Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот megan fox » 17 фев 2012 23:50

tornadoto_96 написа:Аз не съм говорил точно за теб. Гузен негонен бяга ;) Ии добре, съгласен съм, че точната дума не е неуважение. По-скоро подценяване на отбори, от които трябва да сте поне малко респектирани. Не е ли така? :?

Да ти звуча така, сякаш не съм респектиран от Милан? ;) :roll:

И тук е момента да се замислиш защо към тях отношението ми е такова? Защо срещу росонерите или техните фенове не съм казал нито една лоша дума? Дали не е заради тяхното отношение към нас? Милан също са били ощетявани срещу Барса - гола на Шева, ама техните фенове не търсят постоянно провокация, не хленчат, не ни обиждат и респективно им се отговаря със същото! Или по друг начин казано замисли се дали вината от време на време да проявавам неуважение, липса на респект (или както там искаш го наречи) към Реал Мадрид не е ваша, на феновете на Реал! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 17 фев 2012 23:59

Виж какво, не може да сравняваш Реал - Барса и Барса - Милан. Искаш или не, закачка винаги ще има ;)
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 18 фев 2012 00:07

tornadoto_96 написа:Виж какво, не може да сравняваш Реал - Барса и Барса - Милан. Искаш или не, закачка винаги ще има ;)

Така е, ама после недей да пискаш за липса на уважение. ;) Това исках да ти кажа. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 18 фев 2012 00:31

Alexx написа:А тогава в Олимпиадите не участват ли само аматьори ? Просто ми е чудно, защото доколкото си спомням ние пращахме най-добрите си играчи които се водеха за аматьори заради соц режима,а другите пращаха аматьори или колежани(в случая на САЩ). Та ми е чудно преди 100 години дали е бил професионален турнира.

Ами би трябвало да са били аматьори, защото в баскетбола например, професионалистите от Северна Америка влязоха доста късно. Но и само аматьорите да сравним, пак излиза че Англия не са имали такова предимство през 30-те години. Пак казвам, за мен британците е най-нормално да са имали леко предимство в началото, но то е свършило някъде през 1920г. Чудил съм се много пъти защо не им се получава на национално ниво, но не съм намерил отговор. Може би това "Родина на футбола" им изиграва лоша шега и влизат с по-голямо самочувствие в мачовете. Отделно имат проблеми с някои постове през всичките години. Примерно: не си спомням англичаните да са имали стабилен вратар, вратар-звезда. Такива, каквито винаги са имали германците и италианците. Може би последния истински силен отбор на Англия беше този, който участва на световното в Италия. Аз гледам футбол от има-няма 20 години и винаги ставам свидетел на едно: островитяните тръгват с голяма кошница и винаги я връщат празна.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 18 фев 2012 16:09

Ще ти кажа защо англичаните вечно се провалят. Световните първенства са доста малко - само 19, от тях англичаните не играят на първите три. Европейските първенства също са малко на брой. А сега виж броя на претендентите - Германия, Италия, Испания, Франция, Португалия, Англия, Чехия (доста често)... И това е само от Европа, а сега включи и Аржентина и Бразилия от Южна Америка. Дори и да приемем, че тези отбори са горе-долу равностойни, чисто статистически при малкия брой световни и европейски е нормално статистически, да имаш провалили се. Една Испания до преди 4 години беше по-зле и от Англия, но това не означава, че испанците не са имали силни играчи и отбори. Просто все някой трябва да се проваля. Самата Англия не забравяйте, че 4 пъти отпадна през последните 25 години след дузпи.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 18 фев 2012 16:12

Авалокитешвара написа:Ще ти кажа защо англичаните вечно се провалят. Световните първенства са доста малко - само 19, от тях англичаните не играят на първите три. Европейските първенства също са малко на брой. А сега виж броя на претендентите - Германия, Италия, Испания, Франция, Португалия, Англия, Чехия (доста често)... И това е само от Европа, а сега включи и Аржентина и Бразилия от Южна Америка. Дори и да приемем, че тези отбори са горе-долу равностойни, чисто статистически при малкия брой световни и европейски е нормално статистически, да имаш провалили се. Една Испания до преди 4 години беше по-зле и от Англия, но това не означава, че испанците не са имали силни играчи и отбори. Просто все някой трябва да се проваля. Самата Англия не забравяйте, че 4 пъти отпадна през последните 25 години след дузпи.

Много точно си го казал, но хората помнят само победителите.
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 фев 2012 18:02

Авалокитешвара написа:Ще ти кажа защо англичаните вечно се провалят. Световните първенства са доста малко - само 19, от тях англичаните не играят на първите три. Европейските първенства също са малко на брой. А сега виж броя на претендентите - Германия, Италия, Испания, Франция, Португалия, Англия, Чехия (доста често)... И това е само от Европа, а сега включи и Аржентина и Бразилия от Южна Америка. Дори и да приемем, че тези отбори са горе-долу равностойни, чисто статистически при малкия брой световни и европейски е нормално статистически, да имаш провалили се. Една Испания до преди 4 години беше по-зле и от Англия, но това не означава, че испанците не са имали силни играчи и отбори. Просто все някой трябва да се проваля. Самата Англия не забравяйте, че 4 пъти отпадна през последните 25 години след дузпи.

Така е . На Испания до скоро, най-големия им успех на световно беше ... 4 място от мондиала в Бразилия през 1950 година. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 19 фев 2012 22:55

megan fox написа:
tornadoto_96 написа:
megan fox написа:Всички, които искате Жозе Моуриньо да отстрани Барса... помислете хубавичко над това, че Жозе с РЕал не може да отсрани Барса в два мача! Може само в един на неутрален терен, аккто се получи 2010-а на финала за КнК! Така че, за да ви се изпълни желанието трябва двата отбора да се срещнат на финала, а това означава, любимите ви отбори да са отпаднали... Явно това искате, не вашият любим отбор да спечели, а просто Реал да отстрани Барса..., вие сте ебати "феновете"! :lol: :lol: :lol:

Аз съм бил арогантен?! Дооооообре! :lol: :lol: :lol: Не виждам нищо арагантно в това да не харесвам англисйкият футбол и да се радвам, когато английските отбори го духат!

Ама ти верно си мислиш, че сте нещо повече от нас :? Как разбра, че Реал не може да отстрани Барса в два мача. Ако това стане, повярвай ми, цял живот ще ти го натяквам. Защото много си вярваш и ако загубите най-много теб ще те боли, защото ще паднеш от най-високо ;)

Прав си, че мен ще ме боли най-много, но не защото ще съм паднал от високо... А вие първо бийте ЦСКА Москва, пък после мислете за нас!
Как разбрах, че не можете да ни отсраните в два мача ли? Ами вие не можете да ни биете на Бернабеу! - ФАКТ! А на Камп Ноу най-много да изкопчите Х, та как ще ни отстраните? :?
И да, последните няколко години ние сме много повече от вас!

Аз те питам ти къде си бил по това време, като фен на Барса?

И нещо се бъркаш - аз не защитавам толкова Арсенал, понеже са ми любим клуб или харесвам ВЛ като цяло. Аз харесвам един друг отбор, който като загуби с 4:0 от твоя любим отбор, президента му каза - нямаше да сме Байерн Мюнхен, ако ни беше страх от Барселона. Това което се опитах да ти кажа е, че Арсенал е голям отбор и е тъпо да правиш коментари защо ги пускали, след като всеки ги биел.
Пак ти казвам - Барса ще падне от високо рано или късно. Все някога някои не само ще ги бие и отстрани, ами и ще ги размаже. Тогава няма да си арогантен, сигурен съм.

А колкото до това , че сме били искали Реал да бият Барса, а не любимите ни отбори - аз измервам любимия си отбор по купи, макар да има достатъчно. Има едни други неща, освен титлите и резултата. Има неща, които са по-важни от това. Ако е само за тилите, феновете на Ливърпуул отдавна трябваше да станали фенове на Юнайтед, както и тези на Арсенал...
За мен лично няма по-неприятен човек във футбола от преводача.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 фев 2012 23:13

[offtopic]За мен няма по-големи и^иоти от хората, които си мислят, че професията преводач е проста :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
1916
Контакти:

Мнениеот 1916 » 19 фев 2012 23:25

Sardukar написа:[offtopic]За мен няма по-големи и^иоти от хората, които си мислят, че професията преводач е проста :lol:[/offtopic]

Имаше едни изцепки с Гуардиола, май беше след мач в ШЛ - не искаше да говори на испански :mrgreen:
„В Юве победа не е най-важното. Това е единственото, което има значение.” -Джампиеро Бониперти

Върни се в “Архив”