megan fox написа:tornadoto_96 написа:megan fox написа:Всички, които искате Жозе Моуриньо да отстрани Барса... помислете хубавичко над това, че Жозе с РЕал не може да отсрани Барса в два мача! Може само в един на неутрален терен, аккто се получи 2010-а на финала за КнК! Така че, за да ви се изпълни желанието трябва двата отбора да се срещнат на финала, а това означава, любимите ви отбори да са отпаднали... Явно това искате, не вашият любим отбор да спечели, а просто Реал да отстрани Барса..., вие сте ебати "феновете"!
Аз съм бил арогантен?! Дооооообре!
Не виждам нищо арагантно в това да не харесвам англисйкият футбол и да се радвам, когато английските отбори го духат!
Ама ти верно си мислиш, че сте нещо повече от нас

Как разбра, че Реал не може да отстрани Барса в два мача. Ако това стане, повярвай ми, цял живот ще ти го натяквам. Защото много си вярваш и ако загубите най-много теб ще те боли, защото ще паднеш от най-високо

Прав си, че мен ще ме боли най-много, но не защото ще съм паднал от високо... А вие първо бийте ЦСКА Москва, пък после мислете за нас!
Как разбрах, че не можете да ни отсраните в два мача ли? Ами вие не можете да ни биете на Бернабеу! - ФАКТ! А на Камп Ноу най-много да изкопчите Х, та как ще ни отстраните?
И да, последните няколко години ние сме много повече от вас!
Аз те питам ти къде си бил по това време, като фен на Барса?
И нещо се бъркаш - аз не защитавам толкова Арсенал, понеже са ми любим клуб или харесвам ВЛ като цяло. Аз харесвам един друг отбор, който като загуби с 4:0 от твоя любим отбор, президента му каза - нямаше да сме Байерн Мюнхен, ако ни беше страх от Барселона. Това което се опитах да ти кажа е, че Арсенал е голям отбор и е тъпо да правиш коментари защо ги пускали, след като всеки ги биел.
Пак ти казвам - Барса ще падне от високо рано или късно. Все някога някои не само ще ги бие и отстрани, ами и ще ги размаже. Тогава няма да си арогантен, сигурен съм.
А колкото до това , че сме били искали Реал да бият Барса, а не любимите ни отбори - аз измервам любимия си отбор по купи, макар да има достатъчно. Има едни други неща, освен титлите и резултата. Има неща, които са по-важни от това. Ако е само за тилите, феновете на Ливърпуул отдавна трябваше да станали фенове на Юнайтед, както и тези на Арсенал...
За мен лично няма по-неприятен човек във футбола от преводача.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.