Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот Teo » 20 юни 2015 17:17

Rivaldo10 написа:
Teo написа:
5-6 години без победа над ЦСКА? Мисля, че някои няма да го понесе това тежко бреме :( :lol: :lol:

Представяш ли си евентуално новият клуб да се падне с Левски за купата догодина? :lol:

Ще бъде прекрасно пак да ви бием, защо не :?: :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 юни 2015 17:18

Ще се изкефя на следващото дерби 100-йчо пак да ни е треньор и отново да опъне подуене,да видя тогава какво ще мучат.Впрочем,няма никакво значение какво мислят подуенци,важни сме ние какво правим и казваме!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 20 юни 2015 17:19

icko65 написа:
шивача написа:Нека изчакаме да мине понеделник, сега изявления, мнения и тн. колкото си искаш. Това с А окръжна не го вярвам. Относно колко било морално: дали е морално да трупаш дългове и да бягаш на село? За мен единственото морално нещо е да се изплатят всичките дългове до стотинка, останалото е замазване на положението.
Но нека мине понеделник и тогава всичко ще е ясно!?

Божков го каза:А окръжна.В понеделник Изпълкома ще потвърди и ще определи групите.Във вторник е жребия.

то - май жребия и групите е само за А група, останалие ще са по-нататък (нещо такова ми се върти в главата - по спомен от миналата седмица)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 юни 2015 17:19

icko65 написа:
шивача написа:Нека изчакаме да мине понеделник, сега изявления, мнения и тн. колкото си искаш. Това с А окръжна не го вярвам. Относно колко било морално: дали е морално да трупаш дългове и да бягаш на село? За мен единственото морално нещо е да се изплатят всичките дългове до стотинка, останалото е замазване на положението.
Но нека мине понеделник и тогава всичко ще е ясно!?

Божков го каза:А окръжна.В понеделник Изпълкома ще потвърди и ще определи групите.Във вторник е жребия.

Да, прочетох го, ама нека изчакаме. ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 20 юни 2015 17:20

Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!
Това което ще прави Черепа е частен клуб ли ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2015 17:22

Torino FC 1906 написа:Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!

Щом до сега не си разбрал,едва ли ти пука!Форца Юве :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юни 2015 17:22

Torino FC 1906 написа:Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!
Това което се ще прави Черепа е частен клуб ли ?

То, държавни клубове няма отдавна. :lol: :lol: Е, като изключим малко Стара Загора, де.

А ЦСКА е воден към умишлен фалит от Манджуците, така че той е обречен, все пак живеем в България и тук това е наказуемо само на хартия.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 юни 2015 17:23

Rivaldo10 написа:
Teo написа:
5-6 години без победа над ЦСКА? Мисля, че някои няма да го понесе това тежко бреме :( :lol: :lol:

Представяш ли си евентуално новият клуб да се падне с Левски за купата догодина? :lol:

За всеки случай внимавайте където и да гостувате!Феновете на новия Клуб ще ви напомняме за нас ;) !

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юни 2015 17:23

delqnski47 написа:
Eminem написа:Добра футболна вражда направихме, но свърши завинаги. Ще ми липсвате.

На Марс ли ще се местиш,какво става? :lol:

Кандидатствах за идеята да изпратят хора на Луната и ме приеха. Мислих да си взема сателит да ловя мачовете ама няма да има нужда. Аз не виждам как ще си препишете историята. Двете дружества нямат допирни точки.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 юни 2015 17:24

Нещо като Ботев ще стане.Разликата е,че те успяха да се уредят от В група с друг отбор докато оригиналния им тим в момента май даже още се води на Христолов.А ние директно си почваме от началото.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”