ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот boabbb » 19 авг 2013 16:55

Нещо станахме отбор, където хората си събират точките за пенсия, май :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2013 17:23

mistreated написа:
Pichichi написа:М.Петров и един измежду Класнич/Сидибе (предпочитам хърватина) да подписват и ако може
да се прекрати наема на 2-та португалци ще е супер. Днес видях че сме щели да подписваме с Хоуърд а
австриеца Прагер си стегнал багажа само че дали е вярно това инфо!

:mrgreen:

Ще е добре да се вземе и един опитен бек, па ако може да играе и на 2-та фланга ще е супер. Също така е крайно
време когато Васил Попов се прибере да започне да получава минути а не да се пускат Апата и Грънчов на бека където
те нямат никакви умения.

Дано има възможност да прекратят наема на португалците. Иначе беше ясно, че само един измежду Хоуърд и Прегер ще остане. Словенчето може да ни свърши работа на десния бек, а Венци Василев да е негова резерва. Отляво нямаме алтернатива на Милисавлевич.

Словенеца се води ляв бек в трансфермарк.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 19 авг 2013 17:45

Нали сме обявили оздравителна година,за това събираме всякакви пенсионери с болежки,за да ги оздравяваме.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 19 авг 2013 18:06

Новият в ЦСКА продавал наркотици и едва не умрял по време на мач 19 август 2013 | 16:36 28 Twitter Евентуално ново попълнение на ЦСКА Мамади Сидибе е преживял много в живота си. Бившият нападател на Стоук е израснал в един от бедните квартали на Париж и дори е продавал наркотици за кратък период от време. Строгият му баща Сюлейман обаче успява да го спре от вредното влияние на улицата и да го вкара в правия път. "Живеех в наистина лош квартал. Много приятели попаднаха в затвора, а някои умряха, защото нямаше какво друго да правят, освен да продават наркотици. Изгубих четирима мой приятели или в гангстерски войни, или в някакви инциденти. Дори наскоро загубих един мой човек. Намериха го с торба на врата. Никой не знае какво точно се е случило", разказва в интервю за вестник "Daily Mail" през 2010-а година Сидибе. "Когато живееш на такова място, започваш да подражаваш на приятелите си. Виждаш, че те имат пари, а ти се разхождаш с празни джобове. Искаш и ти да си като тях и тръгваш да правиш лоши неща. Започнах да продавам наркотици. Твърди, леки, всякакви. Но не го правих дълго време, тъй като ме беше страх от баща ми, ако полицията дойде вкъщи. Той винаги следеше какви ги върша и ако ме видеше с лоши хора, когато се връщах вкъщи ме биеше. Тогава много ме беше яд на него, но днес разбирам, че съм имал късмет, че е бил толкова строг с мен. Ако не ме беше спрял, сега щях да съм като тях", обяснява играчът. През 2007-а година Сидибе преживява истински кошмар по време на един мач с националния отбор на Мали от квалификациите на Купата на Африка. При визита на Того част от местните фенове нахлуват на терена и нападат Мамади и звездата на тима Фредерик Кануте. Сидибе получава сериозна рана в ръката си и дори изпада за кратко в безсъзнание. Съотборниците му успяват да го издърпат в съблекалните през един счупен прозорец и да го закарат до болница. "Дори когато стигнах до болницата мислех, че ще ми изтече всичката кръв и ще умра. Това беше най-ужасният момент в живота ми. След това, което се случи в Того мислех да се откажа от националния", разказва Мамади.

този е видял и две и двеста, няма да се стресне от мизерната българска действителност .. ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 19 авг 2013 18:54

stn написа:
vaskonti написа:
Бившият футболист на Стоук Сити Мамади Сидибе пристигна днес в България за преговори с ЦСКА. Новината потвърди пред Sportal.bg изпълнителният директор на червените Александър Тодоров. "Да, Сидибе е тук. Принципно Стойчо го е одобрил, но тепърва предстоят преговори", каза Тодоров. За последно Сидибе, който е висок цели 193 см., е играл под наем в английския Транмиър. Той е 33-годишен и играе на поста централен нападател.

С 11 нападателя ли ще излиза отбора в стартовия състав?

Много нападатели идват на проба, но колко ще подпишат-това е въпроса?
:mrgreen:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 авг 2013 20:44

гражданин от село написа:Нали сме обявили оздравителна година,за това събираме всякакви пенсионери с болежки,за да ги оздравяваме.

ЦСКА САНАТОРИУМ! :)
Ама да не ви пука, пак ще сме номер 1! :)
Накрая ще се появи отнякъде Ибрахима Драме и всичко ше си замине за Англия! :mrgreen: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 авг 2013 21:44

dreben23 написа:
гражданин от село написа:Нали сме обявили оздравителна година,за това събираме всякакви пенсионери с болежки,за да ги оздравяваме.

Накрая ще се появи отнякъде Ибрахима Драме и всичко ше си замине за Англия! :mrgreen: :lol:

Вчера си мислех за това момче... Имаш ли идея къде се подвизава в момента?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2013 22:18

mistreated написа:
dreben23 написа:

Вчера си мислех за това момче... Имаш ли идея къде се подвизава в момента?

Някъде в Норвегия.
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 авг 2013 22:29

Ае честито, Янчев се върна... При тая липса на вътрешни халфове вероятно ще е полезен, но се надявам да не е титуляр... :roll:
[/center]

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Тошко отново в ЦСКА

Мнениеот Deluxx » 19 авг 2013 22:30

Тодор Янчев се завърна отново в отбора на ЦСКА. Полузащитникът, който до този момент се подвизаваше в тима на Славия, ще облече отново фланелката на „червените“, след като се разбра с боса на тима от Овча купел Венцислав Стефанов.

Янчев ще се раздели с „белите“ по взаимно съгласие, като още утре ще проведе първата си тренировка с тима на Стойчо Младенов.

Сърцатият халф напусна ЦСКА, след като влезе в спор с предишните собственици от „Титан“ преди малко повече от година и половина. Очаква се Янчев да бъде на линия за следващия мач на „червените“ срещу Локомотив София.

Дано е истина!

Върни се в “Архив”