Rivaldo10 написа:Teo написа:
5-6 години без победа над ЦСКА? Мисля, че някои няма да го понесе това тежко бреме![]()
![]()
Представяш ли си евентуално новият клуб да се падне с Левски за купата догодина?
Ще бъде прекрасно пак да ви бием, защо не
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
5-6 години без победа над ЦСКА? Мисля, че някои няма да го понесе това тежко бреме![]()
![]()
Представяш ли си евентуално новият клуб да се падне с Левски за купата догодина?
icko65 написа:шивача написа:Нека изчакаме да мине понеделник, сега изявления, мнения и тн. колкото си искаш. Това с А окръжна не го вярвам. Относно колко било морално: дали е морално да трупаш дългове и да бягаш на село? За мен единственото морално нещо е да се изплатят всичките дългове до стотинка, останалото е замазване на положението.
Но нека мине понеделник и тогава всичко ще е ясно!?
Божков го каза:А окръжна.В понеделник Изпълкома ще потвърди и ще определи групите.Във вторник е жребия.
icko65 написа:шивача написа:Нека изчакаме да мине понеделник, сега изявления, мнения и тн. колкото си искаш. Това с А окръжна не го вярвам. Относно колко било морално: дали е морално да трупаш дългове и да бягаш на село? За мен единственото морално нещо е да се изплатят всичките дългове до стотинка, останалото е замазване на положението.
Но нека мине понеделник и тогава всичко ще е ясно!?
Божков го каза:А окръжна.В понеделник Изпълкома ще потвърди и ще определи групите.Във вторник е жребия.
Torino FC 1906 написа:Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!
Това което ще прави Черепа е частен клуб ли ?
Torino FC 1906 написа:Моля, някой да ми обясни ... в момента има действащ и "оригинален" ЦСКА със собственици , стадион и прочее !?!
Това което се ще прави Черепа е частен клуб ли ?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
![]()
delqnski47 написа:Eminem написа:Добра футболна вражда направихме, но свърши завинаги. Ще ми липсвате.
На Марс ли ще се местиш,какво става?
Това което ще прави Черепа е частен клуб ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта