Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Re: Има ли място за Макриев в Левски?

Мнениеот peterx » 26 юни 2009 14:09

Ами по-скоро клубът не подписа с Ели Зизов.
В съвременния футбол кой футболист може да си позволи да иска гарантиран брой мачове като титуляр?!?
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

sini bogove
Контакти:

Мнениеот sini bogove » 26 юни 2009 14:11

Litex,Като не си чел каквото трябва не умувай!Струва 1,5 милиона,но за толкова е купен от израелците,но искат по малко при условие,че вземат 50 % от бъдещ трансфер!!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 26 юни 2009 14:14

Абе не знам евреи или марсианци ли са проблема в селекцията на Левски,но вече е ОЧЕИЗВАДНО,че с това ръководство си е е*ало майката ! Извинявам се за израза,но ми писна да не знам какво става в Левски ! Слухове,скандали,заяждане с ЦСКА,продажба на клубът,извънземни кацнаха и не знам си още какво...много големи приказки - действия и резултати никакви !!! Писна ми след всеки евромач да търся причини защо Левски отпадна от некви скиори,алпинисти,стругари и секви други такива ! Аз както и всички обичащи Синята идея искаме да знаем каква е политиката за развитие на клубът в перспектива,кой ще дойде и кой ще си отиде от Левски ! Батков обеща да направи сериозни промени в Левски при условие,че сините фенове подкрепят Левски до края(без да воюват с ръководството),така и стана и без нас титла нямаше да има ! То за кво ни е тая титла,ако пак ще се излагаме ? Просто статистика - голям праз 26та титла в такъв случай...и 27ма и 152ра да е-все тая ! Имаме уникален шанс да влезнем в групите на някой от двата Евро-турнира,но с Велев и без скъпи играчи,който да са проверени - е няма да стане ! Първата крачка която Батков няма да направи,а трябва е да разкара Велев - Левскар е,ама с хъс братче не става само - трЕбва и акъл т.е. тактика - а такава при Джеймсчо епа нЕма ! След това,да купува Макриев,Кривия/Бардон и още един дефанзивен футболист,да задържи Гаджев и това е !

П.П. Темата няма да я заключваме,стига да не се почва с обиди ! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Приказки без край....................................

Мнениеот Blue_Lion » 26 юни 2009 14:18

ОЧЕИЗВАДНО е,че с това ръководство си е е*ало майката ! Извинявам се за израза,но ми писна да не знам какво става в Левски ! Слухове,скандали,заяждане с ЦСКА,продажба на клубът,извънземни кацнаха и не знам си още какво...много големи приказки - действия и резултати никакви !!! Писна ми след всеки евромач да търся причини защо Левски отпадна от некви скиори,алпинисти,стругари и секви други такива ! Аз както и всички обичащи Синята идея искаме да знаем каква е политиката за развитие на клубът в перспектива,кой ще дойде и кой ще си отиде от Левски ! Батков обеща да направи сериозни промени в Левски при условие,че сините фенове подкрепят Левски до края(без да воюват с ръководството),така и стана и без нас титла нямаше да има ! То за кво ни е тая титла,ако пак ще се излагаме ? Просто статистика - голям праз 26та титла в такъв случай...и 27ма и 152ра да е-все тая ! Имаме уникален шанс да влезнем в групите на някой от двата Евро-турнира,но с Велев и без скъпи играчи,който да са проверени - е няма да стане ! Първата крачка която Батков няма да направи,а трябва е да разкара Велев - Левскар е,ама с хъс братче не става само - трЕбва и акъл т.е. тактика - а такава при Джеймсчо епа нЕма ! След това,да купува Макриев,Кривия/Бардон и още един дефанзивен футболист,да задържи Гаджев и това е !
Изображение

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 26 юни 2009 14:21

Момчето е прав,че иска пари поне колкото в Израел.Това,че вие си мислите , че някой играе за "синята идея" е...Какво ,да се чувства горд,че е в Левски и да взима по-малко пари ли??
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

monifans
Контакти:

Мнениеот monifans » 26 юни 2009 14:25

Напълно съм съгласен с теб!!!
Blue_Lion написа:Абе не знам евреи или марсианци ли са проблема в селекцията на Левски,но вече е ОЧЕИЗВАДНО,че с това ръководство си е е*ало майката ! Извинявам се за израза,но ми писна да не знам какво става в Левски ! Слухове,скандали,заяждане с ЦСКА,продажба на клубът,извънземни кацнаха и не знам си още какво...много големи приказки - действия и резултати никакви !!! Писна ми след всеки евромач да търся причини защо Левски отпадна от некви скиори,алпинисти,стругари и секви други такива ! Аз както и всички обичащи Синята идея искаме да знаем каква е политиката за развитие на клубът в перспектива,кой ще дойде и кой ще си отиде от Левски ! Батков обеща да направи сериозни промени в Левски при условие,че сините фенове подкрепят Левски до края(без да воюват с ръководството),така и стана и без нас титла нямаше да има ! То за кво ни е тая титла,ако пак ще се излагаме ? Просто статистика - голям праз 26та титла в такъв случай...и 27ма и 152ра да е-все тая ! Имаме уникален шанс да влезнем в групите на някой от двата Евро-турнира,но с Велев и без скъпи играчи,който да са проверени - е няма да стане ! Първата крачка която Батков няма да направи,а трябва е да разкара Велев - Левскар е,ама с хъс братче не става само - трЕбва и акъл т.е. тактика - а такава при Джеймсчо епа нЕма ! След това,да купува Макриев,Кривия/Бардон и още един дефанзивен футболист,да задържи Гаджев и това е !

П.П. Темата няма да я заключваме,стига да не се почва с обиди ! ;)

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 юни 2009 14:27

mikata написа:Сагата с Димитър Макриев очевидно ще се удължи. Гонг научи, че част от преговорите най-вероятно ще продължат във Варна. В морската столица на почивка е отседнал президентът на Ашдод, клубът, с който Левски се договори за преминаването на централния нападател.

Нали се бяха разбрали с Ашдод :evil: или поредна лъжа на Батков
Батков НЯМА ПАРИ :!: , няма да има никаква селекция

Проблема е, че Макриев ламти за пари. Всичко на ниво клуб-клуб е договорено...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: 16 пъти за един сезон

Мнениеот bigbonusprize » 26 юни 2009 14:27

Чорбаспор отдавна са ни абонати... Това им е орисията...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 26 юни 2009 14:36

Времената се промениха.Футболът вече не е романтичен.Кинтите определят правилата.Надали в световен мащаб има много футболисти които да играят за чест и слава.Всеки си има нещо наум.Гонзо игра контузен за да се превърне в легенда,Делев иска ниска заплата и да живее в бунгалата на цска за да спечели феновете.Всеки го прави от интерес.Най - нормалното е футболист да си отстоява исканията.Особено в първенство като нашето,където развитието ти по никакъв начин не е гарантирано.Мустака направи някои хубави неща за клуба и доста грешки също. Но темата в момента е Макриев.Има или няма място в Левски? - Да. Голаджия е..такъв в момента нямаме.Има добри крила но нямаме голаджия. Той ни е много нужен ако искаме да направиме нещо.Не знам какъв е проблема да дойде при нас.Израелците или той,но Батков определено трябва да се вземе в ръце и да осигури на отбора него и поне още 1 класно попълнение.При евентуална лоша форма или контузия на Христов оставаме без нападение.Смешно е да си мислиме,че с Табаков и Цачев в момента може да направиме нещо.Има много хляб в момчетата,но по пътя към ШЛ,която според мен трябва да е задължителна тази година няма да играеме само с андорци и прочие.Ще играеме с отбори които се борят за хляб и пари.А там момчето на по 18-19 години трудно ще се наложат.
110 години любов!

Потребителски аватар
krivia
Контакти:

Мнениеот krivia » 26 юни 2009 14:37

bigbonusprize написа:Проблема е, че Макриев ламти за пари. Всичко на ниво клуб-клуб е договорено...

Абе пич какво значи "ламти" бе? Ти да не искаш играч, който струва милион и половина евро да дойда да играе за 10 хиляди на месец?!?!?! Смях.

Върни се в “Архив”