Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Мениджъри предлагат ганайски национал на Левски
Може и да е добър футболист. Интересно ми как някои му определиха възрастта по една доста некачествена снимка. Визитката му е интересна,ако е действителна,но това предполагам не е толкова трудно да се провери . Лично моето мнение,че половината африкански страни имат национални отбори ,които са доста по-добри от нашия. Само от Гана се сещам за футболисти като Абеди Пеле,Йебоа, Сами Куфур, Ибрахим Танко, М.Есиен които играха успешно футбол на възможно най-високо ниво. Преди време на проби в "Левски" беше Папа Буба Диоп,но някои наши специалисти не го харесаха. По-късно той стана голмайстотр на френското първенство и вкара 4 гола на Световното Първенство в Япония и Корея. Не се знае от коя трънка ще изскочи заека. Според мен може да го пробват и ако става защо да не го ангажират.
garfild8 написа:Ей,не спират да се гъбаркат с нашия футбол и в случая с Левски.Футбола ни стана за смях,отдавна,какво се учудвам?
Е в случая с Левски се гъбарка синия корифей В.Г.
Тази новина я има само в гонг, а че В.Г. е писал по инерция това за него е запазена марка.
Аз искам да го вземат Левски този футболист и тогава ще питам В.Г. по какъв начин същия ще играе през сезона.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Само тези тримата запълват квотата, какво да говорим за нови.
Тази новина е поредната партенка
3ма ли е квотата? Не бяха ли 4ма или съм се объркал?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:PFC Litex написа:Само тези тримата запълват квотата, какво да говорим за нови.
Тази новина е поредната партенка
3ма ли е квотата? Не бяха ли 4ма или съм се объркал?
Доколкото зная квотата е трима, но дори и четирима да е, то вие имате:
Жо, Бензукан, Тевия и Тасевски, и за този пак няма място, като не се знае и какво става около Рабех и на кой е последно футболист.
Edit topic:
Да квотата е трима: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=117101

PFC Litex написа:garfild8 написа:Ей,не спират да се гъбаркат с нашия футбол и в случая с Левски.Футбола ни стана за смях,отдавна,какво се учудвам?
Е в случая с Левски се гъбарка синия корифей В.Г.
Тази новина я има само в гонг, а че В.Г. е писал по инерция това за него е запазена марка.
Аз искам да го вземат Левски този футболист и тогава ще питам В.Г. по какъв начин същия ще играе през сезона.
Ами ще бъде много интересно тогава.И може би смешно.

Само Черно море.
- bigbonusprize
- Контакти:
Рабех си е на Анжи. Има договор за продажба и футболиста е подписал личен договор. Те да му мислят...
Рабен просто го споделих в контекста на темата.
В момента нямате място този да играе за Левски до края на сезон 2009/2010, а това че корифея В.Г. не го написал говори зле за него........, ако ще го привличате за новия сезон 2010/2011 е друг въпрос, но тогава някой из между Жо, Тевия, Тасевски и Бензукан или трябва да получи ЕС паспорт или да бъде продаден.
Също така много важно нещо: всеки клуб който има чужденци извън ЕС и договорите им изтичат в края на този сезон трябва да вземат мерки, тъй като няма да могат да сключат нови договори. За сега минават между капките, тъй като го приемат като заварено положение.
В момента нямате място този да играе за Левски до края на сезон 2009/2010, а това че корифея В.Г. не го написал говори зле за него........, ако ще го привличате за новия сезон 2010/2011 е друг въпрос, но тогава някой из между Жо, Тевия, Тасевски и Бензукан или трябва да получи ЕС паспорт или да бъде продаден.
Също така много важно нещо: всеки клуб който има чужденци извън ЕС и договорите им изтичат в края на този сезон трябва да вземат мерки, тъй като няма да могат да сключат нови договори. За сега минават между капките, тъй като го приемат като заварено положение.

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Рабен просто го споделих в контекста на темата.
Квотата е за 3ма и Жо е с бг паспорт. Но може Тасевски да вземе гражданство и да освободи 1 място. Може и да го продадат.
bigbonusprize написа:Квотата е за 3ма и Жо е с бг паспорт. Но може Тасевски да вземе гражданство и да освободи 1 място. Може и да го продадат.
Защо си мислиш, че БГ гражданство се раздава на ляво и дясно от днес за утре?
Ако е толкова лесно какъв изобщо е смисъла да има ограничителна квота?
Защо тогава дори и Гонзо го каза, трябваше да освободите чужденец за да картотекирате Тевия?
Аз доколкото имам спомен Тасевски също има българско гражданство.

По-точното заглавие е мениджъри се гаврят с ПФК Левски с ганайски национал
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.