Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Мнениеот hajitsu » 22 юли 2012 22:04

гарфилд написа:
dimitar59 написа:РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!
РАДО СТОЙЧЕВ Е СРАМ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ СПОРТ !!!

ДАНЧО ЛАЗАРОВ Е ПО-ГОЛЯМ ТУМОР ОТ СТОЙЧЕВ :!:
ДАНЧО ЛАЗАРОВ Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ СПОРТНИ ФЕДЕРАЦИИ В СВЕТА. :!:

:!: :!: :!:

[center]РадостIN :!: ЛазарOFF :!:[/center]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юли 2012 12:34

v.r.s. написа:
Не, а за това, че няколко пъти ме нарече "орк", както и за епитетите използвани към друг съфорумец. Сигурно и това не е вярно. Нормално е да се спори по дадена тема, но правилата във форума не толерират обиди, каквито в безсилието си, ръсиш постоянно.

Ами в началото, като почнах да пиша тук, във волейболния раздел, не обиждах. Но след като някои данчолазаровисти си позволиха да ме обиждат, осъзнах, че по културен начин явно няма да стане. Така, че това за безсилието и обидите не към мен. Но и не очаквай да си подавам другата буза....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 23 юли 2012 13:01

1982 написа:
v.r.s. написа:
Не, а за това, че няколко пъти ме нарече "орк", както и за епитетите използвани към друг съфорумец. Сигурно и това не е вярно. Нормално е да се спори по дадена тема, но правилата във форума не толерират обиди, каквито в безсилието си, ръсиш постоянно.

Ами в началото, като почнах да пиша тук, във волейболния раздел, не обиждах. Но след като някои данчолазаровисти си позволиха да ме обиждат, осъзнах, че по културен начин явно няма да стане. Така, че това за безсилието и обидите не към мен. Но и не очаквай да си подавам другата буза....

Проблема си е твой, прави каквото искаш и се излагай колкото си искаш, аз само казвам мнението си и то е, че от безсилие и липса на аргументи за това което твърдиш и защитаваш, стигна до там, че да нападаш с обиди.
Аз както виждаш аз не съм те нарекъл, мангал, тъпанар или нещо от този род, а коментирам съвсем нормално и аргументирано, но отсреща има само едни голи и безпочвени твърдения и отказ да отговориш на коментарите ми, като твоите прераснаха в обиди.
А аз не съм "данчолазаровист", тъй като той въобще не ме интересува, ако има злоупотреби от него или други от Федерацията да си носят отговорност, ако трябва да лежат в затвора. Докато защитавш Стойчев, който с безумните си и нереални ултиматуми, разби отбора точно преди Олимпиадата и то го защитаваш безрезервно, като чели е някакъв месия за волейбола.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 юли 2012 14:32

Не ми пиши за безсилие и липса на аргументи точно ти, който се опита да излъжеш, че съм си преправял постовете с цел да те подвеждам. Написал си някаква тъпотия, стой си зад нея, а не се опитвай да я прехвърляш на друг.

И да, защитавам Стойчев, защото е един успял по честен начин човек, прославил България по света и предпочитам такива хора да работят за българския волейбол, а не разни комунистически кадри, които сътвориха купища скандали през годините заради далавераджийството си.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 25 юли 2012 15:58

1982 написа:Не ми пиши за безсилие и липса на аргументи точно ти, който се опита да излъжеш, че съм си преправял постовете с цел да те подвеждам. Написал си някаква тъпотия, стой си зад нея, а не се опитвай да я прехвърляш на друг.

И да, защитавам Стойчев, защото е един успял по честен начин човек, прославил България по света и предпочитам такива хора да работят за българския волейбол, а не разни комунистически кадри, които сътвориха купища скандали през годините заради далавераджийството си.

Да, нямаш никакви аргументи, а само безпочвени твърдения прераснали от безсилието ти в обиди и стоя зад това свое твърдение.
Колкото до Стойчев, той наистина е успял човек и това не го оспорвам, само, че е прославил по света отбора на Тренто, а не България. Докато тези "комунистически кадри" които освиркаха в залата ,като Л. Ганев и Б. Кьосев, са прославяли България и българският волейбол и са ни носили радост през годините. Не отричам скандалите сътворени и от Федерацията, но до сега такъв скандал какъвто сътвори Стойчев, разбивайки отбора точно преди Олимпиадата не си спомням да е имало.
Както и преди казах, най-добрият вариянт беше да води отбора на Олимпиадата, да постигне успех, като по този начин се докаже и натрие носовете на всички от федерацията, а след това вече да си продължи битката с тях. Вече беше постигнал победа в битката си и Държавата обърна внимание на сигналите за злоупотреба, като започна да изисква документи и отчети от хората във Федерацията и те няма да бъдат оставени ненаказани в случай, че се докажат злоупотреби. И ако не беше разбил отбора щях да бъда на негова страна, но след като заради егото си остави отбора осакатен и разбит няма как да оправдая действията му допринесли за това. Защото този отбор не е на Лазаров, Ганев, Кьосев, Стойчев и т.н., а е Българският национален отбор по волейбол и е на всички фенове в България, които се радваме на успехите и страдаме при неуспехите му. И за разлика от теб, аз не защитавам Д. Лазаров и сие, както ти защитаваш Стойчев, а гледам реално на нещата и оценявам свършеното и несвършеното от страна на Федерацията и Стойчев. Примерно ако Стойчев имаше претенции, че Федерацията не му е подсигурила лагери, контроли, домакинствата за Олимпийските квалификации, финансиране и всичко което е нейно задължене, той с пълно право може да има претенции към нея и оправдание за негативните резултати. А след като всичко това му е подсигурено, то тогава тези които му го подсигуряват е нормално да изискват и имат претенции към резултатите постигнати от него.
Това са нормалните неща и в цял свят е така и всеки е длъжен да изпълнява задълженията си, както и да носи отговорност за постигнатите резултати.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2012 13:53

v.r.s. написа:Колкото до Стойчев, той наистина е успял човек и това не го оспорвам, само, че е прославил по света отбора на Тренто, а не България.

Тук написа невероятна глупост. Всеки един успял българин прославя и България покрай успехите си.

v.r.s. написа: Както и преди казах, най-добрият вариянт беше да води отбора на Олимпиадата, да постигне успех, като по този начин се докаже и натрие носовете на всички от федерацията, а след това вече да си продължи битката с тях. Вече беше постигнал победа в битката си и Държавата обърна внимание на сигналите за злоупотреба, като започна да изисква документи и отчети от хората във Федерацията и те няма да бъдат оставени ненаказани в случай, че се докажат злоупотреби.

Напротив, всичко ще остане ненаказано. Все пак живеем в България, страната в която станаха десетки знакови убийства и поръчителят на нито едно от тях, подчертавам - на нито едно от тях, не беше наказан. Да не говорим и колко държавни предприятия, и то големи, бяха разграбени, до ден-днешен ни един наказан няма (става дума от едрите риби). Знаем и Вальо Топлото колко беше наказан. За съжаление, същото ще стане и с Данчо Лазаров, няма съмнение, че краде, щом от две места вече алармираха, че документацията им е, меко казано, скандална. Но не очаквайте и тук някаква справедливост. Това е България.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2012 14:00

И още нещо, отборът не го разби Стойчев - той беше уволнен, не се е махнал сам. Нормално беше да не пожелае да работи повече с тези хора, които са пълни лицемери, да ти припомням ли как оня дебел шопар - Любо Ганев, всеки ден си менеше мнението и ставаше за смях ?! Никой нормален човек няма да се върне да работи с подобни мазници. Стойчев си постави условието - ако искате да се върна, напуснете вие. Те не се съгласиха и това беше.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 юли 2012 14:36

1982 написа:И още нещо, отборът не го разби Стойчев - той беше уволнен, не се е махнал сам. Нормално беше да не пожелае да работи повече с тези хора, които са пълни лицемери, да ти припомням ли как оня дебел шопар - Любо Ганев, всеки ден си менеше мнението и ставаше за смях ?! Никой нормален човек няма да се върне да работи с подобни мазници. Стойчев си постави условието - ако искате да се върна, напуснете вие. Те не се съгласиха и това беше.

И според теб това условие не е ли абсурдно и неизпълнимо? Колко пъти трябва да ти се обяснява, че такъв филм просто няма. Няма как един треньор да поставя подобни условия, а и дори да решат да му го изпълнят, няма как за няколко седмици да се направи конгрес на Федерацията, да се номинират кандидати, тези кандидати да представят програми за развитието на волейбола, програмите да се разгледат от президентите на клубните отбори, които са и делегати, всеки от клубовете след като се е запознал с тези програми да вземе решение кой да подкрепи, да се подготвят документите за този конгрес и определи дата. Всичко това изисква време и за него са необходими няколко месеца. Освен разбира се ако Стойчев няма намерение и той да определи кой ще е президента и кои ще бъдат в управителният съвет, тогава може и да стане.
Той просто постави неизпълними условия, които знаеше предварително, че реално няма как да бъдат удволетворени. А това доведе до разбиването на отбора психологически и обезкървяването му след отказа на Казийски и Жеков. Мисли логично преди да пишеш колко е просто цялата федерация да си подаде оставките и да бъдат избрани други членове.
И накрая да, той си постави условието, те не се съгласиха и това беше, който иска да играе ще играе, който не иска ще си гледа Олимпиадата по телевизията, нещо съвсем нормално и логично в което не виждам кой знае каква трагедия.
Жалко само за труда на момчетата, които ще се борят да защитат името на България и за нас феновете, които очаквахме добро представяне. Но знае ли човек, може пък отбора да си се представи добре и да ни донесе доста радостни моменти и без Стойчев, Казийски и Жеков.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 юли 2012 14:47

Кое условие е абсурдно ???
Нали живеем в свободна страна, можем да избираме с кого да работим и с кого не. БФВ покани Стойчев да се върне, след като го уволниха и изсипаха сума помия по него. Той направи най-нормалното нещо - каза им, че ще се върне само ако те се махнат, понеже няма как да работи с тях.

Пранди също им отказа, а беше се съгласил зад гърба на Стойчев да поеме отбора. Затова и беше дошъл в София, то е публична тайна.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 юли 2012 14:50

1982 написа:
v.r.s. написа:Колкото до Стойчев, той наистина е успял човек и това не го оспорвам, само, че е прославил по света отбора на Тренто, а не България.

Тук написа невероятна глупост. Всеки един успял българин прославя и България покрай успехите си.

v.r.s. написа: Както и преди казах, най-добрият вариянт беше да води отбора на Олимпиадата, да постигне успех, като по този начин се докаже и натрие носовете на всички от федерацията, а след това вече да си продължи битката с тях. Вече беше постигнал победа в битката си и Държавата обърна внимание на сигналите за злоупотреба, като започна да изисква документи и отчети от хората във Федерацията и те няма да бъдат оставени ненаказани в случай, че се докажат злоупотреби.

Напротив, всичко ще остане ненаказано. Все пак живеем в България, страната в която станаха десетки знакови убийства и поръчителят на нито едно от тях, подчертавам - на нито едно от тях, не беше наказан. Да не говорим и колко държавни предприятия, и то големи, бяха разграбени, до ден-днешен ни един наказан няма (става дума от едрите риби). Знаем и Вальо Топлото колко беше наказан. За съжаление, същото ще стане и с Данчо Лазаров, няма съмнение, че краде, щом от две места вече алармираха, че документацията им е, меко казано, скандална. Но не очаквайте и тук някаква справедливост. Това е България.

И как точно е донесъл слава на България чрез отбора на Тренто, какво спечели българският волейбол от тези успехи? Ето тук е разликата между теб и мен, че ти си фен на Радо Стойчев и на успехите му, а аз на Националният отбор по волейбол, който го е имало и е печелил медали преди Р. Стойчев и ще го има и надявам се печели медали и след него.
А по вторият ти коментар относно безнаказаността, няма да говоря, това са юредически неща и по тях са компетентни други институции които трябва да си свършат работата и произнесат. Нито ти, нито аз сме толкова навътре в нещата за да можем да се произнасяме.

Върни се в “Архив”