Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ БИ 2:0 ЦСКА, ИГРАЕ ФИНАЛ СЪС СЛАВИЯ
И в същото време да редят титла след титла и купа след купа за сметка на вечните калъфки отсреща. 

ъъъъъъъъъ сефте

Re: Какво ли ще е?
igor tomasic написа:Брао на тебе ! Само ,че се научи да уважаваш Левскарите и без "аи сиктир"Kobra666 написа:"Май такива като тебе черногледи говорат че всичко е ок" ??Пич , сам не се рабираш ми се струва...А аз съм роден на Герена , 10 години и волейбол съм играл в Сиконко ..от 5 годишен съм на мачове , стадиона е срещу блока ми и колко стъпвам можеш сам да се досетиш!
Хареса ми как играхме срещу червеният отбор , срещу Спартак,Литекс , харесаха ми как играха юношите на клуба ...като Иван Цачев , хареса ми сплавта между фенове и отбор.
П.С.Колко или кога ми е харесвало как е играл отбора , това е ЛЕВСКИ и ще БЪДЕ ЛЕВСКИ със своите спадове и върхове.Но да седиш и да ми обясняваш , че отбора , попълненията , треньора и чистачката не стрували преди да е започнала подготовката и контролите ...по-добре замълчи
айде със здраве
Левскарите ги уважавам , когато си подкрепят отбора в каквото и моментно състояние да е, и не са писимисти ..това винаги ще е ЛЕВСКИ.Колкото до израза...паразит ми е от бившето гадже

reffere , вярвай ми , бих бил най-щастливият фен на света , ако видя Табаков , Цачев,Митрев и още 5-6 юноши да излазят в Европейски мач...примерно в тези двата , които предстоят срещу аматьорите , но няма кой да ги пусне ..
ЛЕВСКАР до гроб!
- non.mollare.mai
- Контакти:
16 пъти за един сезон ! ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ !!! 

[rimg]http://prikachi.com/files/737084T.gif[/rimg]
rebelheartous написа:И в същото време да редят титла след титла и купа след купа
Армейските юноши деситилетие след деситилетие ? Не , не ..ти имаше предвид И мъжката формация на червеният отбор :р
"В първия мач „сините” биха на „Българска армия” с 3:0 и с общ резултат 5:0 "
Любим резултат...16 пъти за един сезон звучи добре...
ЛЕВСКАР до гроб!
Re: Синя фиеста !
Благодаря!
Blue_Lion : Няма проблем

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
rebelheartous написа:Нищо ново под слънцето - и малките левскарчета като батковците си живеят за един мач през целия сезон. Какви жалкари...
Тия мачове отдавна са навик и досада. Време е вече някой друг отбор да израстне малко, цеца да я закриват. Напоследък и на трибуните и на терена го няма желанието, вкарват няколко гола по задължение и спират. Няма тръпка...
Това никога не е била новина. Новина е когато прасенцата направят нещо срещу Левски. В понеделник всички Левскари на Националният за финала да напълниме сектора за кеф на младите Лъвчета защото го заслужават.
Е и ???
Ок имате 16 победи честито били сте по-добри в това спор няма , заслужено при това !
Ноооо фактите говорят в полза на ЦСКА ... ЦСКА налага Юноши,които после се реализират в ЗАПАДНА Европа последните 3-ма в момента играят в ВИСШАТА ЛИГА ... айде успех дано и вие успеете някой слънчев ден напук на 96-те ви години живот и вие да усетите какво е бивш твой играч или юноша на отбора да играе финал в ШЛ и на най-големите първенства в Европа да вкарват по над 100 гола в Примера Дивизион,Бундеслигата и Висшата Лига ... тогава ще ми казвайте,че имате успех а не да се радвате,като биете формация на ЦСКА или представителния отбор...просто ви прави жалки и сякаш за това живеете...няма да се чудя някога ако вида тема... Левски би ЦСКА на хадбал и да слушам пак комсомолски тиради тип батков,как на всякъде ни биете и как били сте отбора на народа и как титлите на другия са спечелени с измама и т.н. и т.н. ЖАЛКИ СТЕ НАЛИ
И последно...абе мама му стара веднъж в живота си не се занимавайте с ЦСКА знам,че ни мразите и в червата ама това е разбираемо с оглед титлите,успехите и играчите,които сме изкарали ама все пак ... коментирайте си селекцията нищо,че няма такава ...бай ви Ганя ви лъже за селекция всяка година и поради липса на такава коментирате какво става с ЦСКА...там винаги е интересно дали за добро или за лошо наша си работа...вашите юзъри от форума на Левски имат повече мнение в форума на ЦСКА от,колкото в този на собствения си отбор...ЖАЛКИ СТЕ ... променте го това иначе ще си останете плужеци като tprodanov,smash_the_reds и Zyklon за винаги и,както е лъзнал тоя манталитет и по-играчите и безочлиовото ви ръководство , като ви тресне Тре Фиоре или Санта Джулия пак ше ревете,като ощипана мома ... гледайте си в собствения двор,че поредното футболно недоразумение ще ви блъсне по пътя си,както предните 3 години !
И ако говорите с факти говорете писна ни на всички да слушаме едни и същи тъпотии и бягане от истината !
Ок имате 16 победи честито били сте по-добри в това спор няма , заслужено при това !
Ноооо фактите говорят в полза на ЦСКА ... ЦСКА налага Юноши,които после се реализират в ЗАПАДНА Европа последните 3-ма в момента играят в ВИСШАТА ЛИГА ... айде успех дано и вие успеете някой слънчев ден напук на 96-те ви години живот и вие да усетите какво е бивш твой играч или юноша на отбора да играе финал в ШЛ и на най-големите първенства в Европа да вкарват по над 100 гола в Примера Дивизион,Бундеслигата и Висшата Лига ... тогава ще ми казвайте,че имате успех а не да се радвате,като биете формация на ЦСКА или представителния отбор...просто ви прави жалки и сякаш за това живеете...няма да се чудя някога ако вида тема... Левски би ЦСКА на хадбал и да слушам пак комсомолски тиради тип батков,как на всякъде ни биете и как били сте отбора на народа и как титлите на другия са спечелени с измама и т.н. и т.н. ЖАЛКИ СТЕ НАЛИ

И последно...абе мама му стара веднъж в живота си не се занимавайте с ЦСКА знам,че ни мразите и в червата ама това е разбираемо с оглед титлите,успехите и играчите,които сме изкарали ама все пак ... коментирайте си селекцията нищо,че няма такава ...бай ви Ганя ви лъже за селекция всяка година и поради липса на такава коментирате какво става с ЦСКА...там винаги е интересно дали за добро или за лошо наша си работа...вашите юзъри от форума на Левски имат повече мнение в форума на ЦСКА от,колкото в този на собствения си отбор...ЖАЛКИ СТЕ ... променте го това иначе ще си останете плужеци като tprodanov,smash_the_reds и Zyklon за винаги и,както е лъзнал тоя манталитет и по-играчите и безочлиовото ви ръководство , като ви тресне Тре Фиоре или Санта Джулия пак ше ревете,като ощипана мома ... гледайте си в собствения двор,че поредното футболно недоразумение ще ви блъсне по пътя си,както предните 3 години !
И ако говорите с факти говорете писна ни на всички да слушаме едни и същи тъпотии и бягане от истината !
Последна промяна от Angoff на 25 юни 2009 21:31, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
Не виждам кой е жалкия.. наскоро най-великия ви юноша с прякор на известна кукла каза - да, бях и в цска, няма да ги забравя, нооо футбола го започнах в Благоевград, а го научих в Леверкузен. Всичко във футбола съм научил в Леверкузен. Ти пък си говори, че е ваш юноша. Кажи сега - ама те са цесекари и да припадна от смях...