Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Има ли място за Макриев в Левски?

Мнениеот Pro-European » 26 юни 2009 22:47

veidar45 написа:МАКРИЕВ НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ-ТОЙ Е ДОБЪР НАПАДАТЕЛ.НЕ КАТО КАРЪЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ.МАКРИЕВ Е ЗА ПО-ГОЛЯМ ОТБОР

Значи не трябва да играе в България, тъй като най-добрият отбор в Бг е Левски - шампион, с убедителна победа срещу ЦСКА.
През този сезон Левски има 16 победи срещу ЦСКА - факт!
Нормално е добрите футболисти да искат да идват в най-добрият отбор - ЛЕВСКИ.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 26 юни 2009 22:53

Deliba6 написа:Що пък?! Аз сега се връщам от работа. Прочетах само първата страница и обобщението на автора на темата. Напълно съм съгласен с него относно това, че в спорта има и морал! Едно време Христос е изгонил търговците от храма. За мен "Левски" е нещо повече от храм!!! "Търговците" да ходят на майната си!!!

Радвам се, че намирам съмишленици.
Въпреки всичко, има нравствен закон който действа.
Когато правиш тънки сметки, обикновено губиш - случвало ми се е мн пъти.
Има смисъл в това да си почтен и точен - в средносрочен план се забелязва и възнаграждава, макар не винаги материално.
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
124

Re: 16 пъти за един сезон

Мнениеот 124 » 26 юни 2009 23:16

Angoff написа:Хайде сега отворете бирата в фенклуба и лъзнете по една магистралка по случай победите :lol:

Бирата ще пийнем,магистралката си я разпредели в семейството,нещастник смрадлив!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
124

Re: 16 пъти за един сезон

Мнениеот 124 » 26 юни 2009 23:19

delqnski47 написа:Леле....ем ся кво ше прайм бе мааму стара :lol: Ангов..брато....айде да отидем в някоя кръчма си излеем мъката!Тая новина направо ме удари в сърцето :mrgreen:

Ще те удари и другаде,палячо,дето се правиш уж на истински армеец,а си едно комплексирано лайно!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2009 23:38

Pro-European написа:
veidar45 написа:МАКРИЕВ НЕ Е ЗА ЛЕВСКИ-ТОЙ Е ДОБЪР НАПАДАТЕЛ.НЕ КАТО КАРЪЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ.МАКРИЕВ Е ЗА ПО-ГОЛЯМ ОТБОР

Значи не трябва да играе в България, тъй като най-добрият отбор в Бг е Левски - шампион, с убедителна победа срещу ЦСКА.

То по принцип не идват футболисти при вас камо ли добри! :roll:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юни 2009 00:02

delqnski47 написа:
Pro-European написа:

То по принцип не идват футболисти при вас камо ли добри! :roll:

Е,това не ни пречи да ви лашкаме редовно.
Пък и има примери за прилични футболисти които сме взели : Бардон,Рабех,Тасевски,Кабат,Пантелич,Радимов..Все качествени футболисти играли при нас последните 6-7 години
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юни 2009 00:06

Pro-European написа:
Deliba6 написа:Що пък?! Аз сега се връщам от работа. Прочетах само първата страница и обобщението на автора на темата. Напълно съм съгласен с него относно това, че в спорта има и морал! Едно време Христос е изгонил търговците от храма. За мен "Левски" е нещо повече от храм!!! "Търговците" да ходят на майната си!!!

Радвам се, че намирам съмишленици.
Въпреки всичко, има нравствен закон който действа.
Когато правиш тънки сметки, обикновено губиш - случвало ми се е мн пъти.
Има смисъл в това да си почтен и точен - в средносрочен план се забелязва и възнаграждава, макар не винаги материално.

И все пак футбола е игра на сметки.Особено в последните години.Моралът е умрял отдавна.Вижте какво правят Реал...
Делибаш,ако тия дето са в Левски само заради парите и това,че им дава някакъв шанс да избягат в чужбина отидат на "майната си" с кой ще играеме? Гонзо е контузен...
Освен да слезнат феновете да играят...
110 години любов!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 юни 2009 00:09

Еми много ясно че ще ни ''лашкате'' поради факта,че вие сте супер зле,а ние сме по зле и от вас :lol: Но не знам след време как ще ни ''лашкате'' като гледам на къде върват нещата с планове и селекция на вашето и нашето ръководство! ;) За сега ние вървим нагоре,а вие сте си на същото дередже! ;)Точно заради това че при вас е адски тъпо и скучно и никви новини няма при вас,се си врете нослетата в нашия форум и ни осирате темите!Мога да ти извадя последните 50 теми във форума на ЦСКА,къдео изобщо няма провокация,но това не пречи на някой от вас да дойде и да осере всичко нали...........
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 27 юни 2009 00:16

delqnski47 написа:Еми много ясно че ще ни ''лашкате'' поради факта,че вие сте супер зле,а ние сме по зле и от вас :lol: Но не знам след време как ще ни ''лашкате'' като гледам на къде върват нещата с планове и селекция на вашето и нашето ръководство! ;) За сега ние вървим нагоре,а вие сте си на същото дередже! ;)Точно заради това че при вас е адски тъпо и скучно и никви новини няма при вас,се си врете нослетата в нашия форум и ни осирате темите!Мога да ти извадя последните 50 теми във форума на ЦСКА,къдео изобщо няма провокация,но това не пречи на някой от вас да дойде и да осере всичко нали...........

Е ние редовно си ви лашкаме през годините бе.Направи сметка последните 10-15...
Абе не си спомням да съм ти "срал" някъде...Това,че има тъпаци и от нашите и от вашите е друг въпрос.И като гледам в момента ти си вреш нослето дето не ти е работа. А тия новини при вас ги четох и преди 3 години.Като ви взеха индийците и Томов.Голями надувки бяха,големи планове.Тогава ми беше ясно какво ще стане.Сега МАЙ случихте на ръководство,но пък тренерчето ви е по-зле и от нашето.Да не говориме,че тия звезди дето ги взехте...Мерси.Най-много надежди за качествен футболист давам на французина дето е на проби.
110 години любов!

zippy
Контакти:

Мнениеот zippy » 27 юни 2009 01:36

колко от Вас са убедени в качествата на Макриев, колко са го гледали в мачове? Аз лично смятам, че е малко рисков трансфер, но възлагам надежди на него :)

Върни се в “Архив”