"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Кой лъже?

Мнениеот NOMER14 » 17 май 2016 19:28

Такааааа....
След падането на Берлинската стената (1989г.) първото скандиране на сините фенове бе:"Левски - оле, нищо общо с мевере", за което ядоха бой първо в град Толбухин, после и на други места. Мръсните милиционери никога не простиха този лозунг до ден днешен.
Какво е това нещо милиционерът?
-облечена в униформа персона, биеща българските деца, защото протестират срещу цигански убийци(Катуница);
-персона, биеща красивите и интелигентите пред Народното събрание(Кой и Белия автобус);
-катаджии, рекетиращи обикновените шофьори;
-ако те хване милиционер и си без ЛК, ще те окаушат, но това не важи за мургави пришелци от Азия и Африка
- и т.н и т.н., т.е. историческата задача на милицията у нас и в чужбина е да пази властта на управляващите от НАРОДА.
Бидейки Отборът на народа, ФК Левски е мишена и трън в техните очи.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 май 2016 19:29

Old_death написа:А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!

Не е едно и също. И понеже бях на мача, мога да спомена доста подробности относно организацията( всъщност за липсата на такава). Самият инцидент и зараждането му не видях, защото бях вътре. Ясно ми е защо е станало така.
Но ако говорим за принципност, този селски баир НЯМА никакъв шанс да бъде лицензиран за мачове от А група, че и от Б дори! Не може някаква бабичка да продава билетчета на 500-600 човека през някакъв стобор, плюнчейки мазни пръсти и броейки по десет пъти парите. Нищо против женицата, но ние 4 часа преди мача ли трябва да се наредим там, за да влезем навреме? Санитарно-хигиенните условия да описвам ли, или няма нужда?
Кой е лицензирал това жалко подобие на трибуна?
Значи всеки селски полицейски участък може да нахлуе сред гостуващите фенове пред стадиона, да предизвика безредици и да се иска вадене от групата на тази база?
Нещо не ми се връзва. Освен всичко друго въпросните лица са установени и ще носят отговорност за действията си, като ще получат и адвокатска защита. В съда ще се види кой крив, кой прав и чия е вината.
Да се иска вадене на Левски от групата заради такъв инцидент е несериозно и необективно.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 май 2016 19:38

honda написа:
Old_death написа:
v.r.s. написа:
Old_death написа:
Red_Neck написа:Що се чудиш .... различни източници, различна информация ;)
Според МВР е било "НА" , но според дежурния делегат е било "ИЗВЪН" ..... щото "децата" не са стигнали до терена и дежурната стая ;)

Бяха с последно предупреждение, а сега дори не ги наказват .... щото да им затворят Б, та повече хора да отидат в А си е жива услуга ;)

"Сами срещу всички!" .... заеби

v.r.s. написа:Или може би ако хвърлиш предмет извън стадиона и нараниш служебно лице намиращо се в неговите граници, то се гледа от къде е хвърлен предмета, а не къде се намира служебното лице?

Колега, гледа се откъде започва нарушението ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тълкованията са излишни . В наредбата категорично е записани НА СТАДИОНА ИЛИ В ОКОЛНОСТИТЕ . Както и да го четеш или го гледаш , нарушението се вързва с това определение . Това е третата им издънка в рамките на една спортна година , което се наказва с изхвърляне в по долна дивизия . Явно правилниците не важат за всички . За тия ще сменят и конституцията , но пак ще са без наказание !

Няма такова нещо като околностите на стадиона, а за района на стадиона, така е записано в наредбата.

А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!

Би ли ни обяснил точно в коя точка на Дисцилпилинарния правилник е написано това? ;)
Сигурен ли си ,че си чел Дисциплинарния правилник на БФС за шампионат 2015/16?- защото според мен ако наказанието по чл 37 ал 7 б- лишаване от домакинство 1 до 4 мача и глоба от 10000лв, при повторно нарушение се прилага чл 37 ал 7 г- лишаване от домакинство до края на първенството и 15000лв глоба- това е максималната санкция която може да бъде наложена на Левски.. Това пише в Дисциплинарния правилник, другото са ваши свободни тълкувания. Прилагането на чл 37 ал 7 д- изваждане от групата е възможно само след като вече е наложена санкция по чл 37 ал 7 г- такова все още няма наложено на Левски.

http://www.bfunion.bg/uploads/2015-08-05/Distziplinaren_Pravilnik_2015-2016_v3.pdf

Тълкувай си го както искаш . Това е дисциплинарния правилник за тая година .

Сензациите в родната спортна преса на 17 май, вторник, 2016 година:

Труд: Левски трепери за мястото си в елита и Европа

„Левски“ е заплашен от изваждане от „А“ група според Дисциплинарния правилник на БФС след инцидента между феновете на „сините“ и органите на реда в Благоевград. Осем полицаи са пострадали след сблъсък с гостуващата агитка по време на двубоя от 34-тия кръг на „А“ група между „Пирин“ и „Левски“ (0:1). Това е трето подобно провинение за агитката на 26-кратните шампиони през настоящия сезон, а според наредбата наказанието за това е изхвърляне от шампионата и глоба от 20 000 лева.

Първият инцидент бе в края на декември, когато фенове на „Левски“ раниха полицай по време на мача от турнира за Купата на България срещу „Литекс“ в Ловеч при загубата с 0:3. Само няколко дни по-късно, още преди да се произнесе Дисциплинарната комисия, „сини“ привърженици удариха с камък в главата друго длъжностно лице - Юри Стоименов, главен делегат на скандално прекратения двубой от 20-ия кръг на „А” група с „Литекс“.

А това е фактологията от " постиженията " на феновете ви . Не ми се коментира кой , защо и как е наказан , но ми идва всеки път , когато някой син заговори за " синьото " БФС , да му счупя главата . Ако правилниците се спазваха толкова стриктно , както бяха спазвани за нас , Литекс и Локото , трябваше още преди две години да сте изхвърлени от групата . Виж дали в наредбите има наказание за игра пред празни трибуни и си отговори защо бяхте наказвани така ? Ако не можеш , или нямаш съвест да отговориш , ще ти кажа аз . С тия наказания ви отърваваха , защото по правилник трябваше да ви лишават от домакинство , а пак по тоя превилник след три лишавания от домакинство следва изваждане от групата . За това по тихичко и да не ви чувам !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 май 2016 19:40

sin4ec написа:
Old_death написа:
Но ако говорим за принципност, този селски баир НЯМА никакъв шанс да бъде лицензиран за мачове от А група, че и от Б дори!

Кой го е лицензирал този селски баир? Ето видео:
https://topsport.bg/bg-football/skandal ... video.html

Тъй като това съоръжение не е стадион, затова не могат да се четат членове и букви от някаква наредбичка.

Какви са тия пътеки за гъби зад седалките, какви са тия железни порти, какви са тия телени огради към гората.... :roll:

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 17 май 2016 19:42

NOMER14 написа:Такааааа....
След падането на Берлинската стената (1989г.) първото скандиране на сините фенове бе:"Левски - оле, нищо общо с мевере", за което ядоха бой първо в град Толбухин, после и на други места. Мръсните милиционери никога не простиха този лозунг до ден днешен.
Какво е това нещо милиционерът?
-облечена в униформа персона, биеща българските деца, защото протестират срещу цигански убийци(Катуница);
-персона, биеща красивите и интелигентите пред Народното събрание(Кой и Белия автобус);
-катаджии, рекетиращи обикновените шофьори;
-ако те хване милиционер и си без ЛК, ще те окаушат, но това не важи за мургави пришелци от Азия и Африка
- и т.н и т.н., т.е. историческата задача на милицията у нас и в чужбина е да пази властта на управляващите от НАРОДА.
Бидейки Отборът на народа, ФК Левски е мишена и трън в техните очи.

Айде , айде!!! Бях на мача в Толбухин , непосредсвено до вашата агитка. Такова скандиране "Левски - оле, нищо общо с мевере" нямаше.Тогава огради на стадиона нямаше и вашите влязоха на терена да подкрепят Наско Сираков , при спора му със съдията.Не на пистата или зад вратата , а на терена пред вратата.После полицията наистина изчисти целия ви сектор.Много ме изкефиха , голям бой ви теглиха! Стадиона беше препълнен и за последно тогава публиката ръкопляска на полицията в Добрич!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 май 2016 19:44

Ти.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 май 2016 19:47

sin4ec написа:
Old_death написа:А не е ли едно и също ? Мястото на събитието попада в описанието на правилата , а наказанието е изваждане от групата . Стриктни за ЦСКА , Литекс и локото и късогледи за галениците !!!

Не е едно и също. И понеже бях на мача, мога да спомена доста подробности относно организацията( всъщност за липсата на такава). Самият инцидент и зараждането му не видях, защото бях вътре. Ясно ми е защо е станало така.
Но ако говорим за принципност, този селски баир НЯМА никакъв шанс да бъде лицензиран за мачове от А група, че и от Б дори! Не може някаква бабичка да продава билетчета на 500-600 човека през някакъв стобор, плюнчейки мазни пръсти и броейки по десет пъти парите. Нищо против женицата, но ние 4 часа преди мача ли трябва да се наредим там, за да влезем навреме? Санитарно-хигиенните условия да описвам ли, или няма нужда?
Значи всеки селски полицейски участък може да нахлуе сред гостуващите фенове пред стадиона, да предизвика безредици и да се иска вадене от групата на тази база?
Нещо не ми се връзва. Освен всичко друго въпросните лица са установени и ще носят отговорност за действията си, като ще получат и адвокатска защита. В съда ще се види кой крив, кой прав и чия е вината.
Да се иска вадене на Левски от групата заради такъв инцидент е несериозно и необективно.

В правилника няма посочен случай за някаква бабичка , която си е слюнчила пръстите . Това е въпрос на организация . Аз говоря за двоен стандарт в решенията на ДК и за нищо повече . Постарал съм се доколкото мога , имайки предвид и ограниченото си свободно време , да подкрепя думите си с доказателства , които можеше да намери всеки , вместо да говори по подразбиране . Дреме ми на набора как и с какво ви глезят в ГФС , но поне не гледайте в нашето канче . И без това си имате достатъчно проблеми . Между другото , бях на 120 % сигурен , че нямаше да ви накажат . Ако се наложи , тия ще сменят и конституцията , но ще минете между капките . Вчера един приятел предвиди , че ще ви накажат със затваряне на сектора за едно полувреме . За малко да познае . Чао от мене за сега !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 17 май 2016 19:50

Кога ще накарат онбашията от Разград да си преведе гостуващият сектор в приличен вид, а не в гълабарник?[/quot
Когато се научите да се държите като нормални хора,а не като Сомалийски пирати.Жалко ,че нормалните фенове страдат заради тези бомбаджии

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 май 2016 19:52

Old_death написа:
sin4ec написа:

В правилника няма посочен случай за някаква бабичка , която си е слюнчила пръстите . Това е въпрос на организация . Аз говоря за двоен стандарт в решенията на ДК и за нищо повече . Постарал съм се доколкото мога , имайки предвид и ограниченото си свободно време , да подкрепя думите си с доказателства , които можеше да намери всеки , вместо да говори по подразбиране . Дреме ми на набора как и с какво ви глезят в ГФС , но поне не гледайте в нашето канче . И без това си имате достатъчно проблеми . Между другото , бях на 120 % сигурен , че нямаше да ви накажат . Ако се наложи , тия ще сменят и конституцията , но ще минете между капките . Вчера един приятел предвиди , че ще ви накажат със затваряне на сектора за едно полувреме . За малко да познае . Чао от мене за сега !

Точно Па вие да говорите за двоен стандарт , е гротесктно. :lol: :lol: [offtopic]знам ,че не знаеш значението на думата.[/offtopic]
Изображение

Изображение

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 май 2016 19:58

Не разбирам смисъла на спора.Ако накажат Левски каква,както и да се казва, група ще има?

Върни се в “Архив”