Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот danko_sot » 09 фев 2012 10:53

Искам си Акаунта написа:
danko_sot написа:Нека го пробват, може пък да се окаже добро попълнение. А и е 87 само.
Браво на Платини за днескашния бой. Видях оня как му влезна, напълно си го заслужаваше шутовете :twisted:

нали се сещаш , че в нормалните страни , тези шутове щяха да му костват около 3 месеца на трибуните . ;)

А според теб нормално ли е онова лайно да му влиза по такъв начин отзад в безобидна ситуация аааа??? Мачът е приятелски и оня тъп кух малигар, сигурно е бил някъв блед юноша, си мисли, че ще се отърве безнаказано. Пак казвам много правилно реагира Платини! :evil: 8-)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Re: ЦСКА и клаузата за чужденци извън ЕС

Мнениеот Beck's » 09 фев 2012 10:56

Dani написа:А защо чак сега се усетиха, че имаме 4-ма с паспорти извън ЕС? Защо купиха Присо, а не потърсиха някой европеец? Защо досега не купиха читав ляв бег и не продадоха Адемар? Защо не задействаха процедура по изваждането на български паспорт на Платини? И още хиляди въпроси, на които Дудуци и пернишките боклуци нямат отговор! Ами няма как да стане така! :oops:

Абе я се стегни малко "армеецо", провалиха се не малко трансфери, какво трябваше да направят при положение че Пената казва искам Адемар и това е?
Ти гледа ли мачовете до сега на ЦСКА, аз ги гледах всичките и Присо е попълнение в 10ката , има още какво да се желае от него в комбинативен план и е готов!
Какъв е проблема, след като дадат паспорт на Мораес и всичко си е по местата, а и имам чувството , че все пак Адемар няма да остане !

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 09 фев 2012 11:02

Абе не беха ли 5 местата случайно :?:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 09 фев 2012 11:11

Ехе, ако съдим от 30 минутния видеоклип, тоя Кардасио е по-добър от Пирло на 22-23 години, а има подобна игра. Дано и двата крака са му на мястото и поне малко да е държал форма. Това е типът играч, който най-много ни трябва.
Иначе, ако не върнем някой талант във футбола, няма друг начин да случим на добри играчи...
Направих си труда да проверя тоя Брандан от Стяуа, дето смачка халфовата ни линия с Борчану, ами и той пък никаква визитка не е имал до 22-23 годишна възраст, когато отива в Румъния. Сега цената му е 2.1м евро.

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 09 фев 2012 11:11

Beck's написа:
Dani написа:А защо чак сега се усетиха, че имаме 4-ма с паспорти извън ЕС? Защо купиха Присо, а не потърсиха някой европеец? Защо досега не купиха читав ляв бег и не продадоха Адемар? Защо не задействаха процедура по изваждането на български паспорт на Платини? И още хиляди въпроси, на които Дудуци и пернишките боклуци нямат отговор! Ами няма как да стане така! :oops:

Абе я се стегни малко "армеецо", провалиха се не малко трансфери, какво трябваше да направят при положение че Пената казва искам Адемар и това е?
Ти гледа ли мачовете до сега на ЦСКА, аз ги гледах всичките и Присо е попълнение в 10ката , има още какво да се желае от него в комбинативен план и е готов!
Какъв е проблема, след като дадат паспорт на Мораес и всичко си е по местата, а и имам чувството , че все пак Адемар няма да остане !

А защо се провалиха според теб? Присо наистина е добър, но в момента реално нямаме ляв бек!Да разчитаме на Дечев е несериозно! А и нали се сещаш, че няма да им извадят паспорти за 2 дни? И аз гледах мачовете и отзад сме пълна дупка! Трябват ни още двама централни защитници и двама вътрешни халфове! А откъде ще дойдат? Кога ще се обиграват със съотборниците си? Единствено в атака сме добре, но няма как да стане само с нея!
Последна промяна от Dani на 09 фев 2012 11:20, променено общо 1 път.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 фев 2012 11:15

Ако вземем този Кардасио темата с централен халф е приключена. Това момче е класа. Нека заиграе само и Галчев ще изглежда като аматьор на негов фон. От това, което гледах съм много доволен. Остава ни да вземем само 1 ляв бек. Ако в центъра на защитата играят Апата и Грънчов до края на сезона Грънчов ще бъде незаменим там.

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 09 фев 2012 11:19

Местата са 5 не 3 :mrgreen:
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 09 фев 2012 11:20

shumnaliq написа:Местата са 5 не 3 :mrgreen:

Забрави да напишеш думата "искам" пред изречението си!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 09 фев 2012 11:24

Tony_CSKA написа:Ако вземем този Кардасио темата с централен халф е приключена. Това момче е класа. Нека заиграе само и Галчев ще изглежда като аматьор на негов фон. От това, което гледах съм много доволен. Остава ни да вземем само 1 ляв бек. Ако в центъра на защитата играят Апата и Грънчов до края на сезона Грънчов ще бъде незаменим там.

+1 Грънчов има голямо бъдеще! Този Кардасио наистина може да се каже много добро попълнение...и клуба може да направи добра печалба..Според мен ако вземем един ляв бел селекцията въобще няма да е провал!

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 09 фев 2012 11:26

baerba1995 написа:
Tony_CSKA написа:Ако вземем този Кардасио темата с централен халф е приключена. Това момче е класа. Нека заиграе само и Галчев ще изглежда като аматьор на негов фон. От това, което гледах съм много доволен. Остава ни да вземем само 1 ляв бек. Ако в центъра на защитата играят Апата и Грънчов до края на сезона Грънчов ще бъде незаменим там.

+1 Грънчов има голямо бъдеще! Този Кардасио наистина може да се каже много добро попълнение...и клуба може да направи добра печалба..Според мен ако вземем един ляв бел селекцията въобще няма да е провал!

Ако вземем Кардасио съм убеден, че това ще бъде най-добрият трансфер, който сме правили на този пост от Хидиуед насам.

Върни се в “Архив”