ако Уолъс впечатли и подпише ще ни трябват само двама според мен-Централен защитник,плеймейкър.
За резерви примерно отляво нека се налага Мики Орачев,по крилата нека пак бъдат юноши опции на Туре и Гари.
Като централни сигурно ще се налагат испанеца и Белаид-при контузия ще се слагат Димов или Пелето,което ме навява на мисълта че централен няма да вземат.Абе един плеймейкър пак ще е достатъчно за това безпаричие.
Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:ако Уолъс впечатли и подпише ще ни трябват само двама според мен-Централен защитник,плеймейкър.
За резерви примерно отляво нека се налага Мики Орачев,по крилата нека пак бъдат юноши опции на Туре и Гари.
Като централни сигурно ще се налагат испанеца и Белаид-при контузия ще се слагат Димов или Пелето,което ме навява на мисълта че централен няма да вземат.Абе един плеймейкър пак ще е достатъчно за това безпаричие.
Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
Само Левски!
siniq_fen написа:Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
Адаш, тъжно ли ти е за Милийката?
tevez написа:siniq_fen написа:Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
Не, вторият му престой беше пълен провал :Х Само не разбрах дали сме взели някой лев за него
Това не променя факта, че Перез е същия слабак.
Само Левски!
siniq_fen написа:tevez написа:siniq_fen написа:Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
Не, вторият му престой беше пълен провал :Х Само не разбрах дали сме взели някой лев за него![]()
Без пари го дадохме .А за мен Перес е добър защитник
siniq_fen написа:tevez написа:siniq_fen написа:Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
Не, вторият му престой беше пълен провал :Х Само не разбрах дали сме взели някой лев за него![]()
По-скоро ние сме им дали
Перез ще е резерва.
Белаид и Даниел Димов ще са ЦЗ според мен.
- alexveselinov
- Контакти:
zlatan написа:tevez написа:Левски ще се опита да заздрави отбраната си с бившия младежки национал Росен Колев, научи ***.eu от свой източник.
През тази зима здравенякът разтрогна с Черно море и стана свободен агент. Говореше се, че той може да премине в Каляри, а след това и в Ягелония, където дори изкара няколкодневни проби. Колев, който е юноша на ЦСКА, обаче не успя да се разбере с поляците и в крайна сметка остава без клуб, поне засега.
От Левски вече проучват възможността да го привлекат в състава си. Сините имаха интерес към Колев и преди време, но до трансфер не се стигна.
нека се обадят на Байлов и да го предупредят за трансфера-че пак ще има едни събличания и ще станем пак за смях.
Не вярвам да се стигне до ново събличане щом Тоньо няма интерес от тая работа.
Иначе аз лично винаги съм бил ЗА преминаването на Колев на Герена. Поне според мен е класен бранител и може да ни свърши работа. Очаква ни доста тежък полусезон с доста мачове срещу най-силните БГ отбори. За момента имаме Белаид и Д. Димов, затова ни трябва поне още един класен бранител. Синчето на Диян Петков не го броя защото е доказан некадърник. Още не ми го побира главата как Левски плати близо 200к евро за тоя, а не взе Терзиев.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
tevez написа:siniq_fen написа:tevez написа:siniq_fen написа:Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
По-скоро ние сме им дали![]()
![]()
Перез ще е резерва.
Белаид и Даниел Димов ще са ЦЗ според мен.
АМИН
Само Левски!
- Stahlgewitter
- Контакти:
tevez написа:siniq_fen написа:Испанецът ще е най-добре да го ползват като централна резерва или в по-добрия случай централен трениращ с юношите
Аха да се просълзя и аз,и не можах.

siniq_fen написа:АМИНАко вземем Роската Колев, Дани може да мине и халф. Кога изтича наемът на Алексчо?
Лятото.