Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gen4ev
Контакти:

Re: Нов екип ?

Мнениеот gen4ev » 25 юни 2009 18:25

naso написа:наскоро имаше подобна тема и дадох снимка към това:
Изображение
не изглежда лошо, има и бяло, и жълто...

предполагам, че екипът ще е нещо подобно, може би само с бяло като допълнителен цвят ( без жълто). поне това присъства като модел на сайта на "Улшпорт". а никъде не съм прочел за смяна на фирмата, така че явно продължаваме с тях...

иначе много ми се иска да сменим марката. Левски играеше около 30 години с "Адидас" до края на 90-те, така че за мен това е фирмата. но и всеки друг голям производител би бил по- добре от настоящия- "Пума", "Найк", "Умбро", дори "Лотто" или "Диадора"... "Улшпорт" обличат само отбори от нашето първенство, Дуисбург, Еспаньол и Оксер и не могат да се мерят с утвърдените имена в бранша.

проблемът е, че отборите у нас, който играят с читави екипи Литекс, Славия и Локо (Мз)- с "Адидас", Черноморец - с "Найк", плащат за тях, а това е нелепо за футболен гранд. предполагам, че точно това задържа "Улшпорт" като производител на фланелките на Левски.

дано скоро има раздвижване!

Само Левски !!!
"QUOS DEUS VULT PERDERE PRIUS DEMENTAT ! "

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Re: Нов екип ?

Мнениеот naso » 25 юни 2009 18:45

мене пък ми харесва и с бяло и с жълто... иначе, да тва е от новата колекция на улшпорт :)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

plamak
Контакти:

Re: Може ли човек да купи акция в Левски?

Мнениеот plamak » 25 юни 2009 18:57

Не съм сигурен, но мисля, че има и други акций, които се продават и притежателите им нямат право на глас и управление. Най добре е въпроса да се отнесе към Баждеков.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Не трябват ли на футбола морал и етика?

Мнениеот Deliba6 » 25 юни 2009 19:08

Дебелото бяло прасе, който от години грухти /плюе/ по "Левски" и свързаните с него треньор /Мъри/, изпълнителен директор /Наско/, собственик /.../, се разбрало с Бай Батков за Еньо Кръстовчев?! Не можел, все още, да се уточни със самият играч... Моля коментирайте! Докога, като ни плюе някой, ще се правим, че "роса ни роси", само защото далаверата на някой е такава? Докога достойнството ще се погазва за сметка на сребърниците!?!?!?!?!?
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Не трябват ли на футбола морал и етика?

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2009 19:16

Deliba6 написа:Дебелото бяло прасе, който от години грухти /плюе/ по "Левски" и свързаните с него треньор /Мъри/, изпълнителен директор /Наско/, собственик /.../, се разбрало с Бай Батков за Еньо Кръстовчев?! Не можел, все още, да се уточни със самият играч... Моля коментирайте! Докога, като ни плюе някой, ще се правим, че "роса ни роси", само защото далаверата на някой е такава? Докога достойнството ще се погазва за сметка на сребърниците!?!?!?!?!?

Не искам да се заяждам, както и отношението ми към wc е изцяло отрицателно, но:
1. Има тема, където е засегнат трансфера на Кръстовчев.
2. wc плюе - ок, ами Батков, да не би да си мълчи и да не плюе по никой?
3. Има ли някой, който да не плюе по отбора на Левски, освен самите левскари?! :idea:
4. Достойнството ще се погазва, за сметка на сребърниците, когато се отрежат крилцата не само на продажниците като wc, но и на тези, които плащат! :!:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 25 юни 2009 19:19

Трансфера на Еньо няма нищо общо с другото, защото Еньо не е виновен за нищо и трябва да играе някъде. За всичко друго си напълно прав,но не трябва да слизаме на неговото ниво. В крайна сметка плюнките падат върху самият него.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Ивайло Дражев: Левски дължи 150 млн. лева на Чорни

Мнениеот rsk » 25 юни 2009 19:37

sixtynine и в крайна сметка кой надупен ? - цскато надупен!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Какво ли ще е?

Мнениеот igor tomasic » 25 юни 2009 19:40

Литекс и Цска копуват, а Левски тоя ще вземат , оня ще вземат и още никой ... Нов провал в европа би било в повече след като бяхме свикнали да гледаме любимците ни да блестят в Уефа и ШЛ.Какво ли ще е ако след Тампере , Бате борисов и Жилина да се спънем пак от някой под нашето ниво ?
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 25 юни 2009 19:43

slavia_forever написа:3. Има ли някой, който да не плюе по отбора на Левски, освен самите левскари?! :idea:

Имя ли някой друг, който да не се "нагъзва"(с извинение) на ЦСКА освен самите левскари?

И после като казваме, че сме сами срещу всички ... не било така...
Време е да спрете да мразите и да започнете да обичате.....
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Какво ли ще е?

Мнениеот ЕМИЛ » 25 юни 2009 19:43

Трагедия.Какво може да е??????

Върни се в “Архив”