Вгледайте се хубаво в тая картинка!
На най-прекрасното място в центъра на София! В сърцето на Борисовата градина!
На този стадион и на това място винаги ще играе ЦСКА София!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red joker написа:Това,че днес е празник за подуенци и разни други отрепки,но за такива,които се пишат за армейци е недопустимо и ще им кажа само едно-по- жалки сте от подуенци и явно си заслужавате с таза си позиция и манталитет да сте фенове на отбор от А окрьжна!
Teo написа:
Вгледайте се хубаво в тая картинка!
На най-прекрасното място в центъра на София! В сърцето на Борисовата градина!
На този стадион и на това място винаги ще играе ЦСКА София!
Rivaldo10 написа:TheKoi4i написа:Стадион Раковски чия собственост е? И как така през 2013 само Джуджето ги искаше(той поне си е техен фен), а сега има около 7-8 бизнесмени, които ги искат? (при обещани бази в Панчерево и в идеалния център на София)
Аз съм сигурен, че ако дори ги изгонят да играят мачовете си на друг стадион, пак няма да направят мол там. Поне не близките 10 години.
delqnski47 написа:Red joker написа:Това,че днес е празник за подуенци и разни други отрепки,но за такива,които се пишат за армейци е недопустимо и ще им кажа само едно-по- жалки сте от подуенци и явно си заслужавате с таза си позиция и манталитет да сте фенове на отбор от А окрьжна!
Добре де,как мислиш с 15 милиона задължения да цъкаме в елита?Няма как да стане,освен по оня ''тънкия'' начин с Литекс - ама се надявам си наясно,че този вариант не е много ''чист''.Просто няма как да стане.Много отбори минаха през тоя път.Че ние ли не можем?А и плюс това има Купа на България - никой не е казал,че няма да се срещаме пак със старите познайници от А група.
Щеше да е по гот да сме във В - там поне половината отбори са стари муцини.Даже си мисля,че от там ще почнем.
Red joker написа:Това,че днес е празник за подуенци и разни други отрепки,но за такива,които се пишат за армейци е недопустимо и ще им кажа само едно-по- жалки сте от подуенци и явно си заслужавате с таза си позиция и манталитет да сте фенове на отбор от А окрьжна!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
delqnski47 написа:Red joker написа:Това,че днес е празник за подуенци и разни други отрепки,но за такива,които се пишат за армейци е недопустимо и ще им кажа само едно-по- жалки сте от подуенци и явно си заслужавате с таза си позиция и манталитет да сте фенове на отбор от А окрьжна!
Добре де,как мислиш с 15 милиона задължения да цъкаме в елита?Няма как да стане,освен по оня ''тънкия'' начин с Литекс - ама се надявам си наясно,че този вариант не е много ''чист''.Просто няма как да стане.Много отбори минаха през тоя път.Че ние ли не можем?А и плюс това има Купа на България - никой не е казал,че няма да се срещаме пак със старите познайници от А група.
Щеше да е по гот да сме във В - там поне половината отбори са стари муцини.Даже си мисля,че от там ще почнем.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта