Томашич? ... наи добрите ни играчи в последните 10 години са чужденци.....
кво по дяволите са 130 000 евро за юношески национал на страна в която всеки втори е футболен гении?? а тои освен всичко друго е и титуляр.... ти ми говориш тея пари да бъдат спестени за млади "переспективни момчета" в държава дето се намира след ангола в ранглистата

тва ако е истина трябва цял ден да щракаш с пръсти .. даже и докато спиш... незнам как има такива наивни хора , като тебе да се надяват., че Левски може да бъде добър отбор само с юноши ..които да ги чакаме да порастнат и да станат чалга-звезди....не е истина просто