Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот Tiberius » 13 мар 2019 00:08

Ако утре Пуул отпаднат, май ще стискам палци на Сити нататък в турнира.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 13 мар 2019 00:09

CSKA69 написа:
Thsmith написа:
CSKA69 написа:
Tiberius написа:Много жалки Атлетико. Дали не е време да сменят Чоло? ;) Лопетеги е свободен.

Солари също Ама като се замисля май е време да вземат един Специален преводач от португалския град Сетубал :mrgreen: :twisted:

Да вземат по-добре един плешив наркоман, че да му лъсне задника без да е с най-богатия отбор :lol: Както и на глупавия му футбол без играчи 3 класи над другите

Да го взимат, бе! Аз искам да видя Ливърпул шампион, а докато той се подвизава по терените в Англия няма да ме огрее сякаш :lol: В Шампионската лига съм спокоен - Гуардиола все ще намери начин да се самопрецака ;) :lol: Пожелавам му да му се падне именно Ювентус на четвъртфинала 8-)
Значи да чакаме края на годината ; ) ама то верно при тебе няма как да е лошо развитието. Винаги ще си намериш да се радваш за някой при тия 1000 противоположни неща, които подкрепяш. :lol:
Последна промяна от Thsmith на 13 мар 2019 00:10, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 мар 2019 00:10

NOMER14 написа:Класика в ШЛ!
Ако утре Барса продължи, на 1/4 финалите ще имаме 6 отбора - носители на КЕШ плюс 2 английски отбора. Традициите победиха тая година.

Че то на четвъртфиналите винаги си има 4-5 до 6 носители на ШЛ, традициите си побеждават всяка година в това отношение.
Тази година различното е, че най-вероятно ще има само един испански отбор на четвъртфиналите. Тоест, може би започва слизането от върха на Примера дивизион.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 13 мар 2019 00:11

Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба :lol: :mrgreen: :evil:

Сардукара още от първия мач вярваше в обрата, заради него съм Юве да я вземат. А и оня пъпеш Борото ае :lol:
И без това останалите са английските ботуши и отцепниците в турнира :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 13 мар 2019 00:13

Тия Шалке показаха нивото на немския футбол. Канеха се да изпреварват Англия по коефициент, ама това Тотнъм да те нулира в двата мача и това ми било втория най-добър отбор (Дортмунд), а Ман. Сити да те смазва със 7-0, а първия мач Сити с 10 човека да те обърне до 2-3 като нашега...явно има още доста да учат. Това че имат отлична публика немските отбори не може да компенсира несъстоятелността на отборите и некадърността на ръководство и треньори. Оправданието че Байерн взимал най-доброто не е съвсем точно - един отбор излиза с 11 човека (няма как да оберат всички останали 17 отбора в БЛ), да не говорим че те доброволно си продават талантите главно в отбори от Англия/Испания и дори Франция, и не толкова в Байерн. :roll:

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 13 мар 2019 00:13

JackPackage написа:Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба :lol: :mrgreen: :evil:

Сардукара още от първия мач вярваше в обрата, заради него съм Юве да я вземат. А и оня пъпеш Борото ае :lol:

Целият свят беше за вас, но за пореден път ни разочаровахте!!! :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 мар 2019 00:14

Groucho написа:
NOMER14 написа:Класика в ШЛ!
Ако утре Барса продължи, на 1/4 финалите ще имаме 6 отбора - носители на КЕШ плюс 2 английски отбора. Традициите победиха тая година.

Че то на четвъртфиналите винаги си има 4-5 до 6 носители на ШЛ, традициите си побеждават всяка година в това отношение.
Тази година различното е, че най-вероятно ще има само един испански отбор на четвъртфиналите. Тоест, може би започва слизането от върха на Примера дивизион.

Аз не виждам как ще има испански отбор като всички вече отпаднаха :)

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 13 мар 2019 00:14

Tiberius написа:Ако утре Пуул отпаднат, май ще стискам палци на Сити нататък в турнира.

Аз пък вече не знам за кой да викам гледай какво става . Атлетико уж добри отпаднаха Реал и те нищо чудно Барселона да се насере или някой друг уж ''як" отбор . ШЛ лига става вече за най-жилавия отбор . И така отбора който се раздава той ще спечели а не тоя който е най-силния .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 13 мар 2019 00:15

Tiberius написа:
JackPackage написа:Тук прекалено много хора от Барса и Пул бяха за нас и ни прокълнаха деба :lol: :mrgreen: :evil:

Целият свят беше за вас, но за пореден път ни разочаровахте!!! :lol:

Съпричастни сме с вас тая година :oops: :| :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 13 мар 2019 00:15

Плюс всички от Милан и Интер :lol:

Върни се в “Архив”