Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 17:29

Армейци, някакви идеи кой ще бъде президент, изпълнителен директор, спортно-технически щаб :?: :roll:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 20 юни 2015 17:30

Нека се пръскат от кеф синичките - то се вижда , че който се смее после най-добре плаче :lol: ;)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 юни 2015 17:30

Rivaldo10 написа:
GOLEADOR написа:Ще се изкефя на следващото дерби 100-йчо пак да ни е треньор и отново да опъне подуене,да видя тогава какво ще мучат.Впрочем,няма никакво значение какво мислят подуенци,важни сме ние какво правим и казваме!

100-йчо е най-добрата гаранция за нов фалит... ;) Поне ще имате опит вече.

Абе де да знам,както сте тръгнали ,дербито може да не се състои в А група.Докато пропадате от А в Б и В,може да се срещнем "някъде там".и 100-йчо пак да ви сложи там където винаги ви е слагал.Пък ти си пей,че не сте паднали отново от ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 юни 2015 17:30

Съвсем сериозно питам:
-Божковият отбор с кои и какви футболисти ще започне;
-настоящият също с кои и какви футболисти и къде ще продължи да и играе.
Няма много качествен материал на тезгяха, та и ние едва събираме дузина футболиста към момента и ни се провалят контролите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 17:30

delqnski47 написа:
Torino FC 1906 написа:Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!
Това което ще прави Черепа е частен клуб ли ?

Нещо като Ботев ще стане.Разликата е,че те успяха да се уредят от В група с друг отбор докато оригиналния им тим в момента май даже още се води на Христолов.А ние директно си почваме от началото.

Стига с тоя Ботев, тяхната история е като вариантът за прекръстване на Литекс. Те купиха Металик и го прекръстиха, докато това сега е съвсем нов клуб, не чужд такъв.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2015 17:30

korteneca написа:
BRF написа:Шибаме говедата,това ще са ни допирните точки :mrgreen:

Предполагам това е най-умното нещо което си способен да измислиш. :roll:

Еми да,така е,ама пък е вярно!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 20 юни 2015 17:32

Ако това е окончателно, на мен ми е интересно, няма ли да има някой виновен и съответно осъден, за неплащането на 11 млн. лева и повече към Държавата? За другите не ми дреме(агенти, магенти, стойчовци, ба-та и т.н.)
Също така закачките от наша страна са нормални, но трябва да са умерени, защото догодина може да сме в същата ситуация. Този вариант е по-добър за вас, защото няма как Литекс да е ЦСКА. Представете си каква щеше да е гаврата, когато дойдеше мач Левски - Литекс(КЗЛ ще се чува от сектор Б през целия мач, както и "селяни" и т.н.). А иначе, от вас армейци зависи дали ще има ЦСКА, който да се върне в елита за да го биеме отново!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2015 17:33

svence написа:Ако това е окончателно, на мен ми е интересно, няма ли да има някой виновен и съответно осъден, за неплащането на 11 млн. лева и повече към Държавата? За другите не ми дреме(агенти, магенти, стойчовци, ба-та и т.н.)
Също така закачките от наша страна са нормални, но трябва да са умерени, защото догодина може да сме в същата ситуация. Този вариант е по-добър за вас, защото няма как Литекс да е ЦСКА. Представете си каква щеше да е гаврата, когато дойдеше мач Левски - Литекс(КЗЛ ще се чува от сектор Б през целия мач, както и "селяни" и т.н.). А иначе, от вас армейци зависи дали ще има ЦСКА, който да се върне в елита за да го биеме отново!

Има си виновни и държавните органи трябва да разследват!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юни 2015 17:33

И сега какво излиза ? Всеки да живее на кредити, на разсрочвания с НАП. После фалирва и си свирка, пари не дължи. Еб*м ти и държавата и света.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 юни 2015 17:33

delqnski47 написа:
Torino FC 1906 написа:Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!
Това което ще прави Черепа е частен клуб ли ?

Нещо като Ботев ще стане.Разликата е,че те успяха да се уредят от В група с друг отбор докато оригиналния им тим в момента май даже още се води на Христолов.А ние директно си почваме от началото.

Ами по тази логика, този отбор на Ботев си е чистак-бърсак. Историята трябва да е му на две-три години. При вас трябва да е същата работа. Почвате си от А окръжна с изцяло нова история, започваща от есента на 2015-а. Историята на отбора от 1948-а си остава в миналото.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”