Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот GOLEADOR » 20 юни 2015 18:02

Кашчей написа:
NOMER14 написа:
icko65 написа:
NOMER14 написа:
icko65 написа:ЦСКА и Левски не могат да се срещнат за купата.Отбори от А окръжна не участват в турнира.

Сегашния нали ще го пращат във В групата.

Той ще фалира

И за какво бе цял месец тая дандания, като ще има само едно Цесека.

Едно, но ново, с друг имидж и не съвсем същото име.
То, и досега името беше изпразнено от смисъл, а сега съвсем ще е кухо-просто набор от 4 главни букви, които като комбинация нищо не означават.

Що бе Кашчей,твоето име не е ли изпразнено от значение (набор от 5 букви)?Или ти се изживяваш като вестител (или работиш като такъв)?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 юни 2015 18:02

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
NOMER14 написа:
icko65 написа:ЦСКА и Левски не могат да се срещнат за купата.Отбори от А окръжна не участват в турнира.

Сегашния нали ще го пращат във В групата.

Сегашния Манджуковци го фалират и правят ФК ЦСКА който почва от "В" група,не знам точно на кой на местото.Бюджета на ФК ЦСКА ще е 3 000 000 лева.Апропо,ти протестира ли срещу ГГ?Поиска ли ГГ да напусне Литекс ?Или да позная,мълал си като ..... и си се надявал той да остане да издържа отбора на Литекс?

Глупости, и то големи!

И аз това им викам на Боклуците,но Манджуковци това са решили и това правят.

Манджуковци казаха това при условие, че нищо друго не се случи. Казаха, също така, че няма да допуснат да има два ЦСКА и че няма да правят никакви пречки на Божков. Допускам, че по някакъв начин сегашния клуб ще се прехвърли на Божков и до фалит няма да се стигне. Не знам какво ще се случи с дълговете, но поне този към НАП трябва да бъде поет.

Ако сегашното дружество се прехвърли, може ли само с активите да се прехвърли, защото аз не мисля така.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2015 18:03

Софиянци,
знаете ли имената на отборите от софийската А окръжна група? Щото аз не ги знам в нашата А окръжна в дълбоката провинция.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 20 юни 2015 18:03

Тик-Так1892 написа:Идеята ЦСКА умря днес.Беше продадена от една групичка,която говори от името на цялата общност.Безсрамници мръсни!Оставихте се Тиквоча да взима решение вместо вас,глупаци.

не ти се разбира, пич... ясно е, че не си цесекар и няма причина да се месиш, но ако имаш мнение, което държиш да изкомуникираш опитай се малко по-грамотно, моля.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 20 юни 2015 18:03

Кашчейчо айде да не се правиш на много остроумен :x

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юни 2015 18:04

vaskonti написа:
icko65 написа:
Кашчей написа:

Сигурен ли си?

Абсолютно!

Ами, бъркаш :)

Не бъркам.Щом почват от А окръжна а не от А областна нямат право.В София има А окръжна град и А окръжна област.Зависи откъде ще тръгнат.Ако е от града нямат право
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 20 юни 2015 18:04

vaskonti написа:Манджуковци казаха това при условие, че нищо друго не се случи. Казаха, също така, че няма да допуснат да има два ЦСКА и че няма да правят никакви пречки на Божков. Допускам, че по някакъв начин сегашния клуб ще се прехвърли на Божков и до фалит няма да се стигне. Не знам какво ще се случи с дълговете, но поне този към НАП трябва да бъде поет.

Абе то ВБ и ГГ се бяха прегърнали, ама се разсъхна работата според пресата за 6-8млн.Манджука каза, че е налял 7млн.,че държи и концесията.Как ще се разберат с говедото,опс г-н Божков е вече , ще е много интересно.Може да осъмнем с някоя интересна новина някой скорошен ден.
Последна промяна от GA_ veliki на 20 юни 2015 18:05, променено общо 1 път.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 юни 2015 18:05

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Ще се изкефя на следващото дерби 100-йчо пак да ни е треньор и отново да опъне подуене,да видя тогава какво ще мучат.Впрочем,няма никакво значение какво мислят подуенци,важни сме ние какво правим и казваме!

Пак си се развихрил.Още малко ти трябва и лупи ще уредиш на длъжност.Нямаш настигане.

Тоя Томов яко ти е бръкнал в здравето щом го виждаш във всеки пост в този форум.Отиди се лекувай бе човек,докато не е станало късно!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 20 юни 2015 18:05

captain_drifuss написа:
Тик-Так1892 написа:Идеята ЦСКА умря днес.Беше продадена от една групичка,която говори от името на цялата общност.Безсрамници мръсни!Оставихте се Тиквоча да взима решение вместо вас,глупаци.

не ти се разбира, пич... ясно е, че не си цесекар и няма причина да се месиш, но ако имаш мнение, което държиш да изкомуникираш опитай се малко по-грамотно, моля.

Лаик!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 юни 2015 18:07

Кашчей написа:
vaskonti написа:Манджуковци казаха това при условие, че нищо друго не се случи. Казаха, също така, че няма да допуснат да има два ЦСКА и че няма да правят никакви пречки на Божков. Допускам, че по някакъв начин сегашния клуб ще се прехвърли на Божков и до фалит няма да се стигне. Не знам какво ще се случи с дълговете, но поне този към НАП трябва да бъде поет.

Ако сегашното дружество се прехвърли, може ли само с активите да се прехвърли, защото аз не мисля така.

Естествено, че не може. Но при това развитие на нещата огромен процент от задълженията към разни анимационни герои могат да бъдат лесно предоговорени и редуцирани чувствително. Затова говоря, че е редно да се поеме изцяло само дълга към НАП, а останалото...да се предоговори.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”