Такааааа....
След падането на Берлинската стената (1989г.) първото скандиране на сините фенове бе:"Левски - оле, нищо общо с мевере", за което ядоха бой първо в град Толбухин, после и на други места. Мръсните милиционери никога не простиха този лозунг до ден днешен.
Какво е това нещо милиционерът?
-облечена в униформа персона, биеща българските деца, защото протестират срещу цигански убийци(Катуница);
-персона, биеща красивите и интелигентите пред Народното събрание(Кой и Белия автобус);
-катаджии, рекетиращи обикновените шофьори;
-ако те хване милиционер и си без ЛК, ще те окаушат, но това не важи за мургави пришелци от Азия и Африка
- и т.н и т.н., т.е. историческата задача на милицията у нас и в чужбина е да пази властта на управляващите от НАРОДА.
Бидейки Отборът на народа, ФК Левски е мишена и трън в техните очи.
"А" Футболна група - Сезон 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой лъже?
Old_death написа:А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!
Не е едно и също. И понеже бях на мача, мога да спомена доста подробности относно организацията( всъщност за липсата на такава). Самият инцидент и зараждането му не видях, защото бях вътре. Ясно ми е защо е станало така.
Но ако говорим за принципност, този селски баир НЯМА никакъв шанс да бъде лицензиран за мачове от А група, че и от Б дори! Не може някаква бабичка да продава билетчета на 500-600 човека през някакъв стобор, плюнчейки мазни пръсти и броейки по десет пъти парите. Нищо против женицата, но ние 4 часа преди мача ли трябва да се наредим там, за да влезем навреме? Санитарно-хигиенните условия да описвам ли, или няма нужда?
Кой е лицензирал това жалко подобие на трибуна?
Значи всеки селски полицейски участък може да нахлуе сред гостуващите фенове пред стадиона, да предизвика безредици и да се иска вадене от групата на тази база?
Нещо не ми се връзва. Освен всичко друго въпросните лица са установени и ще носят отговорност за действията си, като ще получат и адвокатска защита. В съда ще се види кой крив, кой прав и чия е вината.
Да се иска вадене на Левски от групата заради такъв инцидент е несериозно и необективно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
honda написа:Old_death написа:v.r.s. написа:Old_death написа:Red_Neck написа:Що се чудиш .... различни източници, различна информация
Според МВР е било "НА" , но според дежурния делегат е било "ИЗВЪН" ..... щото "децата" не са стигнали до терена и дежурната стая
Бяха с последно предупреждение, а сега дори не ги наказват .... щото да им затворят Б, та повече хора да отидат в А си е жива услуга
"Сами срещу всички!" .... заебиv.r.s. написа:Или може би ако хвърлиш предмет извън стадиона и нараниш служебно лице намиращо се в неговите граници, то се гледа от къде е хвърлен предмета, а не къде се намира служебното лице?
Колега, гледа се откъде започва нарушението ...![]()
![]()
Тълкованията са излишни . В наредбата категорично е записани НА СТАДИОНА ИЛИ В ОКОЛНОСТИТЕ . Както и да го четеш или го гледаш , нарушението се вързва с това определение . Това е третата им издънка в рамките на една спортна година , което се наказва с изхвърляне в по долна дивизия . Явно правилниците не важат за всички . За тия ще сменят и конституцията , но пак ще са без наказание !
Няма такова нещо като околностите на стадиона, а за района на стадиона, така е записано в наредбата.
А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!
Би ли ни обяснил точно в коя точка на Дисцилпилинарния правилник е написано това?![]()
Сигурен ли си ,че си чел Дисциплинарния правилник на БФС за шампионат 2015/16?- защото според мен ако наказанието по чл 37 ал 7 б- лишаване от домакинство 1 до 4 мача и глоба от 10000лв, при повторно нарушение се прилага чл 37 ал 7 г- лишаване от домакинство до края на първенството и 15000лв глоба- това е максималната санкция която може да бъде наложена на Левски.. Това пише в Дисциплинарния правилник, другото са ваши свободни тълкувания. Прилагането на чл 37 ал 7 д- изваждане от групата е възможно само след като вече е наложена санкция по чл 37 ал 7 г- такова все още няма наложено на Левски.
http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-05/Distziplinaren_Pravilnik_2015-2016_v3.pdf
Тълкувай си го както искаш . Това е дисциплинарния правилник за тая година .
Сензациите в родната спортна преса на 17 май, вторник, 2016 година:
Труд: Левски трепери за мястото си в елита и Европа
„Левски“ е заплашен от изваждане от „А“ група според Дисциплинарния правилник на БФС след инцидента между феновете на „сините“ и органите на реда в Благоевград. Осем полицаи са пострадали след сблъсък с гостуващата агитка по време на двубоя от 34-тия кръг на „А“ група между „Пирин“ и „Левски“ (0:1). Това е трето подобно провинение за агитката на 26-кратните шампиони през настоящия сезон, а според наредбата наказанието за това е изхвърляне от шампионата и глоба от 20 000 лева.
Първият инцидент бе в края на декември, когато фенове на „Левски“ раниха полицай по време на мача от турнира за Купата на България срещу „Литекс“ в Ловеч при загубата с 0:3. Само няколко дни по-късно, още преди да се произнесе Дисциплинарната комисия, „сини“ привърженици удариха с камък в главата друго длъжностно лице - Юри Стоименов, главен делегат на скандално прекратения двубой от 20-ия кръг на „А” група с „Литекс“.
А това е фактологията от " постиженията " на феновете ви . Не ми се коментира кой , защо и как е наказан , но ми идва всеки път , когато някой син заговори за " синьото " БФС , да му счупя главата . Ако правилниците се спазваха толкова стриктно , както бяха спазвани за нас , Литекс и Локото , трябваше още преди две години да сте изхвърлени от групата . Виж дали в наредбите има наказание за игра пред празни трибуни и си отговори защо бяхте наказвани така ? Ако не можеш , или нямаш съвест да отговориш , ще ти кажа аз . С тия наказания ви отърваваха , защото по правилник трябваше да ви лишават от домакинство , а пак по тоя превилник след три лишавания от домакинство следва изваждане от групата . За това по тихичко и да не ви чувам !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
sin4ec написа:Old_death написа:
Но ако говорим за принципност, този селски баир НЯМА никакъв шанс да бъде лицензиран за мачове от А група, че и от Б дори!
Кой го е лицензирал този селски баир? Ето видео:
https://topsport.bg/bg-football/skandal ... video.html
Тъй като това съоръжение не е стадион, затова не могат да се четат членове и букви от някаква наредбичка.
Какви са тия пътеки за гъби зад седалките, какви са тия железни порти, какви са тия телени огради към гората....

NOMER14 написа:Такааааа....
След падането на Берлинската стената (1989г.) първото скандиране на сините фенове бе:"Левски - оле, нищо общо с мевере", за което ядоха бой първо в град Толбухин, после и на други места. Мръсните милиционери никога не простиха този лозунг до ден днешен.
Какво е това нещо милиционерът?
-облечена в униформа персона, биеща българските деца, защото протестират срещу цигански убийци(Катуница);
-персона, биеща красивите и интелигентите пред Народното събрание(Кой и Белия автобус);
-катаджии, рекетиращи обикновените шофьори;
-ако те хване милиционер и си без ЛК, ще те окаушат, но това не важи за мургави пришелци от Азия и Африка
- и т.н и т.н., т.е. историческата задача на милицията у нас и в чужбина е да пази властта на управляващите от НАРОДА.
Бидейки Отборът на народа, ФК Левски е мишена и трън в техните очи.
Айде , айде!!! Бях на мача в Толбухин , непосредсвено до вашата агитка. Такова скандиране "Левски - оле, нищо общо с мевере" нямаше.Тогава огради на стадиона нямаше и вашите влязоха на терена да подкрепят Наско Сираков , при спора му със съдията.Не на пистата или зад вратата , а на терена пред вратата.После полицията наистина изчисти целия ви сектор.Много ме изкефиха , голям бой ви теглиха! Стадиона беше препълнен и за последно тогава публиката ръкопляска на полицията в Добрич!
sin4ec написа:Old_death написа:А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!
Не е едно и също. И понеже бях на мача, мога да спомена доста подробности относно организацията( всъщност за липсата на такава). Самият инцидент и зараждането му не видях, защото бях вътре. Ясно ми е защо е станало така.
Но ако говорим за принципност, този селски баир НЯМА никакъв шанс да бъде лицензиран за мачове от А група, че и от Б дори! Не може някаква бабичка да продава билетчета на 500-600 човека през някакъв стобор, плюнчейки мазни пръсти и броейки по десет пъти парите. Нищо против женицата, но ние 4 часа преди мача ли трябва да се наредим там, за да влезем навреме? Санитарно-хигиенните условия да описвам ли, или няма нужда?
Значи всеки селски полицейски участък може да нахлуе сред гостуващите фенове пред стадиона, да предизвика безредици и да се иска вадене от групата на тази база?
Нещо не ми се връзва. Освен всичко друго въпросните лица са установени и ще носят отговорност за действията си, като ще получат и адвокатска защита. В съда ще се види кой крив, кой прав и чия е вината.
Да се иска вадене на Левски от групата заради такъв инцидент е несериозно и необективно.
В правилника няма посочен случай за някаква бабичка , която си е слюнчила пръстите . Това е въпрос на организация . Аз говоря за двоен стандарт в решенията на ДК и за нищо повече . Постарал съм се доколкото мога , имайки предвид и ограниченото си свободно време , да подкрепя думите си с доказателства , които можеше да намери всеки , вместо да говори по подразбиране . Дреме ми на набора как и с какво ви глезят в ГФС , но поне не гледайте в нашето канче . И без това си имате достатъчно проблеми . Между другото , бях на 120 % сигурен , че нямаше да ви накажат . Ако се наложи , тия ще сменят и конституцията , но ще минете между капките . Вчера един приятел предвиди , че ще ви накажат със затваряне на сектора за едно полувреме . За малко да познае . Чао от мене за сега !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Кога ще накарат онбашията от Разград да си преведе гостуващият сектор в приличен вид, а не в гълабарник?[/quot
Когато се научите да се държите като нормални хора,а не като Сомалийски пирати.Жалко ,че нормалните фенове страдат заради тези бомбаджии
Когато се научите да се държите като нормални хора,а не като Сомалийски пирати.Жалко ,че нормалните фенове страдат заради тези бомбаджии
Old_death написа:sin4ec написа:Old_death написа:А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!
В правилника няма посочен случай за някаква бабичка , която си е слюнчила пръстите . Това е въпрос на организация . Аз говоря за двоен стандарт в решенията на ДК и за нищо повече . Постарал съм се доколкото мога , имайки предвид и ограниченото си свободно време , да подкрепя думите си с доказателства , които можеше да намери всеки , вместо да говори по подразбиране . Дреме ми на набора как и с какво ви глезят в ГФС , но поне не гледайте в нашето канче . И без това си имате достатъчно проблеми . Между другото , бях на 120 % сигурен , че нямаше да ви накажат . Ако се наложи , тия ще сменят и конституцията , но ще минете между капките . Вчера един приятел предвиди , че ще ви накажат със затваряне на сектора за едно полувреме . За малко да познае . Чао от мене за сега !
Точно Па вие да говорите за двоен стандарт , е гротесктно.

-
- Контакти:
Не разбирам смисъла на спора.Ако накажат Левски каква,както и да се казва, група ще има?