Ами по-скоро клубът не подписа с Ели Зизов.
В съвременния футбол кой футболист може да си позволи да иска гарантиран брой мачове като титуляр?!?
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли място за Макриев в Левски?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
-
- Контакти:
Litex,Като не си чел каквото трябва не умувай!Струва 1,5 милиона,но за толкова е купен от израелците,но искат по малко при условие,че вземат 50 % от бъдещ трансфер!!!!
Абе не знам евреи или марсианци ли са проблема в селекцията на Левски,но вече е ОЧЕИЗВАДНО,че с това ръководство си е е*ало майката ! Извинявам се за израза,но ми писна да не знам какво става в Левски ! Слухове,скандали,заяждане с ЦСКА,продажба на клубът,извънземни кацнаха и не знам си още какво...много големи приказки - действия и резултати никакви !!! Писна ми след всеки евромач да търся причини защо Левски отпадна от некви скиори,алпинисти,стругари и секви други такива ! Аз както и всички обичащи Синята идея искаме да знаем каква е политиката за развитие на клубът в перспектива,кой ще дойде и кой ще си отиде от Левски ! Батков обеща да направи сериозни промени в Левски при условие,че сините фенове подкрепят Левски до края(без да воюват с ръководството),така и стана и без нас титла нямаше да има ! То за кво ни е тая титла,ако пак ще се излагаме ? Просто статистика - голям праз 26та титла в такъв случай...и 27ма и 152ра да е-все тая ! Имаме уникален шанс да влезнем в групите на някой от двата Евро-турнира,но с Велев и без скъпи играчи,който да са проверени - е няма да стане ! Първата крачка която Батков няма да направи,а трябва е да разкара Велев - Левскар е,ама с хъс братче не става само - трЕбва и акъл т.е. тактика - а такава при Джеймсчо епа нЕма ! След това,да купува Макриев,Кривия/Бардон и още един дефанзивен футболист,да задържи Гаджев и това е !
П.П. Темата няма да я заключваме,стига да не се почва с обиди !

Re: Приказки без край....................................
ОЧЕИЗВАДНО е,че с това ръководство си е е*ало майката ! Извинявам се за израза,но ми писна да не знам какво става в Левски ! Слухове,скандали,заяждане с ЦСКА,продажба на клубът,извънземни кацнаха и не знам си още какво...много големи приказки - действия и резултати никакви !!! Писна ми след всеки евромач да търся причини защо Левски отпадна от некви скиори,алпинисти,стругари и секви други такива ! Аз както и всички обичащи Синята идея искаме да знаем каква е политиката за развитие на клубът в перспектива,кой ще дойде и кой ще си отиде от Левски ! Батков обеща да направи сериозни промени в Левски при условие,че сините фенове подкрепят Левски до края(без да воюват с ръководството),така и стана и без нас титла нямаше да има ! То за кво ни е тая титла,ако пак ще се излагаме ? Просто статистика - голям праз 26та титла в такъв случай...и 27ма и 152ра да е-все тая ! Имаме уникален шанс да влезнем в групите на някой от двата Евро-турнира,но с Велев и без скъпи играчи,който да са проверени - е няма да стане ! Първата крачка която Батков няма да направи,а трябва е да разкара Велев - Левскар е,ама с хъс братче не става само - трЕбва и акъл т.е. тактика - а такава при Джеймсчо епа нЕма ! След това,да купува Макриев,Кривия/Бардон и още един дефанзивен футболист,да задържи Гаджев и това е !

Момчето е прав,че иска пари поне колкото в Израел.Това,че вие си мислите , че някой играе за "синята идея" е...Какво ,да се чувства горд,че е в Левски и да взима по-малко пари ли??
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
Напълно съм съгласен с теб!!!
Blue_Lion написа:Абе не знам евреи или марсианци ли са проблема в селекцията на Левски,но вече е ОЧЕИЗВАДНО,че с това ръководство си е е*ало майката ! Извинявам се за израза,но ми писна да не знам какво става в Левски ! Слухове,скандали,заяждане с ЦСКА,продажба на клубът,извънземни кацнаха и не знам си още какво...много големи приказки - действия и резултати никакви !!! Писна ми след всеки евромач да търся причини защо Левски отпадна от некви скиори,алпинисти,стругари и секви други такива ! Аз както и всички обичащи Синята идея искаме да знаем каква е политиката за развитие на клубът в перспектива,кой ще дойде и кой ще си отиде от Левски ! Батков обеща да направи сериозни промени в Левски при условие,че сините фенове подкрепят Левски до края(без да воюват с ръководството),така и стана и без нас титла нямаше да има ! То за кво ни е тая титла,ако пак ще се излагаме ? Просто статистика - голям праз 26та титла в такъв случай...и 27ма и 152ра да е-все тая ! Имаме уникален шанс да влезнем в групите на някой от двата Евро-турнира,но с Велев и без скъпи играчи,който да са проверени - е няма да стане ! Първата крачка която Батков няма да направи,а трябва е да разкара Велев - Левскар е,ама с хъс братче не става само - трЕбва и акъл т.е. тактика - а такава при Джеймсчо епа нЕма ! След това,да купува Макриев,Кривия/Бардон и още един дефанзивен футболист,да задържи Гаджев и това е !
- bigbonusprize
- Контакти:
mikata написа:Сагата с Димитър Макриев очевидно ще се удължи. Гонг научи, че част от преговорите най-вероятно ще продължат във Варна. В морската столица на почивка е отседнал президентът на Ашдод, клубът, с който Левски се договори за преминаването на централния нападател.
Нали се бяха разбрали с Ашдодили поредна лъжа на Батков
Батков НЯМА ПАРИ, няма да има никаква селекция
Проблема е, че Макриев ламти за пари. Всичко на ниво клуб-клуб е договорено...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: 16 пъти за един сезон
Чорбаспор отдавна са ни абонати... Това им е орисията...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Времената се промениха.Футболът вече не е романтичен.Кинтите определят правилата.Надали в световен мащаб има много футболисти които да играят за чест и слава.Всеки си има нещо наум.Гонзо игра контузен за да се превърне в легенда,Делев иска ниска заплата и да живее в бунгалата на цска за да спечели феновете.Всеки го прави от интерес.Най - нормалното е футболист да си отстоява исканията.Особено в първенство като нашето,където развитието ти по никакъв начин не е гарантирано.Мустака направи някои хубави неща за клуба и доста грешки също. Но темата в момента е Макриев.Има или няма място в Левски? - Да. Голаджия е..такъв в момента нямаме.Има добри крила но нямаме голаджия. Той ни е много нужен ако искаме да направиме нещо.Не знам какъв е проблема да дойде при нас.Израелците или той,но Батков определено трябва да се вземе в ръце и да осигури на отбора него и поне още 1 класно попълнение.При евентуална лоша форма или контузия на Христов оставаме без нападение.Смешно е да си мислиме,че с Табаков и Цачев в момента може да направиме нещо.Има много хляб в момчетата,но по пътя към ШЛ,която според мен трябва да е задължителна тази година няма да играеме само с андорци и прочие.Ще играеме с отбори които се борят за хляб и пари.А там момчето на по 18-19 години трудно ще се наложат.
110 години любов!
bigbonusprize написа:Проблема е, че Макриев ламти за пари. Всичко на ниво клуб-клуб е договорено...
Абе пич какво значи "ламти" бе? Ти да не искаш играч, който струва милион и половина евро да дойда да играе за 10 хиляди на месец?!?!?! Смях.